Image

De Waarheid Over COVID En Hoe Wetenschappers Hebben Gelogen


95 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
95 keer gelezen sinds

0
(0)

COVID-19, dat 1,1 miljoen Amerikanen heeft gedood en de levens en het levensonderhoud van miljoenen anderen heeft verwoest, is een door mensen gemaakt virus dat ontsnapte uit een Chinees laboratorium, gedeeltelijk gefinancierd door de Amerikaanse overheid.

“Factcheckers” zullen snel beweren dat vooraanstaande wetenschappers dit ontkennen. Dit komt doordat deze wetenschappers te veel geïnvesteerd hebben – in geld, tijd, en hun eigen overtuigingen – om de waarheid toe te geven.

Lawrence Tabak, plaatsvervangend directeur van de NIH, gaf toe dat Amerikaanse belastingbetalers onderzoek naar gain-of-function aan het Wuhan Institute of Virology in China financierden vóór de COVID-19 pandemie begon. Jack Gruber / USA TODAY NETWORK

Maar terwijl het Congres blijft onderzoeken, komt de waarheid beetje bij beetje naar buiten en worden de leugens onthuld:

NIET WAAR: COVID is van natuurlijke oorsprong

China probeerde meteen de schuld af te schuiven door te zeggen dat het virus zogenaamd begon op een “wet market” van dierlijk vlees in Wuhan.

Dr. Anthony Fauci beweerde herhaaldelijk dat het virus “in de natuur evolueerde en vervolgens van soort veranderde” in het voorjaar van 2020.

Sindsdien hebben zowel lange onderzoeken als overheidsrapporten geconcludeerd dat het virus door mensen is gemaakt. Fauci gaf met tegenzin toe dat het “waar zou kunnen zijn”.

NIET WAAR: Het virus kwam niet uit het laboratorium in Wuhan

Iemand die deze bewering in twijfel trok — waaronder The Post — werd in 2020 online gecensureerd. De reden? Een verklaring gepubliceerd in Lancet door 27 wetenschappers noemde het een “samenzweringstheorie”.

We weten nu dat die verklaring was opgesteld door Peter Daszak, president van EcoHealth Alliance, het bedrijf dat aan onderzoek werkte in het Wuhan-laboratorium. Hij probeerde alleen zijn eigen betrokkenheid te verdoezelen.

Alles wijst op een ‘lab leak”. De enige reden dat we het niet definitief kunnen zeggen, is omdat China alle bewijzen heeft vernietigd.

NIET WAAR: De VS financierde geen ‘gain-of-function’ onderzoek

Wetenschappers experimenteren soms met virussen, waardoor ze gemakkelijker overdraagbaar of dodelijker worden, om te bepalen wat er zou kunnen gebeuren of welke vaccins nodig zouden kunnen zijn.

Maar in mei 2021 verklaarde Fauci ondubbelzinnig dat de VS “nooit en op dit moment niet” gain-of-function onderzoek financierde in het Wuhan Institute of Virology.

Op donderdag sprak NIH plaatsvervangend directeur Lawrence Tabak dit direct tegen. Amerikaanse belastingbetalers financierden wel EcoHealth, dat aan gain-of-function onderzoek werkte in Wuhan.

Tabak’s nieuwe excuus? “Gain of function” betekent niet wat we altijd hebben gedacht dat het betekent. Het is volkomen “veilig”, beweerde hij.

In opdracht heeft de National Institutes of Health de definitie van de term op zijn website veranderd om het onschadelijk te laten klinken. Behalve dat het niet onschadelijk is. EcoHealth werkte specifiek in China omdat dergelijk werk niet was toegestaan in de Verenigde Staten. Wat onderzoekers deden met coronavirussen was zeer gevaarlijk.

En hoewel er een wetenschappelijk debat kan zijn over de vraag of dergelijke onderzoeken de moeite waard zijn, zijn dodelijke virussen eerder uit Chinese laboratoria gelekt. Het is het toppunt van onverantwoordelijkheid dat de VS erbij betrokken is.

De Heritage Foundation noemde de doofpotaffaire over de oorsprong van COVID “De Leugen van de Eeuw”.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking, Spelling en grammatica: Nick Haenen & Sofie Janssen

Factchecking, Spelling en grammatica: 
Nick Haenen & Sofie Janssen

Persoonlijkheidstesten

Spiritualiteit Test
Libido Test Voor Mannen
Persoonlijkheidstest op Goodfeeling.nl