zielscontract, uitverkorene, tekenen, bestemming, spirituele missie, zelfontdekking, hogere macht, innerlijk weten, lichtbrenger, levensdoel

9 Tekens Dat Je Een Zielscontract Hebt Waar Je Niets Van Wist35 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
35 keer gelezen sinds

5
(1)

1. Jouw Unieke Pad

Wanneer je bent uitverkoren, laat een goddelijke kracht je een spoor van broodkruimels, tekenen en synchroniciteiten zien met betrekking tot je missie. Als je door de deur loopt, zul je je bestemming ontdekken. Hier zijn de tekenen dat je een uitverkorene bent. Ten eerste, je weet dat je iets aan deze wereld kunt bieden. De meeste mensen proberen zoveel mogelijk oppervlakkig plezier te hebben.

Ze feesten, drinken of spelen videospelletjes. Vaak leven ze materialistisch, gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk materiële bezittingen. Ze verzamelen zoveel mogelijk dopamine en behandelen het leven als een pretpark. Jij weet dat er meer in het leven is dan dat. In je hart voel je dat je iets speciaals aan de wereld kunt bieden. Iedereen heeft wel een soort talent.

Dit kunnen dingen zijn zoals kunst, atletiek, communicatie, humor, mededogen, voedsel verbouwen, mensen onderwijzen. Je weet dat je de wereld jouw gave kunt bieden en je hebt gelijk.

9 Tekens Dat Je Een Zielscontract Hebt Waar Je Niets Van Wis

2. Kennis en Isolatie

Ten tweede, je zoekt kennis. Je voelt dat er meer in het leven is en dat je iets mist. Je hebt vragen en doet onderzoek, net als Neo in The Matrix. Je zoekt antwoorden en begeleiding. Mensen die kennis zoeken, willen leren waar het leven allemaal om draait om tot een begrip te komen van wie we zijn en wat we geloven. Het is voor jou niet genoeg om door de alledaagse bewegingen van het leven te gaan. Je voelt dat er iets meer is, iets daarbuiten met jouw naam erop.

Je realiseert je dat er meer in het leven is dan het volgen van de regels van de samenleving. Je wordt niet tegengehouden door de beperkingen van de samenleving. Je zoekt een pad dat anders is dan wat de meeste mensen kiezen. Je zoekt de waarheid en bent niet bang om de manier waarop dingen zijn in vraag te stellen. Je luistert liever naar je eigen hart en maakt je eigen weg. Je verkent de mysteries van het bestaan.

9 Tekens Dat Je Een Zielscontract Hebt Waar Je Niets Van Wis

3. Licht in de Duisternis

Ten derde, mensen mogen je niet. Je bent een goed persoon, maar mensen mogen je niet. Dit komt omdat je een licht in deze wereld bent en jouw licht brengt de gebreken van mensen naar boven. Het herinnert mensen aan wat ze missen en dit maakt hun demonen boos. Je bent oprecht. Je kunt niet overweg met mensen die graag roddelen of pestkoppen zijn.

Wanneer je niet deelneemt aan hun lagere trillingen, verstoten ze je. Mensen proberen je in een kwaad daglicht te stellen of zelfs je ontslag te krijgen. Dit komt doordat ze beledigd zijn door jouw hogere trilling. Dit is wat jou onderscheidt. Dit kan je eenzaam of geïsoleerd laten voelen.

4. Groei en Doel

Ten vierde, je bent geïsoleerd. In deze isolatie vormt het goddelijke je en stuurt je downloads, net als een voertuig dat naar een autowerkplaats wordt gebracht voor upgrades. Je bent geliefd en wordt bewerkt. Je bent het speciale project van het goddelijke. Je bent bedoeld voor iets anders. Alleen zijn is niet een pad van eenzaamheid, maar een pelgrimstocht van zelfontdekking en groei. De kosmische downloads kunnen alleen via isolatie worden ontvangen.

5. Strijd en Licht

Ten vijfde, je hebt een groot vermogen om mensen te lezen en hun echtheid te scannen. Je kunt neppe mensen of bezoedelde mensen detecteren.

6. Strijd als transformatie

Ten zesde, je gaat door veel strijd. Strijd is de opstap naar je transformatie. Voordat je de speciale oogst die op je wacht kunt ontvangen, kan het universum je niet voortijdig geschenken geven in je huidige staat. Net zoals een bokser traint ter voorbereiding op een gevecht, kan de bokser de overwinning niet ontvangen als hij niet in vorm is en kennis mist.

Het universum bereidt je voor op je missie en geschenken. Je voelt dat je door meer strijd gaat dan de gemiddelde persoon. Dit is omdat het universum niet de gemiddelde persoon voorbereidt, maar jou scherpt. De uitverkorenen zijn de sterksten en gaan door de zwaarste gevechten. Het universum gaat niet gemakkelijk om met de uitverkorenen.

Dit geeft je de wijsheid en kracht om anderen te leiden. Door je strijd en wijsheid maak je het pad gemakkelijker voor mensen die na jou komen. Deze ervaringen helpen je spiritueel te groeien om de wereld een betere plaats te maken.

7. Liefde en Hulp

Ten zevende, je bent een goed persoon. Ondanks dat je in het verleden slecht bent behandeld, vind je op de een of andere manier in jezelf om een goed persoon te blijven. Dit is omdat uitverkorenen het licht zijn dat niet kan worden gedoofd. Mensen werpen duisternis en vuur tegen je in de hoop je licht te vernietigen. Ze ontdekken al snel dat met elke aanval je licht groter wordt.

Hun pogingen om je aan te vallen, voeden je licht, net als de feniks. Je kunt niet worden gestopt. Je kiest ervoor om vriendelijk te zijn en goede dingen te doen voor andere mensen. Dat is omdat je een zuiver hart hebt. Je bent hier om het donker tegen te gaan, om licht en liefde in de wereld te brengen. Diep van binnen weet je dat dit je ware roeping is.

8. Anderen helpen

Ten achtste, je houdt oprecht van helpen. Anderen helpen is een deel van wie je bent. Sommige mensen denken dat ze misbruik van je maken. Je laat het gebeuren omdat je een gever bent. Je voelt je goed als je aan anderen geeft, zelfs als je er niet veel voor terugkrijgt.

9. Innerlijk Weten

Ten negende, je hebt een innerlijk weten. Diep van binnen weet je dat je uitverkoren bent. Je hebt een vuur in je ziel en een onderbuikgevoel dat je niet kunt negeren. Het blijft je vertellen dat je hier bent voor iets groots. Je voelt je als een oude ziel en dat je een verschil kunt maken in de wereld.

Vanwege deze belangrijke missie om licht en liefde in deze wereld te brengen, ben je beschermd door hogere machten. Je bent op een pad dat voor jou is ontworpen. Als je deze fluisteringen van het universum hoort, moet je luisteren. Het is een teken van een hogere macht. Het is jouw taak om die missie te ontdekken.

Herhaal deze bevestigingen dagelijks om je geloof in het zijn van een uitverkorene te versterken en je toewijding aan het ontdekken en vervullen van je levensdoel. Vertrouw op het proces, blijf openstaan voor begeleiding en kijk hoe je pad zich voor je ontvouwt.

Link YouTube Video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231233 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023946 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023601 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023666 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211772 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211040 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021828 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021570 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211156 views