inclusiviteit

De inclusiviteit test uitslag

40 80pt

inclusiviteit test

Het is normaal om onzeker te zijn over onze vaardigheden op het gebied van inclusiviteit en diversiteit, en het is verstandig om onszelf af te vragen of we het beste doen dat we kunnen. Het is echter belangrijk om te beseffen dat een lage score op een inclusiviteit test niet betekent dat je een slechte persoon bent, of dat je niet begaan bent met diversiteit en inclusie. Het betekent alleen dat er ruimte is voor verbetering en groei. Een goede eerste stap is om jezelf te informeren over diverse onderwerpen zoals ras, etniciteit, seksualiteit, gender identiteit, enzovoort.

81 120pt

inclusiviteitJe bent zeker gestrest. Zonder dat je het merkt vinden er lichamelijk en geestelijke stressreacties in je lichaam plaats. Dat kan door gevoel van uitputting, maagpijnen, gevoel van onwel zijn of concentratiegebrek zijn. Je moet dringend maatregelen nemen om deze stresssymptomen af te remmen en de negatieve uitwerking op je lichamelijke en geestelijke prestaties te verminderen. Wacht hier niet te lang mee!

121 175pt

inclusiviteit

Aan de hand van je score op de inclusiviteit test, lijkt het erop dat je al enige bewustzijn hebt van diversiteit en inclusiviteit. Echter, er is altijd ruimte voor verbetering en groei. Een manier om jezelf verder te ontwikkelen is door middel van educatie en informatie vergaring over diverse onderwerpen zoals ras, etniciteit, seksualiteit, gender identiteit, enzovoort.

Leer over de ervaringen van mensen die anders zijn dan jij, en hoe systemische ongelijkheid en discriminatie invloed hebben op hun levens. Zoek ook naar manieren om jezelf actief in te zetten voor een inclusievere samenleving, bijvoorbeeld door het steunen van diverse organisaties of het aanspreken van ongewenst gedrag. Dit was uitslag van jouw inclusiviteit test.

Ook lezen: