Uitslag Emotionele Intelligentietest

Uitslag Emotionele Intelligentietest

0

zeppelinzeppelinEr zijn nog veel situaties en voorvallen waar jij geen grip op hebt of gewoonweg niet ziet. Je emotionele intelligentie is nog niet echt ontwikkeld. Doe je best om jezelf in anderen te verplaatsen en begrip te hebben voor mensen die anders zijn dan jij. Emoties laten zien aan anderen kan ook zonder een watje of een zacht ei te zijn. Denk aan de Gouden Regel: Behandel je medemens zoals je zelf graag behandeld wilt worden. Probeer ook je eigen gevoelens op een rij te krijgen en laat het tot je doordringen dat problemen oplossen minder energie kost, dan er over te tobben.

dubbeldekkerspitfireJe bent aardig op weg, maar het ontbreekt je misschien nog wel een beetje aan medeleven en inleving bij andere mensen. Denk eens na over het accepteren van mensen die er andere ideeën op na houden. Luister naar wat anderen te vertellen hebben en doe dat op een manier zoals jij het prettig zou vinden, als je zelf wat te vertellen hebt. Vergeet niet: je krijgt wat je geeft, en je bent wat je denkt! Houdt in de gaten dat dilemma’s er zijn om opgelost te worden, ga ze niet uit de weg. Pak je probleem bij de staart en actie! Tobben is een eindeloze hobby voor heel veel mensen.

f16121 175pt Jouw E.Q. is goed tot zeer goed ontwikkeld. Dingen zoals: begrip, medeleven, aandacht en onvoorwaardelijke liefde of vriendschap zijn jou niet vreemd. Probeer dit vast te houden ook al wordt je regelmatig teleurgesteld in mensen. Geef ze de kans en vooral de tijd om je voorbeeld te volgen. Ook al lijkt het alsof je gedrag geen effect heeft op anderen, weet dan dat er altijd iets van blijft hangen bij die persoon.

Share.