Het leven is een huwelijksreis

Het leven is een huwelijksreis: Een Boodschap over hoop en wetenschap287 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
287 keer gelezen sinds

0
(0)

Duik in de diepgaande conclusie van de kwantumfysica: onze materiële wereld is slechts een illusie, gevormd door energie en bewustzijn. Ontdek hoe deze verrassende waarheid niet alleen onze kijk op het universum verandert, maar ook de potentie heeft om een revolutie teweeg te brengen in hoe we onze toekomstige wereld vormgeven.

Het leven is een huwelijksreis

De Verstrekkende Conclusie van de Kwantumfysica

De diepgaande conclusie van de kwantumfysica onthult dat de materiële fysieke wereld die we ervaren slechts een illusie is van ons bewustzijn. Dat het universum simpelweg gemaakt is uit energie. Laat ik dit in eenvoudiger bewoordingen uitleggen. Het is het verhaal van goed en slecht nieuws.

Het Slechte Nieuws

Wat is het slechte nieuws? Nou, het slechte nieuws is dat de beschaving zoals we die kennen ten einde komt. Maar er is ook goed nieuws. De beschaving zoals we die kennen komt ten einde. Hoe kan dat zowel het goede als het slechte nieuws zijn? Het antwoord is eenvoudig.

Het gedrag van de menselijke beschaving heeft namelijk geleid tot wat we de zesde massale uitsterving van het leven op deze planeet noemen. Vijf keer in de geschiedenis van de planeet bloeide het leven, totdat een catastrofale gebeurtenis tot 90 procent van het leven uitwiste. En raad eens, we zitten nu in de zesde massale uitsterving, veroorzaakt door menselijk gedrag.

Het leven is een huwelijksreis

Het Goede Nieuws

Het belang hiervan is dat we, om in de toekomst te overleven, de cultuur en basis van onze beschaving moeten veranderen. Hoe kunnen we dat doen? Het antwoord is dat we het niet kunnen opbouwen op de huidige beschaving, want die is de oorzaak van het probleem. Albert Einstein zei dat we het probleem niet kunnen oplossen met dezelfde denkwijze die het probleem heeft gecreëerd.

Als je naar de wereld van vandaag kijkt en denkt, “Oh mijn God, het valt uit elkaar”, dan zeg ik: “geweldig, dat is geweldig nieuws”. Want de enige manier om naar de toekomst te gaan is het bouwen van een nieuwe beschaving. Als je de aard van de nieuwe fysica begrijpt, geeft het ons hoop voor een zeer goede reden: het kan ons van de hel die we op deze planeet ervaren, naar een hemel op aarde brengen voor ons allemaal.

Het Belang van Bewustzijn

Kijkend naar de wereld en wat er op dit moment gaande is, is alle chaos en onrust op een bepaald niveau zeer verontrustend. Voor mij is het interessant omdat ik als onderzoeker kan opstaan en praten over het feit dat de chaos van vandaag een noodzakelijke vereiste is voor de evolutie die we zouden willen zien. Toch moet ik net als jullie leven in deze gekke wereld.

Het is opvallend en het wordt echt belangrijk omdat al dit nieuws ons angst inboezemt. Angst ontneemt ons per definitie onze macht. Want als je angstig bent, geef je uitdrukking aan het feit dat je geen macht hebt om voor jezelf te zorgen. We geven onze macht op en laten anderen de wereld voor ons scheppen.

Max Planck - All matter originates and exists only by...

Het Universum volgens de Kwantumfysica

Laten we teruggaan naar 1927, toen de wetenschap van de kwantumfysica werd opgericht. We krijgen het meest belangrijke inzicht van een van de grondleggers van de kwantumfysica, Max Planck. Hij zegt dat alle materie ontstaat en alleen bestaat door een kracht. We moeten aannemen dat er achter die kracht een bewuste en intelligente geest bestaat. Deze geest, concludeert hij, is de matrix van alle materie.

De Samensmelting van Kwantumfysica en Biomedische Wetenschap

Dit is de samensmelting van kwantumfysica en biomedische wetenschap. Ze zijn het er beiden over eens dat we door ons bewustzijn de ervaringen creëren die we hebben in onze biologie en het gedrag dat we ervaren en manifesteren in de wereld.

En als we dit begrijpen en het vanuit het bewustzijn van de bewuste geest overbrengen, die zegt: “Ja, ik weet dat het een principe is”, dan moeten we dat geloof in ons onderbewuste programma stoppen. Want ons leven komt voor 95% uit het onderbewuste. Als we dat geloof niet in het onderbewuste stoppen, zal de kennis in ons bewuste verstand geen invloed hebben op ons leven.

We moeten deze waarheid accepteren en ernaar leven om van de huidige wereld naar de toekomst te gaan waarin de mogelijke hemel op aarde beschikbaar is voor iedereen op de planeet. Niet alleen voor de mensen, maar ook voor de dieren, de vogels, de insecten en elke andere levende vorm, afhankelijk van ons bewustzijn.

Het leven is een huwelijksreis

Samengevat

Hoe meer mensen hetzelfde bewustzijn delen van een gezonde, gelukkige, harmonieuze toekomst, hoe meer mensen dat denken, hoe meer uitzendingen, hoe meer stemvorken, en die tellen op. Want er is kracht in het delen van hetzelfde bewustzijn. Hoe meer mensen hetzelfde bewustzijn delen, hoe meer macht dat bewustzijn heeft om zichzelf te manifesteren. Dus plotseling is evolutie niet iets dat ons overkomt, maar iets waar we allemaal aan deelnemen.

In dat opzicht is het leven een huwelijksreis.

YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231192 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023896 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023562 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023624 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211722 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 2021998 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021797 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021532 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211114 views