Creëer een fantastisch leven dat verder gaat dan wat je voor mogelijk hield.

Creëer Een Fantastisch Leven Dat Verder Gaat Dan Wat Je Ooit Voor Mogelijk Hield70 keer gelezen sinds
9
minuten leestijd
9
minuten leestijd
70 keer gelezen sinds

4.2
(6)

Ik ben ontzettend enthousiast om vandaag iets met jullie te delen dat, geloof het of niet, nog nooit eerder is gedeeld. Het klinkt misschien een beetje gek, maar blijf bij me, want het werkt echt en het heeft de kracht om je leven te transformeren op manieren die je je misschien nooit had kunnen voorstellen.

Laten we nu duiken in de kern van de zaak. Je weet dat mensen vaak praten over het leggen van stenen op hun energiecentra in de hoop dat dit hen zal genezen. Nou, hier is het ding: jouw aandacht doet er meer toe dan je misschien denkt. Je focus leggen op die energiecentra heeft zeker een impact, maar het gaat niet alleen om de stenen. Het gaat om het placebo-effect, de kracht van geloof, en vandaag wil ik dit met jullie verkennen.

Eerst en vooral, laten we het hebben over die eerste drie energiecentra. Ze zijn helemaal niet slecht, in feite zijn het de centra van overleving. Denk er eens over na: om de voortzetting van een soort te verzekeren, maak je voortplanting plezierig. Dat is het eerste centrum aan het werk. Het tweede centrum gaat over consumptie en veiligheid. Je veilig voelen en de essentiële zaken in balans hebben is cruciaal en hé, het plezier van het consumeren van voedsel is geen toeval. Dan is er het derde centrum, de krachtpatser, het hoogtepunt van het ego. Macht, vrienden, is een fascinerend iets.

Creëer een fantastisch leven dat verder gaat dan wat je voor mogelijk hield.

De Kracht van Energiecentra

Laten we nu een reis maken door Tolkiens wereld van “In de Ban van de Ring”. De ring in die verhalen staat voor macht en het wegwerpen ervan symboliseert het opgeven van macht voor iets groters. En wat is dat grotere ding? Liefde. Liefde is de frequentie die geassocieerd wordt met het vierde centrum, het hart. Elk centrum heeft zijn eigen frequentie en deze frequenties dragen informatie en intentie over. Wanneer energie in deze centra stroomt, beginnen systemen in je lichaam te veranderen. Maar hier is de magie: wanneer energie het vierde centrum bereikt, gaat het niet meer over consumptie, maar over de expansie van energie. Dit is de brug die ons verbindt met onze goddelijkheid, onze hogere bewustzijn, onze InnerBeing.

Lees ook: Connect met je InnerBeing | Law of Attraction – Esther Hicks

En als je je aandacht, let op, op het hart richt, creëert het niet alleen hartcoherentie, maar het triggert ook de afgifte van maar liefst 1400 verschillende biologische chemicaliën die werken om je lichaam te herstellen en te repareren. Laten we het nu hebben over dankbaarheid, liefde, vrijheid – verschillende frequenties samen. Wanneer je zorgt voor anderen, daar begint onbaatzuchtigheid, en dat is een echte gamechanger. Maar hier is de clou: het draait allemaal om het bewustzijn erachter. Het activeren van het hartcentrum stelt je in staat liefde te geven op een manier die de beperkingen van de eerste drie centra overstijgt.

Stel je twee individuen voor die samenkomen in ware liefde, waar het niet alleen gaat om de eerste drie centra. Het is een prachtige uitwisseling van energie, een groei, een optelsom van energie, en het gaat niet om het tegenovergestelde, het gaat om eenheid. Nu houden veel mensen het grootste deel van hun energie in de eerste drie centra, denkend dat dat de weg is.

Maar laat me je vertellen, we leven in een wereld die vaak alles ziet als een fysieke, mechanische machine. Kwantumfysica, de nieuwkomer, zegt wacht even, het gaat niet alleen om materiële dingen, het gaat om de onzichtbare energiedingen, gedachten en overtuigingen. Kwantumfysica praat over het veld, onzichtbare bewegende energie die de fysieke wereld beïnvloedt. Klinkt veel als geest, nietwaar?

De oude wijsheid van spirituele dualiteit komt overeen met de moderne wetenschap en vertelt ons dat wij energiewezens zijn die een fysiek lichaam bewonen. Het is tijd om het onzichtbare te eren, de energie die krachtiger is dan het fysieke. Dus wat betekent dat voor ons? Het betekent dat we moeten erkennen dat gedachten en overtuigingen krachtige elementen zijn. Het gaat om het uitoefenen van onze gedachten, niet alleen onze portemonnees, om de wereld te beïnvloeden. Kwantumfysica schreeuwt het uit: het is het bewustzijn dat de wereld creëert. En raad eens, wij zijn allemaal bewuste wezens. Collectief kan ons bewustzijn de wereld veranderen.

Wanneer mensen schreeuwen dat de wereld buiten controle is, zeg ik wacht even, het enige wat nodig is, is een collectief bewustzijn dat besluit: laten we bewust een andere wereld creëren. Je bent geen slachtoffer, je bent een schepper. En daarom ben ik zo opgewonden over ieder van jullie, want elke kijker vertegenwoordigt een ander bewustzijn dat kan bijdragen aan het veranderen van de wereld. Laten we nu praten over de evolutie waar we voor staan.

De Evolutie van ons Bewustzijn

We zijn geëvolueerd van een kerk-gebaseerd spiritueel model naar een wetenschappelijk-gebaseerd materieel model, spelend in beide werelden. Maar hier is de evolutie: het gaat erom geest en materie samen te brengen. Bewustzijn, onze energie, onze gedachten – ze zijn niet fysiek, maar ze vormen de fysieke wereld. Het is tijd om het spirituele en het materiële te verenigen. Laten we het eens uiteenzetten. Stel je voor dat je geest een ijsberg is. Het topje dat je boven het water ziet, is je bewuste geest, het deel waarvan je je bewust bent. Maar onder de oppervlakte schuilt de enorme massa, de onderbewuste geest, die stilletjes het schip van je leven bestuurt.

Bereid je voor op deze onthulling: maar liefst 95% van wat er in je leven gebeurt, wordt georkestreerd door deze verborgen krachtpatser, je onderbewustzijn. Het klinkt misschien een beetje gek, toch? We denken vaak dat we de

controle hebben, ons schip sturend met bewuste beslissingen en intenties. We streven ernaar succesvol te zijn, dromen van fantastische relaties en grote dromen. Maar hier is de clou: ondanks onze beste bedoelingen, lijken dingen niet altijd op hun plaats te vallen. Waarom gebeurt dit? Het is geen kosmische samenzwering tegen je, het is niet de wereld die hindernissen op je pad werpt om je te zien struikelen. Nee, het is iets veel dichterbij: je onderbewuste programmering neemt de beslissingen.

De Kracht van het Onderbewustzijn

Je onderbewuste geest is als de regisseur achter de schermen van een toneelstuk, die de touwtjes trekt en de acteurs (jij) leidt om het script te volgen. Stel je voor: je besluit bewust om succes te behalen, om geweldige relaties te hebben en een vervullend leven te leiden. Je stelt die intenties en aan de oppervlakte lijkt alles duidelijk.

Maar onder die oppervlakte houdt je onderbewuste geest een ander script vast, een script gevormd door eerdere ervaringen, overtuigingen en culturele invloeden. Je onderbewuste is als een enorme bibliotheek die al je herinneringen, ervaringen en de lessen die je onderweg hebt opgepikt, opslaat. Het observeert, leert en vormt meningen sinds de dag dat je geboren bent.

En hier is het ding: het houdt van routine. Het houdt vast aan wat het kent, wat vertrouwd is, zelfs als het niet is wat je bewust verlangt.

Creëer een fantastisch leven dat verder gaat dan wat je voor mogelijk hield.

Dus terwijl je bewuste geest juicht voor succes en liefde, fluistert je onderbewuste misschien twijfels, angsten of beperkende overtuigingen. Het is alsof je probeert vooruit te rijden met één voet op het gaspedaal en de andere op de rem. Je zit gevangen in een subtiel intern conflict. Maar hier is het goede nieuws: zodra je je bewust wordt van deze dynamiek, heb je de sleutel in handen om het te veranderen. Het is alsof je een licht schijnt in de coulissen van je geest en het script herschrijft. Je kunt je onderbewuste herprogrammeren om in lijn te zijn met je bewuste doelen. Denk eraan als een software-update voor je geest.

Door bewust te kiezen voor versterkende gedachten, overtuigingen en intenties, herschrijf je geleidelijk de code die je onderbewuste vormt. Het is een proces, een reis van zelfontdekking en transformatie. Begin met het onderzoeken van je overtuigingen over succes, relaties en jezelf. Identificeer eventuele beperkende overtuigingen die je mogelijk tegenhouden. Zijn er patronen uit je verleden die je wilt doorbreken? Zodra je deze identificeert, kun je beginnen met het vervangen ervan door overtuigingen die overeenkomen met je bewuste verlangens. Het is alsof je de rommel in je mentale kast opruimt om ruimte te maken voor de garderobe van je dromen.

Terwijl je deze verschuiving maakt, zul je veranderingen opmerken in hoe je de wereld waarneemt en hoe de wereld op jou reageert. Het is geen toverstaf, maar een geleidelijke, intentionele verschuiving naar een leven dat resoneert met je diepste verlangens. Onze overtuigingen en gedachten zijn de architecten van onze realiteit. Kwantumfysica legt het uit: bewustzijn creëert de wereld. Het is tijd om onze gedachten bewust uit te oefenen om de wereld te manifesteren die we echt willen. Maar dat betekent het herprogrammeren van het onderbewuste.

Conclusie: Bewustzijn en Transformatie

Dus hier is de bottom line: we zijn allemaal onderdeel van dit enorme bewustzijn genaamd de mensheid, die evolueert in hoe we met elkaar omgaan. Het is niet alleen spiritueel, het is niet alleen materieel, het is beide. En als we samenkomen, erkennend de kracht van onze gedachten en bewustzijn, kunnen we de wereld manifesteren die we verlangen. Neem even de tijd om na te denken over deze diepgaande waarheid.

Omarm de kracht van je bewustzijn, oefen je gedachten bewust uit en kijk hoe je wereld voor je ogen transformeert. Dit is nog nooit eerder gedeeld en ja, het klinkt misschien een beetje gek, maar vertrouw me, het werkt. Je hebt de kracht om je realiteit te vormen en het begint allemaal met je gedachten.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.2 / 5. Stemtelling: 6

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken

Gerelateerde Artikelen

Persoonlijkheidstesten

Persoonlijkheidstest op Goodfeeling.nl
Emotionele Intelligentie Test
vorm voorkeurstest