Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie44 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
44 keer gelezen sinds

5
(2)

Rijkdom wordt vaak gezien als niets meer dan fysiek geld om materiële bezittingen te kopen. Maar in werkelijkheid is het veel diepgaander. Rijkdom is een krachtige spirituele energie. Wanneer we overvloed herkennen als een rijkelijke goddelijke stroom, kunnen we resoneren met de hogere frequentie ervan en het bewust inzetten.

In dit blog deel ik een nieuw paradigma om geld te zien, niet alleen als papieren biljetten of digitale cijfers op een scherm, maar als een vorm van positieve energie. Van meesters zoals Bob Proctor zullen we zien hoe het verschuiven naar een spirituele perceptie van overvloed ons in staat stelt om ons af te stemmen op de goddelijke stroom en de wonderbaarlijke kracht ervan in ons leven te ontketenen. Door rijkdom te begrijpen als een spirituele kracht, verkrijg je de ontbrekende sleutel tot overvloed. Ben je klaar om je relatie met overvloed te transformeren? Laten we beginnen met het zien in een geheel nieuw licht.

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

Geld is Energie, niet alleen Valuta

Alles wat fysiek is, is simpelweg energie die op verschillende frequenties trilt. Overvloed is geen uitzondering. De papieren biljetten en metalen munten zijn slechts tastbare expressies van een subtielere financiële energiestroom. Ze helpen de stroom te richten, maar ze zijn niet de stroom zelf. Net zoals liefde op ontelbare manieren tot uitdrukking kan worden gebracht, kan voorspoed zich manifesteren in vele vormen, waaronder cheques, aandelen, investeringen, vastgoed, kortingen, beurzen, crypto, NFT’s en nog veel meer. Beperk overvloed niet alleen tot zijn ruwere fysieke representatie. Begin rijkdom te zien als een energetische stroom die door je leven stroomt. Je wisselt tijdelijk delen van deze ongrijpbare energiestroom uit via een online bank of digitale activa, maar de diepere financiële stroom blijft altijd eindeloos stromen.

Lees ook: De 7 Wetten van het Universum – Bob Proctor

Illusie van Schaarste

Het universum functioneert in oneindige overvloed. Gebrek en schaarste ontstaan alleen uit beperkte percepties. In werkelijkheid is er meer dan genoeg financiële stroom om iedereen prachtig te ondersteunen over de hele wereld en daarbuiten. Maar misvattingen over geldtekorten komen voort uit het zien van mensen die op het fysieke niveau worstelen. Weet dat de diepere oorzaak een vibrationele misafstemming is, niet een ontoereikende energievoorziening. Open je ogen voor de oneindige poel van welvaart om je heen en in je. Op dit moment is er geen echte schaarste, alleen jouw bewustzijn ervan. Het universum zal je terugspiegelen wat je diepste overtuigingen over overvloed zijn, of dat nu overvloed of tekort is. De stroom zelf is oneindig aanwezig. Herstem jezelf op de waarheid. Voorspoed stroomt overvloedig door je leven in elk moment. Open jezelf om te ontvangen.

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

Resoneren met de Hogere Trilling van Welvaart

Aangezien overvloed energie is, trek je het natuurlijk aan door te resoneren op zijn hogere frequentie. Maar de meeste mensen stemmen zich alleen af op de tastbare fysieke aspecten van rijkdom, in plaats van op zijn ongrijpbare goddelijke stroom. Deze misafstemming veroorzaakt worstelingen en gebrek. Begin overvloed te zien als een geschenk van het universum, voortkomend uit de waarde die je biedt aan de wereld.

In plaats van alleen te werken voor beloning, wordt je blij en enthousiast over het inzetten van je unieke talenten in betekenisvolle dienstverlening die een verschil maakt. Wanneer je werk voortkomt uit doel en passie, open je de sluizen. Jouw acties verhogen je vibratie om te synchroniseren met de verheven frequentie van overvloed als heilige energie van het goddelijke.

Deze enorme verschuiving trekt financiële welvaart snel aan. Herprogrammeer je overtuigingen door rijkdom te traceren naar zijn hogere octaaf. Zie het als licht dat naar je toe stroomt vanuit het heelal door kleppen die geopend worden door doelgerichte actie. Deze instroom financiert je geïnspireerde dromen. Stem jezelf af op de spirituele essentie van overvloed.

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

De Goddelijke Doel van Welvaart

Om rijkdom volledig te begrijpen, moeten we zijn goddelijke doel kennen. Overvloed is gecreëerd om betekenisvolle groei te stimuleren. Op zijn hoogst voedt rijkdom de evolutie fysiek door wetenschappelijk onderzoek, geneeskunde, technologie en onderwijs; emotioneel door ervaringen die het bewustzijn uitbreiden; en spiritueel door het financieren van paden naar verlichting. De heilige doel van overvloed is om middelen te bieden om de collectieve vibratie van de mensheid te verhogen. Het is de energetische stroom die individuen ondersteunt om te ontwaken en onze wereld te verheffen.

Stem je stroom af op de goddelijke rol van rijkdom. Financier waardige doelen en mensen die verlichte waarde bieden. Kun je de spirituele roep van overvloed horen? Het wenst door jou te stromen om de groei van de mensheid te verlichten. Maar je moet je eigen energie verheffen. Stel jezelf eerst de vraag hoe je de energie van rijkdom kunt kanaliseren naar spirituele evolutie. Je doel en welvaart zullen vervolgens krachtig naar voren komen.

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

Harmoniseren met de Ritmes van Voorspoed

Stroom mee met de natuurlijke ritmes van overvloed, in plaats van willekeurige financiële doelen na te jagen. Er zijn cycli en seizoenen van rijkdom, net zoals er cycli en seizoenen in het leven zijn. Soms stroomt de voorspoed rijkelijk binnen, en soms is het minder. Begrijp dat beide fasen deel uitmaken van een grotere goddelijke orde. De universele wetten leren acceptatie en weerstandloosheid.

Dus in plaats van te panikeren tijdens mindere cycli, gebruik ze om te rusten, heroverwegen en plannen. Wanneer de fasen van overvloed weer aanbreken, kun je er krachtig mee stromen. Zie rijkdom als een vriend en partner die je helpt geïnspireerde dromen te vervullen. Wanneer je het met respect behandelt, retourneert het de steun veelvoudig. Als overvloed nu uitdagend aanvoelt, gebruik deze tijd dan om aan je innerlijke vibratie en doel te werken.

Hier heb je het, een nieuw paradigma om overvloed te begrijpen, aan te trekken en te kanaliseren als de spirituele energie die het is. Je bent niet bedoeld om financiën na te jagen. Je bent bedoeld om te resoneren met de verhoogde vibratie van rijkdom door het te zien als licht dat naar je toe stroomt van de bron om de menselijke evolutie te ontsteken. Verbind je volledig aan deze reis, zonder starre gehechtheid aan specifieke bedragen. Laat oude overtuigingen van rijkdom als louter biljetten, fysieke uitwisseling of dollarbedragen op je scherm los. Moge dit nieuwe beeld van welvaart je diepgaande nieuwe vrijheid en overvloed schenken.

De Spirituele Energiecomponent

Laten we dieper ingaan door de goddelijke essentie van rijkdom verder te begrijpen. We verwerven onbetaalbare wijsheid voor het bewust gebruiken ervan als een wonderbaarlijke, creatieve kracht die de mensheid verheft. Je bent niet bedoeld om rijkdom na te jagen vanuit een plek van gebrek en angst. Je bent bedoeld om het te kanaliseren vanuit een innerlijke plek van doel, passie en dienstverlening. De belangrijkste paradigma verschuiving is van behoeftigheid naar openheid. Behoeftig grijpen naar overvloed duwt het weg, maar ontspannen in kalme ontvankelijkheid laat het universum financiële brandstof leveren voor geïnspireerde actie. Je kanaalt simpelweg wat goddelijk gegeven is, zonder gehechtheid.

Stel je voor dat je lichaam een gezonde houder is waar doorheen de energie van rijkdom moeiteloos stroomt. Overvloed wenst rijkelijk naar je toe te stromen. Zijn je innerlijke kanalen open en helder, of geblokkeerd door angsten en beperkende overtuigingen? Werk aan het opruimen van mentale en emotionele congestie die je stroom van welvaart belemmert. Vervang schaarste en onwaardigheid met vertrouwen in de universele voorziening voor je behoeften.

Je bent al diepgaand waardig. Weet dat je briljantie overvloedige steun verdient. Zie overvloed als het licht dat je toestaat door je heen te stromen naar verlichte doeleinden. Houd dit beeld vaak vast. Je bent een open kanaal voor oneindige financiële energie om de mensheid te zegenen. De rest ontvouwt zich in goddelijke orde.

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

Eer de Ware Waarde van Rijkdom

Een krachtige manier om van perspectief te veranderen is door overvloed diep te eren voor zijn ware waarde. Maak een lijst van alle wonderbaarlijke manieren waarop rijkdom de mensheid heeft verheven, wanneer het door verlichte handen stroomt. Geld heeft wetenschappelijke doorbraken gefinancierd, ziekten genezen, levens verbeterd en de mysteries van de natuur verlicht.

Het heeft educatieve instellingen gefinancierd die miljarden onderwijzen en kennis wereldwijd verspreiden. Het heeft monumentale werken van kunst, muziek en literatuur gesponsord, ondernemers en organisaties in staat gesteld om de wereld te verrijken met producten en diensten, en spirituele leraren en gemeenschappen waar hogere waarheden gerealiseerd zijn, en nog veel meer. De fysieke kwaliteit van al het menselijke leven is in slechts de afgelopen eeuwen ongekend uitgebreid door welvaart die circuleert om deze groei en ontdekking te voeden.

Waarderen en Respecteren van Overvloed

Overdenk dit, waardeer en respecteer overvloed in zijn beste vorm. Wanneer rijkdom wordt gekanaliseerd naar zijn hoogste gebruik, de evolutie van mens en planeet, is het een wonderbaarlijk goddelijk geschenk. Zie voorspoed als energie om de expansie van bewustzijn, creativiteit, uitvinding en spiritualiteit te stimuleren. Benader overvloed vervolgens met eerbied en wijsheid.

Potentieel voor Evolutie

Overvloed verlangt ernaar gebruikt te worden voor spirituele groei, maar het grootste deel stroomt naar lagere doelen zoals excessieve consumptie, hebzucht, conflicten en controle. Dit komt doordat de maatschappij rijkdom uitsluitend koppelt aan lagere vibrerende verlangens in plaats van evolutionaire doelstellingen. Doe jouw deel door de stroom om te leiden, beginnend met het transformeren van je eigen relatie met overvloed, gewijd aan verlichte doeleinden.

Help vervolgens deze mentaliteit in anderen te wekken door onderwijs, schrijven, zakendoen en filantropie, gericht op het verhogen van het menselijk bewustzijn. Stel je een wereld voor waar alle voorspoed circuleert voor liefdevolle redenen, de gezondheidszorg, het onderwijs, milieubehoud, de kunsten, spirituele centra en degenen die de mensheid dienen, financiert. Dit is het heilige doel waarvoor overvloed bedoeld is. Dit stralende potentieel bestaat binnen welvaart, klaar om geactiveerd te worden.

Je hebt de kracht om overvloed te leiden naar deze goddelijke rol, één wijze keuze tegelijk. Elke euro die gericht wordt op het verheffen van de mensheid, primeert de pomp voor meer geldenergie om zich bij deze verlichte stroom aan te sluiten. Ware voorspoed komt niet van de hoeveelheid rijkdom, maar van de kwaliteit van het gebruik. Zelfs kleine bedragen die stromen voor nobele doeleinden zegenen de wereld enorm. Je hebt de kracht om overvloed af te stemmen op zijn heilige evolutionaire doel, nu meteen.

Geld Is Eigenlijk Een Stromende Spirituele Energie

De Toekomst van Rijkdom

De mensheid gaat over naar een hoger stadium waar overvloed op nieuwe verlichte manieren stroomt. Hier zijn twee toekomstige trends: digitale valuta en gedecentraliseerde financiën zullen voorspoed directer kanaliseren, kostbare tussenpersonen verlagend. Iedereen wereldwijd kan naadloos waarde uitwisselen, centrale poortwachters omzeilend. Filantropie zal uitbreiden naarmate meer mensen ontwaken tot spirituele wijsheid en grote rijkdom wijden aan evolutie.

Miljarden die circuleren voor gewetensgestuurde verandering zullen de mensheid snel versnellen. Binnenkort zal overvloed door gedecentraliseerde netwerken stromen, wereldwijd ontwaken op een verbazingwekkend tempo financieren. Maar pioniers zoals jij zullen de weg leiden door rijkdom als heilige energie opnieuw voor te stellen.

Het ouderwetse beeld van welvaart als louter materiële valuta creëert strijd en gebrek. Echter, het opkomende paradigma begrijpt rijkdom als spirituele energie die stroomt voor bewuste evolutie. Gebruik overvloed als een goddelijk instrument, financier je geïnspireerde doel en filantropische visie. Het zien van de spirituele aard van rijkdom bevrijdt je financiën in moeiteloze overvloed op de automatische piloot.

Je wordt een kanaal voor het hogere doel van voorspoed. Begin overvloed te zien als creatieve spirituele energie die door jou stroomt, in plaats van slechts munten en biljetten. Vertrouw op zijn oneindige voorziening die jouw groei ondersteunt. Stem jezelf af op de goddelijke rol van rijkdom, het voeden van vooruitgang in bewustzijn en het bekrachtigen van geïnspireerde dromen om onze wereld te verheffen.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231209 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023914 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023578 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023642 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211743 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211018 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021809 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021547 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211132 views