De uitslag van jouw stresstest

Stress komt niet echt in uw woordenboek voor. Dat wil niet zeggen dat u zich nergens druk overmaakt, maar over het algemeen weet u goed te doseren en begrijpt u goed dat er nog meer dingen in het leven zijn dan werk, geld en carrière.

Probeer dit echt vol te houden en laat u niet verleiden tot levensstijlen die enkel en alleen gewin tot doel hebben. Als u dat gaat doen zult u zeker waardevolle dingen verliezen.

U heeft duidelijk last van stress, waardoor uitputting een gevolg kan zijn. U slaagt er zelden in regelmatig even te pauzeren en op adem te komen.

Zorg dat u voldoende vrije tijd voor uzelf heeft en luister naar de stresssignalen van uw lichaam. Neem tekens van slaap- of concentratiegebrek serieus, laat het niet te lang aanslepen!

U bent zeker gestrest. Zonder dat u het merkt vinden er lichamelijk en geestelijke stressreacties in uw lichaam plaats. Dat kan door gevoel van uitputting, maagpijnen, gevoel van onwel zijn of concentratiegebrek zijn. U moet dringend maatregelen nemen om deze stresssymptomen af te remmen en de negatieve uitwerking op uw lichamelijke en geestelijke prestaties te verminderen. Wacht hier niet te lang mee!

Geef een reactie