Vind je innerlijke kracht door afstemming met je InnerBeing

Vind je innerlijke kracht door afstemming met je InnerBeing145 keer gelezen sinds
3
minuten leestijd
3
minuten leestijd
145 keer gelezen sinds

0
(0)

Het is van essentieel belang om je af te stemmen op je InnerBeing en je innerlijke kracht te vinden. Dit helpt je om los te komen van invloeden van buitenaf en het leven te creëren zoals jij dat wilt. Onze InnerBeing is de essentie van wie we werkelijk zijn, verbonden met oneindige intelligentie. Het is onze innerlijke gids en kracht. In dit artikel krijg je tips over hoe je je kunt afstemmen op dit InnerBeing.

Uitleg: Wat is mijn InnerBeing?

Besef dat je je realiteit creëert door je gedachten

Onze gedachten creëren onze realiteit door de wet van aantrekking. Negatieve gedachten trekken meer negativiteit aan in ons leven. We kunnen deze patronen doorbreken door ons bewust te worden van onze gedachten. Zoals wanneer we ‘s ochtends piekeren over een ruzie van de avond ervoor, maken we die ruzie opnieuw mee in onze geest. We trekken meer van dat soort ervaringen aan. Door meditatie en dankbaarheid kunnen we negatieve gedachtepatronen doorbreken. Positieve affirmaties helpen ons om ons te focussen op wat we wél willen creëren.

Vind je innerlijke kracht door afstemming met je InnerBeing

Steek tijd in jezelf voor innerlijke kalibratie

Kalibratie betekent jezelf afstemmen op je innerlijke kracht en bron. Het is essentieel om quality time met jezelf door te brengen, zonder afleiding. Meditatie, wandelen in de natuur en reflecteren zijn hierbij heel waardevol. Visualisaties, affirmaties en dankbaarheidsrituelen zijn geweldige manieren van kalibratie. Focus op positieve emoties tijdens deze oefeningen. Innerlijke kalibratie helpt je om los te komen van invloeden van buitenaf. Je stemt jezelf af op wie jij werkelijk bent.

Focus op wat je wilt, niet op wat je niet wilt met innerlijke kracht

Het is cruciaal om je focus te richten op wat je wilt creëren, niet op problemen die je wilt oplossen. De basketballer die moeiteloos scoort tijdens trainingen, mist soms tijdens wedstrijden omdat hij zich dan te veel focust op externe factoren zoals het publiek. Met affirmaties, visualisaties en een dromenboek kan je leren je focus te verplaatsen naar wat je wilt. Dit helpt je loskomen van negatieve invloeden en versterkt je innerlijke kracht.

Link: YouTube video

Conclusie

Kortom, afstemming met je InnerBeing helpt je om los te komen van negatieve invloeden van buitenaf en je eigen realiteit te creëren. Focus op je gedachten, kalibreer jezelf innerlijk en focus op wat je wilt. De tips in dit artikel helpen je om je innerlijke kracht te vinden en je leven zelf vorm te geven. Ik moedig je aan om je innerlijke kracht te ontdekken en het heft in eigen handen te nemen. Je hebt de sleutel tot je eigen geluk in jezelf.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231228 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023598 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211155 views