Waarom Slagen Sommige Mensen Moeiteloos in Manifestatie?

Waarom Slagen Sommige Mensen Moeiteloos in Manifestatie?


112 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
112 keer gelezen sinds

5
(1)

Waarom is het dat sommige mensen alles wat ze willen kunnen manifesteren, ongeacht hoe weinig moeite ze doen? Terwijl anderen, hoe hard ze ook proberen en hoeveel moeite ze ook doen, uiteindelijk niets bereiken of zelfs het tegenovergestelde manifesteren van wat ze willen? Het lijkt misschien op geluk of iets waarmee ze geboren zijn, maar er is iets diepers aan de hand.

In dit artikel ga ik uitleggen hoe we eigenlijk de hele tijd onszelf manifesteren, maar nog belangrijker, ik ga je ook laten zien hoe je deze kennis in de praktijk kunt brengen. Laten we dus beginnen.

Wat is manifestatie eigenlijk?

Eerst moeten we duidelijk krijgen wat manifestatie eigenlijk is. Als je ooit eerder video’s hierover hebt bekeken, zul je veel verschillende definities hebben gezien. Een veelgemaakte fout is te denken dat manifestatie iets is dat je moet leren en daarna moet doen om het leven te creëren dat je wilt.

Als we naar de etymologie van het woord gaan, komt ‘manis‘ uit het Latijn en betekent ‘handen‘. Manifestatie is simpelweg het zichtbaar maken van wat onzichtbaar is, het ervaren in de tastbare wereld van wat al is gecreëerd in de ontastbare wereld. Dus het is iets wat we altijd doen, zelfs mensen die geen idee hebben dat dit bestaat, zijn aan het manifesteren. Ze creëren in hun tastbare wereld wat er gebeurt in hun onzichtbare wereld.

Waarom Slagen Sommige Mensen Moeiteloos in Manifestatie?

De rol van kwantumfysica in manifestatie

Voor veel mensen kan dit als een zweverige of ongrijpbare gedachte lijken, maar ik wil kwantumfysica erbij halen om te laten zien dat dit onze realiteit is. Volgens de kwantumfysica bestaat elke mogelijke werkelijkheid van jou nu, maar het bestaat in golfvorm.

Stel je radiogolven voor. Als je een radio voor je hebt, kun je deze afstemmen op 97.1 en daarmee afstemmen op een countryzender. Stem je af op 101.1, dan krijg je misschien een oldies zender. Beide bestaan op dit moment, maar afhankelijk van waar je op afstemt, zul je die potentiële golf omzetten in een tastbare ervaring door je aandacht en focus.

Het dubbele-spleet experiment

Een ander deel van de kwantumfysica dat ik hierbij wil betrekken, is het idee van superpositie. In de kwantumwereld kan iets tegelijkertijd op twee verschillende plaatsen bestaan. Dit betekent dat alle potentie nu al bestaat. En als we het dubbele-spleet experiment erbij halen, dat de afgelopen honderd jaar talloze keren is herhaald, dan zien we dat wat de potentie van wat we kunnen manifesteren omvormt naar wat we daadwerkelijk manifesteren, aandacht is. Zelfs als dat onbewust is.

Wat ik je wil laten begrijpen, is dat elke mogelijke realiteit van jou nu bestaat. Als je merkt dat je steeds de huidige, ongewenste versie van jezelf herhaalt, blijft de ideale versie onzichtbaar. Je aandacht is namelijk elders. Als je leert je aandacht te verleggen, kun je de potentie omzetten en de ideale versie van jezelf manifesteren.

Waarom manifesteer je niet wat je wilt?

Hoe manifesteren we onszelf nu echt? We manifesteren wat er in de onzichtbare wereld gebeurt. Wat is de onzichtbare wereld die wordt gecreëerd in onze tastbare wereld? Dat zijn onze onderbewuste overtuigingen. Zelfs als je positief denkt en gelooft in de toekomst, als dit onbewust niet is veranderd, blijf je eindeloos moeite doen zonder resultaat.

Onze gedachten sturen elektrische impulsen de wereld in, maar onze gevoelens trekken die ervaringen naar ons toe. Als er spanning is tussen wat je denkt en wat je voelt, blokkeer je jezelf. Dit komt doordat het uiteindelijk niet veilig voelt.

Onbewuste programma’s veranderen

Als je als kind ervaringen hebt gehad die je hebben geprogrammeerd om te denken dat je niet goed genoeg bent, zullen die herinneringen opgeslagen zijn in je onderbewuste. Zelfs zonder bewuste herinnering eraan, beïnvloeden deze ervaringen hoe je jezelf en de wereld ziet.

Wat je kunt doen om deze cyclus te doorbreken, is je bewust worden van je onbewuste overtuigingen. Dit zal je helpen te begrijpen waarom je steeds dezelfde resultaten krijgt. Door te begrijpen en herdefiniëren wat je gelooft over jezelf, kun je beginnen je perceptie te veranderen en zo je leven te transformeren.

Waarom Slagen Sommige Mensen Moeiteloos in Manifestatie?

Hoe je je perceptie verandert

Veranderingen beginnen met bewustwording. Als iemand je een compliment geeft en je voelt je ongemakkelijk, vraag jezelf dan af waarom. Begrijp dat dit voortkomt uit je onderbewuste overtuigingen. Het is belangrijk te beseffen dat je waardig bent en liefde niet verdiend hoeft te worden door prestaties.

Door te leren zien dat je vroeger ervaringen had die je zelfbeeld hebben beïnvloed, kun je nu als volwassene die overtuigingen uitdagen en veranderen. Dit proces helpt je om je energie en aandacht effectiever te richten, zodat je niet uitgeput raakt en niet steeds dezelfde patronen herhaalt.

Met deze inzichten kun je de kracht van manifestatie echt benutten en het leven creëren dat je wenst. Onthoud, je bent het waard en verdient het om je leven te veranderen naar wat je verkiest te ervaren.

De Invloed van Emoties op Manifestatie

Emoties spelen een cruciale rol in het manifestatieproces. Positieve emoties verhogen je trillingsfrequentie, wat helpt om gewenste resultaten aan te trekken. Negatieve emoties daarentegen kunnen je manifestaties blokkeren door een lagere frequentie uit te zenden.

De Kracht van Visualisatie in Manifestatie

Visualisatie is een krachtig hulpmiddel bij manifestatie. Door jezelf mentaal voor te stellen dat je je doelen hebt bereikt, stuur je duidelijke signalen naar het universum. Dit versterkt je geloof en vertrouwen in het manifestatieproces, wat helpt om je verlangens sneller te realiseren.

Geraadpleegde Bronnen 

Veelgestelde Vragen

Wat is manifestatie precies?

Manifestatie is het proces waarbij je gedachten, overtuigingen en gevoelens omzetten in tastbare realiteit. Het is het zichtbaar maken van wat onzichtbaar is.

Hoe werkt kwantumfysica in manifestatie?

Kwantumfysica stelt dat alle mogelijke realiteiten bestaan in golfvorm. Door je aandacht en focus kun je deze potentie omzetten in een tastbare ervaring.

Waarom manifesteer ik niet wat ik wil?

Je manifesteert wat er in je onzichtbare wereld gebeurt, gedreven door je onderbewuste overtuigingen. Negatieve overtuigingen kunnen je manifestaties blokkeren.

Hoe kan ik mijn onderbewuste overtuigingen veranderen?

Word je bewust van je onderbewuste overtuigingen door zelfreflectie en uitdagingen van oude gedachtenpatronen. Dit helpt je om je perceptie te veranderen en je leven te transformeren.

Wat is de rol van emoties bij manifestatie?

Emoties sturen trillingsfrequenties uit. Positieve emoties verhogen je frequentie en helpen gewenste resultaten aan te trekken, terwijl negatieve emoties dit kunnen blokkeren.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking, Spelling en grammatica: Nick Haenen & Sofie Janssen

Factchecking, Spelling en grammatica: 
Nick Haenen & Sofie Janssen

Persoonlijkheidstesten

Spiritualiteit Test
Libido Test Voor Mannen
Persoonlijkheidstest op Goodfeeling.nl