Uitslag Van Jouw Ijdelheidstest

Uitslag van jouw ijdelheidstest

0
40 80ptijdel3Het is voor jou niet belangrijk om op andere mensen indruk te maken met uiterlijk vertoon. Ook ben je behoorlijk zeker van je zelf. Mensen moeten je maar nemen zoals je bent en anders maar niet. Het gaat je meer om het innerlijk van de mens en de innerlijke relatie tot anderen. Ook maken andere mensen geen indruk op je door middel van dure auto´s, merkkostuums, grote huizen en beursnotaties. Eerder hecht je waarde aan mensen die zonder poespas laten zien wie ze werkelijk zijn en tevreden zijn met wat ze hebben.
ijdel181 120ptJe ijdelheid komt merendeels voort uit onzekerheid dan dat het een manier is om indruk te maken. Er goed uit willen zien is totaal geen verkeerde eigenschap en zegt ook veel over je gevoel van eigenwaarde. Onzekerheid is ook een eigenschap die in min of meerdere mate bij iedereen voorkomt. Ook hier is niets mis mee. Wanneer je jezelf beter wilt voelen door anderen zichzelf minder te laten voelen, besef dan dat door bescheidenheid anderen zich beter zullen voelen. Dat geeft je pas een goed gevoel!
121 175ptijdel2Met deze score val je in de categorie “ijdele mensen”. Je kan je afvragen of je onbewust probeert je onzekerheid te maskeren door indruk te maken op andere mensen met uiterlijk vertoon en materialisme. Hoewel je dit op termijn tijdelijk een goed gevoel zal geven, geeft dit je uiteindelijk niet de voldoening waar je innerlijk naar op zoek bent, namelijk een blijvend goodfeeling. Om dit gevoel te bereiken zal je op zoek moeten gaan naar de onderliggende reden van je ijdelheid. Kijk in de spiegel, maar kijk ook verder.
Share.