Hoe Je Een Vrouw Kunt Behouden: Het Verleden Is Slechts Een Voorproefje

Hoe Je Een Vrouw Kunt Behouden: Het Verleden Is Slechts Een Voorproefje26 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
26 keer gelezen sinds

0
(0)

Het onderwerp van dit blog van vandaag gaat over hoe je een vrouw kunt behouden. Dit is iets wat mannen goed moeten begrijpen, vooral mannen die overwegen om het pad van het huwelijk en kinderen op te gaan. Voor het slagen van deze relaties is het essentieel dat je de langetermijnverbintenis van een vrouw behoudt.

Dit komt omdat hoe meer je in één vrouw investeert, hoe meer je afhankelijk bent van die relatie, en hoe riskanter het voor je wordt. Vooral in de hedendaagse maatschappij zijn er geen risicovrije opties, jongens, maar er zijn manieren om je risico in een langetermijnrelatie te beperken. Vandaag ga ik het hebben over een van de gemakkelijkste manieren om een vrouw op de lange termijn bij je te houden, als dat is wat je wilt.

Omgaan met verwachtingen en realiteit

Nu komt er een moeilijke pil om te slikken voor veel mannen, maar de harde waarheid is dat alles wat je ooit voor een vrouw hebt gedaan, irrelevant is. Het doet er niet toe als het in het verleden is; het is voorbij. Dit kan erg frustrerend zijn, omdat sommige mannen veel voor hun vrouwen hebben gedaan. Ze hebben hen meegenomen naar Fiji, een auto voor ze gekocht, een ring gegeven, en een huis en kinderen op hun tijdlijn.

Deze mannen geloven vaak dat wat ze hebben gedaan, hen op een of andere manier recht geeft op een bepaalde mate van overweging, liefde, seks, respect of toewijding nu, op dit moment. En helaas is dat niet waar. Op een bepaald niveau denk ik dat dit een falen is van het begrijpen van de opvatting van redelijke aanspraak zoals mannen die zien, wat niet noodzakelijkerwijs is hoe vrouwen denken.

Mannen aan de bar

Als wij samen in een bar waren en jij kocht een rondje, zou ik de volgende keer als jij een drankje nodig had, jou een rondje kopen. Waarom? Omdat ik me op een bepaalde manier schuldig zou voelen en gedwongen zou voelen om die schuld af te lossen met een gelijkwaardige actie. Dit komt waarschijnlijk onder andere omdat, als ik dat niet zou doen, jij uiteindelijk zou stoppen met het kopen van drankjes voor mij en ik mogelijk ook een reputatie als profiteur zou kunnen krijgen, wat mijn status in onze gedeelde gemeenschap negatief zou kunnen beïnvloeden, met zeer negatieve gevolgen voor mannen.

Vrouwen hebben hun eigen statusspelletjes, maar die zijn niet helemaal hetzelfde als die van mannen. En beide spelletjes veranderen in interseksuele relaties. Dus denken dat opgelopen schuld je redelijkerwijs recht geeft op een gelijkwaardige actie van een vrouw, is waarschijnlijk niet gerechtvaardigd. Zo werkt het gewoon niet bij hen. Vrouwen zijn als je maag; je maag herinneren dat je vorige week hebt gegeten, gaat niet helpen als je vandaag honger hebt.

Je maag heeft constant voedsel nodig en als het een tijdje geen voedsel heeft gehad, zal het je op pijnlijke wijze daaraan herinneren, zelfs als je elke dag van je leven drie maaltijden hebt gegeten. Je maag zal je nooit vertellen dat het genoeg heeft gehad om je door welke resterende tijd dan ook heen te helpen. Het probleem is dat, ongeacht hoe lang je hebt gegeten, je problemen zult ervaren als je geen toegang tot voedsel hebt. Dit is vooral relevant voor mannen in relaties met vrouwen, omdat je uiteindelijk soort van zonder dingen komt te zitten om haar nog te geven.

De Relatie-Escalator: Een Pad Met Beperkte Stops

Beschouw eens hoe dingen gewoonlijk voortgang vinden op de relatie-escalator. “Goed, ik heb haar mijn toewijding gegeven, wat nu?” Dan vertel je haar dat je van haar houdt. “Oké, wat volgt?” Dan ga je wellicht samenwonen. “En dan?” Nou, dan kun je een aanzoek doen. “Prima, en nu?” Dan volgt er een huwelijk, dat zal ze leuk vinden. “En nu?” Nou, dan kun je haar een kind of twee geven. “Uh-huh, en dan?”

En dan… dan heb je niets meer. Je hebt misschien nog 50 jaar te leven, maatje. En het is juist op dit punt, wanneer de man zo veel mogelijk geïnvesteerd heeft in de relatie, dat vrouwen geneigd zijn te vertrekken met de ‘buit’. Waarom? Omdat een scheiding het enige is wat je haar nog kunt geven. Dit is geen goede positie voor een man om in te verkeren.

Voortdurend Vooruitkijken: De Sleutel tot Behoud

Een andere manier om hierover na te denken, is dat alles wat je ooit aan een vrouw hebt gegeven, als veilig beschouwd kan worden; ze kan het niet verliezen en het kan haar niet afgenomen worden. Al die reisjes en vakanties, haar herinneringen, kunnen niet van haar afgenomen worden, net zo min als alle tijd, energie en geld die je aan haar besteed hebt.

Dat alles is veilig van haar, omdat het in het verleden ligt en dus nooit afgenomen kan worden. Wat je moet begrijpen, is dat als een vrouw vertrekt, ze alles meeneemt wat je haar ooit gegeven hebt. Het enige wat ze verliest bij het weggaan, is datgene wat ze wil en nog niet ontvangen heeft. Wat een vrouw in een relatie houdt, is precies datgene wat ze nog niet gekregen heeft; en alleen dat verliezen ze als ze vertrekken. Daarom is het voor een man altijd essentieel om toekomstgericht te blijven.

Welke vrouw je ook ziet, ze moet uitkijken naar iets wat ze wil en nog niet ontvangen heeft. En dat is ook waarom het een goed idee is om wat je haar geeft zo lang mogelijk uit te stellen. Je wilt jezelf niet in een hoek schilderen door haar te snel alles te geven wat ze wil, want als ze eenmaal alles heeft wat ze wil, wat kun je haar dan nog bieden? Een vrouw die geen toekomstig voordeel van een man verwacht, zal niet blijven, net zoals jij waarschijnlijk niet blijft hangen in een baan zonder vooruitzichten.

verlangen cultiveren

Dus je moet verlangen bij haar cultiveren naar dingen die ze hoopt te ontvangen. Succesvolle verleiders doen dit constant; ze noemen dit ‘toekomst faken’ – ze schilderen met hun woorden een prachtig beeld dat ze nooit enige intentie hebben om waar te maken. Dat is gevaarlijk en van lage integriteit. Uiteindelijk, als je lang genoeg met de hoop van mensen speelt, raken ze gefrustreerd en vertrekken ze.

Dus dit kan niet echt een effectieve strategie zijn om een vrouw op de lange termijn bij je te houden, hoewel het voor kortetermijnvooruitzichten kan en werkt. Hoe dan ook, ik raad het niet echt aan. Dus de verlangens die je cultiveert, moeten niet alleen dingen zijn die zij wil, want als het dingen zijn die zij niet wil, is er geen dwingende reden voor haar om in de relatie te blijven, zelfs als ze die nog niet heeft.

Maar het moeten ook dingen zijn die je daadwerkelijk bereid en in staat bent om binnen een redelijke tijdlijn te vervullen. En daar heb je het, om een vrouw op lange termijn bij je te houden, moet je in haar verlangens cultiveren naar dingen die ze misschien wil maar nog niet ontvangen heeft.

Dat is haar stimulans om in de relatie te blijven, omdat ze deze dingen, en alleen deze dingen, verliest als ze ervoor kiest om te vertrekken. Ik wou dat het anders was, maar zo werkt het nu eenmaal met vrouwen.

Veelgestelde vragen

Wat is de essentie van een vrouw behouden?

De essentie ligt in het cultiveren van toekomstige verlangens en het voortbouwen op een gedeeld verleden om een stevige basis voor de toekomst te leggen.

Hoe kan men het verleden gebruiken om de relatie te versterken?

Door gezamenlijke herinneringen te waarderen en te leren van eerdere ervaringen, kan men betere fundamenten leggen voor toekomstige groei en verbinding.

Wat zijn effectieve strategieën voor langetermijnrelaties?

Effectieve strategieën omvatten het blijven cultiveren van gezamenlijke toekomstige verlangens, open communicatie, het versterken van vertrouwen, en het voortdurend investeren in de relatie.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231231 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023943 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023601 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023665 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211771 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211039 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021828 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021570 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211156 views