What In The World Are They Spraying?Wat word er in hemelsnaam over ons uitgesproeid? What In The World Are They Spraying? Onze mooie blauwe luchten worden al jaren verpest door chemtrails Spray. Lange vliegtuigstrepen door de lucht die soms heel de dag blijven hangen, naar elkaar toetrekken en uiteindelijk heel wazige, dunne wolkendekens veroorzaken.

Ons is altijd verteld dat dit gewoon condensatiesporen (contrails) waren en het feit dat het nu zo zichtbaar is zou komen door de toename in vliegverkeer. Wel, niets is minder waar blijkt nu! Al zo’n 15 jaar is men aan het experimenteren in lucht, recht boven onze hoofden, met het sproeien van grote ladingen aluminium, barium en strontium..

Inderdaad, in grote mate schadelijke voor de gezondheid van al het leven op deze planeet — die laatste 2 stoffen zijn zelfs radioactief. Deze film geeft o.a. inzicht in wat er nu eigenlijk gebeurt, wat voor gevolgen het heeft voor ons en alles op deze planeet, het laat zien welke mensen/groepen er alles aan doen dit te stoppen en op wat voor regeringsniveaus men er wetenschap van heeft.

What In The World Are They Spraying?

Iedereen heeft nu wel eens kriskras achter straalvliegtuigen kronkelende strepen witte wolken (contrails) gezien, die zich van horizon tot horizon uitstrekken en de lucht uiteindelijk in een troebele waas veranderen.

Onze aangeboren intelligentie zegt ons dat dit niet louter contrails van straalmotoren zijn, maar nog niemand heeft de vragen onderzocht: Wie doet dit en waarom?

Met het verschijnen van deze video “What in the World Are They Spraying?” is dat allemaal veranderd. Hier wordt het verhaal verteld van een zich snel ontwikkelende industrie die Geo-engineering heet, aangestuurd door wetenschappers, bedrijven en regeringen die het wereldklimaat willen veranderen, het weer willen beheersen, en de chemische samenstelling van bodem en water willen veranderen – alles zogenaamd ten bate van de mensheid.

Hoewel functionarissen volhouden dat deze programma’s zich nog maar in de discussiefase bevinden, is er overvloedig bewijs dat ze al sinds ongeveer 1990 aan de gang zijn – en het effect is verwoestend voor gewassen, dieren in het wild en de gezondheid van de mens.

We worden zonder onze toestemming met giftige stoffen besproeid en, om het kwaad nog erger te maken, liegen ze er ook nog over tegen ons.

Een goed geproduceerde en hartstochtelijke oproep tot objectiviteit

Vóór het zien van deze film was Michael Murphy een naam die ik nog nooit gehoord had.

Dat hij een van de weinige beroepsjournalisten is waarvan ik ooit gehoord heb die het onderwerp geo-engineering aansnijdt zou al genoeg zijn geweest om me te doen opstaan en op te merken, maar deze film is wat hem echt vestigde als man om in de gaten te houden in de alternatieve media.

What In the World Are They Spraying is geen mainstream productie. Het had geen miljoenen dollar budget zoals “Fed Up” of andere recente documentaires in het infotainment genre. De films die de belangrijkste onderwerpen behandelen zijn meestal zo – en toch, terwijl ze een vitaal onderwerp behandelen en een krachtig betoog houden dat geo-engineering niet zomaar een “ding” is in de moderne volkstaal maar een reëel en aanwezig gevaar voor gebruik houdt het zich ook in productiekwaliteit staande.

Zeker, het is niet zo flitsend en boordevol prachtige beelden en info-grafieken als films met een groter budget, maar de opnamen van What In The World Are They Spraying? zijn uitstekend en de interviews indringend en inzichtelijk.

Niet veel films kunnen bogen op de samenwerking van iconen van de waarheidsbeweging als G. Edward Griffin (van World Without Cancer en Creature of Jekyll Island) en Paul Wittenberger – een nieuwkomer op het toneel (net als Murphy) maar een die zich niettemin al heel snel opwerpt als filmmaker die even getalenteerd als visionair en doordringend relevant is.

Het is een mid-budget film met meer inhoud dan alle grote budget producties die ik gezien heb bij elkaar, die de weg vrijmaakte voor nieuwer en beter aanbod als Why In the World Are They Spraying en de komende film, An Unconventional Shade of Gray.

confoundtheidols Dec 19, 2015

4/5 - (8 stemmen)

Vergelijkbare berichten