Gregg Braden - Een Kwantumhologram: Alles Is Mogelijk

Gregg Braden – Een Kwantumhologram: Alles Is Mogelijk30 keer gelezen sinds
9
minuten leestijd
9
minuten leestijd
30 keer gelezen sinds

0
(0)

Ontwaak het blauwdruk, de onstoffelijke wereld van mogelijkheden, elke mogelijkheid die je je maar kunt voorstellen. Alle genezing en vrede die je je kunt voorstellen zijn er al, net zoals alle lijden en ziekte al aanwezig zijn. Het is een blauwdruk. Wat de leerstellingen zeggen en wat de kwantumfysica suggereert, is dat er iets is wat we in ons leven doen dat tot deze blauwdruk spreekt.

Er is een taal die specifieke blauwdrukken wekt en ze via vibratie kristalliseert in wat we kennen als de gebeurtenissen in onze wereld. Ze hebben betekenis in ons leven. Dus, hier is ons onzichtbare, onstoffelijke wereld van mogelijkheden en onze fysieke wereld van ervaring.

Wat is de schakel? We beginnen nu te begrijpen, door de wetenschap, wat de oude wijzen ons op hun manier vertelden. De schakel is menselijke emotie. Emotie wekt de blauwdruk en produceert het effect dat we in onze wereld zien. We moeten de gevoelens in ons lichaam voelen van wat we in onze wereld willen ervaren, niet wat we niet willen ervaren. Creatie begrijpt het woord ‘niet’ schijnbaar niet.

Dus als je zegt ‘denk niet aan een roze olifant’, wat heb je dan? Je denkt onmiddellijk aan een roze olifant. Het wordt allemaal bevestigend, in het positieve gedaan. Wat we voelen, wat we in de onzichtbare rijken worden, herinner, dit is het rijk waar de vier natuurkrachten samensmelten tot één krachtige kracht. Dit is het rijk waar emotie met die kracht spreekt.

Gregg Braden - Een Kwantumhologram: Alles Is Mogelijk

De Taal van Emotie

Dus door de kracht van menselijke emotie, samenhangende hartgebaseerde emoties, spreken we de taal van deze krachten hier, en we zien de effecten in de wereld om ons heen. De taal van hun tijd. Oude tradities hebben deze zeer krachtige boodschap nagelaten aan de mensen van hun toekomst, en nu proberen we de taal van onze tijd te begrijpen. We begonnen met dit grote mysterie. Het mysterie ziet er zo uit: iets wat we in ons leven doen, activeert een proces in ons lichaam dat interageert met de krachten van de schepping en onze fysieke wereld beïnvloedt.

Wanneer dat gebeurt, noemen we het wonderen. Die taal zegt dat hart-gebaseerd gevoel en emotie de chemie van ons lichaam verandert, wetenschappers weten dit, en kwantumeffecten produceert die onze fysieke wereld beïnvloeden. En het wordt gedaan door het kwantum-hologram. Hetzelfde, hartgebaseerde gedachte, gevoel, en emotie verandert de chemie van ons lichaam, produceert effecten die verder gaan dan onze lichamen.

De effecten zijn niet beperkt tot onze fysieke lichamen. En het wordt gedaan door het kwantum-hologram. Ze hebben ons zeer precieze instructies achtergelaten over hoe we dit doen. Deze komen rechtstreeks uit de Dode Zee-rollen van de Essenen. Ze zeggen dat we op drie manieren in deze wereld leven: door gedachte, gevoel, en lichaam. Dus we leven in onze wereld door gedachte, door gevoel, en door lichaam.

Gedachte, Gevoel, en Lichaam

En het is met gedachte, gevoel, en lichaam, wanneer deze drie één worden, dat je tegen de berg zult zeggen: “Verplaats je,” en de berg zal zich verplaatsen. Heeft dat nu een nieuwe betekenis? Wat een duidelijke tekst van 2500 jaar oud, wat een geweldig iets om te kunnen zeggen. Dus vanuit dit perspectief zijn gedachte, gevoel, en emotie, geassocieerd met de energiecentra van ons lichaam, de emotie is de krachtbron die richting moet krijgen.

Gedachte geeft het richting en creëert wat we een ‘gevoel’ noemen. Gevoel wordt dan geassocieerd met het ene energiecentrum in ons lichaam dat nog niet is verantwoord: het menselijk hart. Het menselijk hart, en ik vind het zo interessant dat in de westerse wereld vandaag de dag hartziekten de nummer één doodsoorzaak zijn bij volwassenen.

Dit kan ook helpen verklaren waarom dat zo is. In onze harten is de plaats waar we verzoenen wat er gebeurt tussen onze emoties en onze gedachten. In onze emoties ervaren we wat we persoonlijk als waar voor ons leven beschouwen, de manier waarop we kiezen om ons leven te leven, de waarden die belangrijk voor ons zijn, enerzijds.

Liefde en Haat

In de hogere energiecentra hebben we de gedachten over wat de wereld om ons heen, wat onze samenleving, wat onze gemeenschappen, wat onze beschaving, wat onze familie ons zegt dat waar moet zijn. En in onze hartcentra moeten we dit verzoenen. Dit is waar de strijd plaatsvindt, waar de spanning ontstaat. In onze harten moeten we verzoenen wat we persoonlijk als waar ervaren met wat de wereld om ons heen zegt dat zo moet zijn.

Onze gevoelens worden het resultaat van die verzoening. Zegen onze harten, terwijl we de kans hebben om alles wat we weten over onze wereld te verzoenen met wat we tegelijkertijd in ons lichaam voelen. Onze gevoelens worden dan de overtuigingen, en de overtuigingen zijn de taal, de programma’s van bewustzijn, letterlijk de taal die spreekt met de geest van God. En om heel eerlijk te zijn, omdat ik weet dat veel geweldige geleerden veel werk met dit materiaal hebben gedaan, kies ik ervoor om heel duidelijk te zijn.

Wanneer we echt diep in de esoterische tradities duiken, zijn zelfs liefde en haat, of liefde en angst, in wezen dezelfde kracht. Ze zijn één en dezelfde kracht. Voor de doeleinden van wat we hier doen, ga ik suggereren, door de tradities van de oude Essenen en vele inheemse tradities, dat emotie, de twee primaire emoties waar we toe in staat zijn, liefde of haat zijn. Zonder iets om onze liefde of haat richting te geven, kunnen onze levens zeer chaotisch en zeer verspreid worden. En dit is waar de ervaring van menselijke gedachte zeer belangrijk wordt.

Gedachte en Emotie: De Kracht van Voelen

Gedachte is geassocieerd met de bovenste energiecentra: het keelcentrum, het communicatiecentrum, het derde oog, het pijnappelklier centrum, en het kroonchakra, het krooncentrum. Gedachte op zich heeft heel weinig kracht. Dit zeg ik nogmaals omdat het misschien een beetje afwijkt van wat sommige esoterische tradities in het verleden hebben gesuggereerd. Gedachte is een richtinggevend systeem.

Wanneer we aan iets denken, is onze gedachte simpelweg een beeld, misschien geassocieerd met verbeelding. Het is pas wanneer we onze gedachte met de kracht van menselijke emotie voeden, wanneer we de emotie van liefde of haat voor wat we denken in die gedachte pompen dat we die gedachte bekrachtigen. En wanneer we dat doen, creëren we per definitie wat een ‘gevoel’ wordt genoemd. Dus nu, per definitie, is gevoel de unie van gedachte en emotie.

Gevoel is de unie van iets waarover we denken of je kunt het woord verbeelding gebruiken, gevoed door onze emotie, de liefde of de haat of de lading voor wat die gedachte inhoudt. En per definitie, wanneer we de twee samenvoegen, creëren we wat we nu een menselijk gevoel noemen. Als je een gevoel hebt, zegt het je, hoewel je je er misschien niet bewust van bent dat je over iets denkt en een emotie hebt over die gedachte.

Gregg Braden - Een Kwantumhologram: Alles Is Mogelijk

Het Voorbeeld van Moeder Teresa en De Kracht van Liefde

Als je boosheid voelt wanneer je naar het 6-uur journaal kijkt, wanneer je zeer grafische oorlogsbeelden ziet en je je afvraagt waarom je je zo boos voelt, nodig ik je uit om dit kleine formuletje te overwegen en ermee te werken terwijl je later naar hetzelfde soort beelden kijkt, gebaseerd op wat we nu bespreken. Als je de gedachten van oorlog denkt en je voelt boosheid in je hart, is er een goede kans dat je emotie iets in de trant van haat is, of mogelijk angst voor wat die oorlog teweegbrengt.

Echter, als je de gedachten van oorlog denkt en zelfs in de aanwezigheid van oorlog, kun je, zoals Moeder Teresa, liefdevolle gevoelens voor het leven in het algemeen hebben, niet liefde voor de oorlog, maar simpelweg liefdevolle gevoelens voor het leven in het algemeen, dan creëer je heel andere soorten gevoelens. Moeder Teresa, voor haar dood, was een levende meester die precies dit concept demonstreerde.

Er zijn verhalen dat Moeder Teresa door de straten van Kolkata liep en te midden van de lijken, het vuil, de stank en het verval op de straten en in de steegjes, ze koeienvlaai in de goot vond en in die koeienvlaai een lelie of een madeliefje zag groeien. En in die lelie of dat madeliefje vond ze schoonheid in de straten van Kolkata. En uit dat voorbeeld leren we hoe we schoonheid of liefde kunnen vinden in elke situatie, ongeacht wat er in onze wereld vandaag de dag gebeurt.

Gregg Braden - Een Kwantumhologram: Alles Is Mogelijk

De Lessen van Boeddha en Jezus

Door ons voorbeeld, als je dezelfde gedachte van oorlog denkt en in plaats van de oorlog te haten, gewoon liefde in je hart voelt voor deze wereld, voor je leven, voor deze planeet, verandert het gevoel van woede in iets als mededogen of misschien verdriet. Verschillende woorden beschrijven het gevoel voor verschillende mensen, maar oorlog en liefde geven ons een heel ander gevoel dan oorlog en haat.

Vanuit het perspectief van de instructies die ons zijn nagelaten door Jesaja en de oude wijzen in de Dode Zee-rollen, worden we eraan herinnerd dat door de kracht van gedachte, gevoel en emotie in ons lichaam, we het vermogen hebben om de taal die we uitstralen naar de wereld om ons heen te beïnvloeden.

De kracht om deel te nemen aan de gebeurtenissen in ons leven op manieren die misschien onverwacht en verrassend zijn voor velen. In de taal van het Westen vandaag, beschrijven de Engelse woorden die de kwaliteit van gevoel het beste omschrijven die we het liefst in ons hart zouden willen hebben, de woorden waardering en dankbaarheid. We moeten in ons leven, in ons hart, in onze overtuigingen, precies dat worden wat we in onze wereld willen ervaren.

Terwijl we de gedachten vasthouden voor de genezing van onze dierbaren, of de genezing van onze lichamen, of het succes van onze carrières, of de overvloed in ons leven, de vrede van onze wereld, terwijl we die gedachte vasthouden en onze liefde voor die dingen voelen, wat zijn dan de gevoelens van waardering en dankbaarheid? Op die manier spreken we de taal van de geest van God, de taal van het kwantum-hologram dat directe, meetbare effecten heeft op de wereld om ons heen.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231231 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023943 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023601 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023665 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211771 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211039 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021827 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021569 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211156 views