De Uitslag Van Jouw Spiritualiteitstest

De uitslag van jouw spiritualiteitstest

0

40 80ptfiets1Heb je misschien een vreemd gevoel bij het woord “spiritualiteit”? Je hoeft er in ieder geval niet bang voor te zijn. Hoewel veel mensen het in verband brengen met zweverigheid of zelfs spiritisme, hoef je nergens bang voor te zijn. Het is niets meer of minder dan in welke mate je van jezelf bewust bent. Mensen die zeg maar wel “spiritueel” zijn, zijn b.v. veel minder bang om te sterven dan anderen. Je kan je er eens in gaan verdiepen wat spiritualiteit voor jou kan betekenen. Let op: het is geen religie of een sekte, het zit in jezelf. Het is een kwestie van eruit halen wat er in zit. That’s it!

fiets281 120ptEr valt niet zo veel over je te zeggen als je binnen deze categorie valt. Zorg er alleen wel voor dat je nooit en te nimmer nog “open vragen” laat beantwoorden door mensen die zeggen het beter te weten. Je bent op de goede weg naar bewustwording, maar je ongeduld kan je in de verkeerde richting manoeuvreren. Wees echt geduldig. Antwoorden komen uit jezelf, maar alleen wanneer de tijd daar rijp voor is.

fiets3121 175ptLaat je verder leiden door je gevoel, want dat is in principe voor jou voldoende. Ga er wel vanuit dat je ander kan laten “terugvallen” als je teveel je visie opdringt. Je kan het beter laten “zien” en “voelen”. Ze zullen zich dan afvragen hoe het komt dat je zo bent. Dat zijn dan de goede momenten om er over te praten. Ieder heeft zijn / haar eigen tempo.

Share.