Tagliatelli Met Walnotenpesto

Tagliatelli met walnotenpesto

0

Wat heb je nodig voor 4 personen:

  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 45 gram gepelde walnoten
  • 15 gram peterselie
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 400 gram tagliatelle
  • zout en peper

Bereiding:

Knoflook pellen. In keukenmachine de knoflook, peterselie en walnoten fijnhakken. Kaas erdoor mengen en de olijfolie er doorheen mengen. Op smaak brengen met zout en peper.
De tagliatelle gaar koken volgens de gebruiksaanwijzing, afgieten en verdelen over 4 borden. De pesto er overheen verdelen en eventueel nog wat geraspte kaas er over strooien.
Heerlijk met een frisse salade erbij van rucola sla en een mosterd-dille dressing, gegarneerd met wat walnoten en cherry tomaatjes.

Share.