De Uitslag Van Jouw Stresstest

De uitslag van jouw stresstest

0

40 80pttiger wykan lazyStress komt niet echt in uw woordenboek voor. Dat wil niet zeggen dat u zich nergens druk overmaakt, maar over het algemeen weet u goed te doseren en begrijpt u goed dat er nog meer dingen in het leven zijn dan werk, geld en carrière.

Probeer dit echt vol te houden en laat u niet verleiden tot levensstijlen die enkel en alleen gewin tot doel hebben. Als u dat gaat doen zult u zeker waardevolle dingen verliezen.

121 175ptstressU heeft duidelijk last van stress, waardoor uitputting een gevolg kan zijn. U slaagt er zelden in regelmatig even te pauzeren en op adem te komen. Zorg dat u voldoende vrije tijd voor uzelf heeft en luister naar de stresssignalen van uw lichaam. Neem tekens van slaap- of concentratiegebrek serieus, laat het niet te lang aanslepen!

stress381 120ptU bent zeker gestrest. Zonder dat u het merkt vinden er lichamelijk en geestelijke stressreacties in uw lichaam plaats. Dat kan door gevoel van uitputting, maagpijnen, gevoel van onwel zijn of concentratiegebrek zijn. U moet dringend maatregelen nemen om deze stresssymptomen af te remmen en de negatieve uitwerking op uw lichamelijke en geestelijke prestaties te verminderen. Wacht hier niet te lang mee!

Share.