Goodfeeling

Welkom bij GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl is een uitgebreide bron van informatie en inspiratie voor persoonlijke groei, gezondheid en welzijn. De website biedt een breed scala aan onderwerpen, variërend van meditatie en yoga tot voeding en fitness.

Grensverleggende Inzichten

De site bevat ook artikelen over de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en grensverleggende onderzoeken. GoodFeeling.nl is erop gericht om lezers te helpen een evenwichtig en vervullend leven te leiden door middel van inzichtelijke artikelen en praktische tips.

Regelmatige Updates en Interactieve Elementen

De site wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud en biedt ook interactieve persoonlijkheidstests en meditatieoefeningen.

Over Ons

Welkom op Goodfeeling.nl, een website over lifestyle, gezondheid, spiritualiteit, bewustzijn en natuur en wetenschappen. Onze missie is om onze lezers te helpen een rijk en vervuld leven te manifesteren door middel van gezonde voeding, meditatie en andere relevante onderwerpen.

Onze Geschiedenis

Goodfeeling.nl is een van de oudste en grootste websites in de Benelux, met meer dan 700 artikelen geschreven door meerdere ervaren en deskundige auteurs. Dagelijks worden er nieuwe artikelen gepubliceerd, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en gezondheid.

Interactieve Tests

Een van de meer interactieve kanten van Goodfeeling is dat er allerlei testen aanwezig zijn om af te nemen en je meer te vertellen over je persoonlijkheid, E.Q. je ijdelheid of je stress en nog veel meer, de lijst is groeiende met op dit moment 8 testen om gratis af te nemen. Wij draaien geen advertenties, dit is allemaal “liefdewerk” en voorlopig zijn wij niet te stoppen.

Ons Team

Mijn naam is Nick Haenen, geboren in 1964 in Amsterdam en ik ben in 1997 met de site begonnen met mijn inmiddels verleden moeder Maud Henny Hornberg (hier is haar site). Met nog een paar andere, veelal anonieme auteurs zijn we na een poosje bezinning weer gestart met de mooie, informatieve en soms onthullende artikelen te publiceren, Altijd uniek content, altijd boeiend en leerzaam.

Onze Missie

Wij hopen nog heel veel jaren door te mogen gaan de deze unieke website, en we hopen dat je ons blijft volgen op onze reis naar een gezonder, bewuster en rijker leven. Dank je voor je aandacht.

Redactie Goodfeeling.nl (Nick Haenen)

Over Nick Haenen

Nick Haenen Nick Haenen

Nick Haenen is een ervaren SEO-expert, blog schrijver, webdesigner en grafisch designer met meer dan 23 jaar ervaring in zijn vakgebied. Daarnaast heeft hij een brede expertise opgebouwd op het gebied van voeding, meditatie, gezondheid en creativiteit.

Expertise en prestaties

Nick heeft talloze projecten geleid en successen behaald in zijn vakgebied. Zo heeft hij bijvoorbeeld gezorgd voor een aanzienlijke stijging in zoekmachine ranking voor verschillende bedrijven. Ook heeft hij meerdere succesvolle websites ontworpen en gebouwd. Daarnaast heeft hij als voedingsdeskundige en Keto-dieet adviseur bijgedragen aan het ontwikkelen van gezonde voedingsplannen voor cliënten.

Referenties

Nick heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij tevreden klanten en opdrachtgevers. Zo heeft hij bijvoorbeeld samengewerkt met [referentie 1] en [referentie 2], die beide lovende woorden hebben over zijn werk.

Positieve en enthousiaste toon

Nick is een inspirerende en enthousiaste professional die anderen motiveert en inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Zijn positieve en enthousiaste toon zal de lezers aanspreken en inspireren.