Image

Je Leeft In Een Film… Zo Beheers Je Het..85 keer gelezen sinds
7
minuten leestijd
7
minuten leestijd
85 keer gelezen sinds

4.7
(3)

Stel je voor dat jouw leven en de wereld waarin je leeft eigenlijk een film is. Een film waarvan jij zelf het script hebt geschreven. Alles wat vandaag in jouw wereld gebeurt, heb je eigenlijk gisteren al op papier gezet. Jij hebt het scenario geschreven, niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen in jouw wereld, omdat de wereld een reflectie is van jou. Het is eigenlijk een film waarvan jij zelf de scenarioschrijver bent.

Maar ik ben hier om je te vertellen dat je het kunt veranderen. Je was je er alleen niet van bewust omdat je niet besefte wat je eigenlijk aan het doen was. Ik ben hier om je te leren en te trainen hoe je deze kracht in jezelf kunt erkennen en hoe je jouw script voor morgen opnieuw kunt schrijven. Het is nooit te laat om de spiegel waarin je kijkt te veranderen, omdat wat je in jouw wereld ziet eigenlijk een spiegel is. Maar het is een spiegel die jij creëert, die terugkaatst wat jouw zelfbeeld is, jouw identiteit. Je schrijft en script jouw film op basis van hoe je jouw wereld observeert.

Zoals de kwantumfysica laat zien, verandert de manier waarop je jouw wereld observeert deze. Maar hoe je jouw wereld observeert, is gebaseerd op jouw zelfbeeld. Als je jouw zelfbeeld verandert wanneer je in de spiegel kijkt, zal er een andere reflectie zijn. Het is de dualiteit van bewustzijn die eigenlijk de veranderingen teweegbrengt. Er is een bewust deel en een onderbewust deel. Door nieuwe bewuste indrukken te maken met jouw zelfbeeld, herprogrammeer je de onderbewuste geest voor een andere film die morgen afgespeeld wordt.

Je leeft in een film... zo beheers je het..

Bewustzijn van Gedachten

Nu wil ik dat je jezelf begint te voelen in een nieuwe staat. Voel jezelf in een nieuwe staat van jou, levend in de wereld die jij wilt leven. En wis alles, wis al jouw overtuigingen, want jij bent een grenzeloos wezen. Je hebt de potentie om alles te doen wat je wilt. Je bent nu gloednieuw in de wereld. Pak dit gevoel met mij nu, en je zult merken dat je jouw wereld meteen anders bekijkt en observeert, omdat je jouw zelfbeeld in dat moment hebt veranderd.

Zodra je dat voelde, dat alles in jouw wereld slechts een film is, een simulatie die je gisteren hebt geschreven op basis van jouw zelfbeeld, en dat je eigenlijk een grenzeloos wezen bent, observeerde je jouw wereld anders. Je bent eigenlijk fractioneel verschoven in het Multiversum en je script nu een andere film voor morgen. Maar het trucje hierbij is om bewust aanwezig te zijn terwijl je ‘s nachts in slaap valt. Je moet opmerken wat je gedachten zijn terwijl je in slaap valt.

Probeer je de laatste gedachte te herinneren die je had voordat je in slaap viel, en vang jezelf op, want dat is wanneer je aan het scripten bent voor de volgende dag en de daaropvolgende weken en jaren. Wat doet je innerlijke dialoog terwijl je in slaap valt? Waar denk je aan? Wat voel je? Ga je de dag door met negatieve dingen die je overkomen zijn en reageer je op die dingen terwijl je je er niet eens bewust van bent? Wat denk je als je in slaap valt? Dit is wat jouw wereld voor morgen script.

Reflectie van de Innerlijke Wereld

Dit alles is een observatie, gebaseerd op jouw innerlijke dialoog en jouw zelfbeeld. Als jouw zelfbeeld zou veranderen, dan zou jouw innerlijke dialoog veranderen en zouden die gedachten veranderen. En wat die gedachten creëren, welke gevoelsstaten die creëren, welke beelden er in jouw verbeelding worden gecreëerd door die gedachten, wat creëert dat als je in slaap valt? Er is altijd een groot deel waar mensen zich momenteel niet bewust van zijn, van wat ze denken terwijl ze in slaap vallen.

Dit is het meest belangrijk. Dit is wanneer je het script schrijft voor jouw film van morgen. Want je bevindt je absoluut in een film, in een simulatie op dit moment, en alles wordt van binnenuit jou geprojecteerd. Alles wat er in jouw wereld gebeurt, is daarop gebaseerd. Je kunt het veranderen. Je kunt alles in jouw wereld veranderen, alles wat misgaat in jouw wereld. Dus als je ‘s nachts gaat slapen, wil ik dat je probeert jezelf te vangen en de laatste gedachte te herinneren die je had voordat je in slaap viel.

Die laatste gedachte gaat bepalen waarom jouw leven is zoals het is. Als je jezelf met die laatste gedachte kunt vangen en zien wat het is, zul je het primaire probleem in jouw leven vinden dat je op dit moment hebt. Het zal gebaseerd zijn op die gevoelsstaat van die innerlijke dialoog, van de beelden van die gedachte die werd vastgelegd en waar je je aan vasthield toen je in de droomstaat ging, toen je het onderbewustzijn imponeerde. Dus gewoon bewust zijn van wat die gedachte is, zal je alles vertellen over jouw leven.

Je leeft in een film... zo beheers je het..

Bewustzijn van de Onderbewuste Invloed

En wat je zult vinden van deze oefening is dat het je zal helpen verbeteren wat je voor morgen script. Dus terwijl je dit observeert en probeert jezelf te vangen met deze gedachten in jouw geest, train je jezelf om gevoelsstaten te veranderen, om gedachten te veranderen, om te veranderen wat je voor jouw film van morgen script. Nu ga je in de geest zijn, of het bewuste deel van je geest, van het observeren waar je mee in slaap valt. Nu heb je jouw identiteit verschoven door alleen dit te doen. Dus wanneer je dit doet, ben je een ander persoon geworden, iemand die zelfobservatie is, iemand die zichzelf bewust is van waar je aan denkt.

Dus dan zal dit een andere versie van jou morgen creëren. Dus overdag ga je dit ook gewoontematig beginnen te doen. Je gaat de onderbewuste geest impregneren met deze nieuwe versie van jou die nu al jouw gedachten in de gaten houdt. Dus nu ga je onbedoeld een film scripten, of gewoontematig een betere film scripten voor morgen en volgende week. Als je gewoon nooit een van deze principes zou toepassen en ze alleen maar zou kennen, zal jouw leven precies hetzelfde blijven.

Want als je reageert op verschillende dingen die je niet wilt dat er in jouw wereld gebeuren en je geen bewuste veranderingen maakt of jouw gedachten observeert en eigenlijk deze oefeningen doet, zul je doorgaan met denken dat jouw wereld echt is. Je zult doorgaan met reageren op jouw wereld zoals die is. En als je reageert op verschillende dingen in jouw wereld en denkt dat ze echt zijn, zullen ze steeds opnieuw worden gecreëerd. Je plant meer zaadjes.

Dus als er iets negatiefs met je gebeurt en je daarop reageert, word je emotioneel geladen, je plant nog een zaadje voor morgen voor iets soortgelijks dat weer gebeurt omdat je denkt: “Mijn wereld is echt. Ik reageer hierop. Dit heeft mijn aandacht.” Dus dan worden die zaadjes geplant en dan blijven ze in jouw wereld gebeuren, een beetje zoals het kijken naar een YouTube-video.

Als je de YouTube-video niet leuk vindt, ga je niet op de abonneerknop drukken, je gaat niet op de duim omhoog drukken en je gaat geen commentaar achterlaten. Dus in wezen is dat wat je doet wanneer je emotioneel geladen wordt over iets negatiefs dat in jouw wereld gebeurt. Je abonneert je erop, je drukt op de duim omhoog voor die video die je niet leuk vindt.

Focus Niet op Ongewenste Resultaten

Het is een krachtige motivatie om je aandacht niet te richten op dingen die je niet leuk vindt. Pas je gedachten aan, en als het gaat om een negatief beeld van een persoon in je leven, herzie die scène. Herschep je waarneming van die persoon. Speel in je hoofd een scène af waarin deze persoon totaal anders is en jou feliciteert. Ze vertellen je hoe ze hun leven hebben veranderd. Hierdoor verander je jouw waarneming van die persoon, wat weer een ander beeld van jezelf in jouw wereld reflecteert.

Het spiegelbeeld verandert. Visualiseer scènes en verander je observatie. Wees bewust van de laatste gedachte voordat je ‘s nachts gaat slapen en waarop je reageert gedurende de dag. 

Slaapmeditatie en Positieve Gedachten

Als je eenmaal begint met het veranderen van het algoritme, stop dan met abonneren op bepaalde kanalen. Je zult zien dat ze uit je feed verdwijnen. Dan ga je leren waarop je moet reageren, namelijk de dingen die je wilt. Die zullen beginnen te verschijnen op je scherm. Je zet de notificaties aan, je abonneert je hierop, en dit gaat dan verschijnen in je feed. Onthoud, ga nooit slapen met gevoelens van woede, frustratie, gebrek, twijfel of ongeloof. Verander die gedachten en observeer je gedachten.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.7 / 5. Stemtelling: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken