Image

Je Leeft In Een Simulatie – 8 Tips Hoe Je Het Kan Beïnvloeden29 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
29 keer gelezen sinds

5
(1)

We leven allemaal in een soort simulatie. Onze realiteit is een projectie van onze gedachten, overtuigingen en verwachtingen. Door de juiste mindset te ontwikkelen, kunnen we deze simulatie naar onze hand zetten en het leven creëren waar we van dromen!

Alvast 5 van de belangrijkste punten

  1. Besef dat jij De Schepper bent van je eigen realiteit
  2. Programmeer je onderbewustzijn met positieve overtuigingen
  3. Visualiseer je doelen tot in detail
  4. Let op synchroniciteiten als teken dat het werkt
  5. Heb vertrouwen en laat los

1. Besef dat jij De Schepper bent

Het allereerste wat je moet doen, is beseffen dat jij De Schepper bent van je eigen realiteit. Jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen bepalen wat je meemaakt. De wereld om je heen is een weerspiegeling van wat er in jou omgaat. Als je dit eenmaal diep doorhebt, kun je je realiteit gaan vormgeven zoals jij dat wil.

Vraag jezelf eens af: waar focus ik de meeste tijd op? Op de dingen die ik wil, of juist op de dingen die ik niet wil? Vaak maken we onbewust de fout dat we veel aandacht geven aan wat we niet willen. Zo trekken we dat per ongeluk naar ons toe! Richt in plaats daarvan al je aandacht op het positieve.

2. Programmeer je onderbewustzijn

Je onderbewustzijn is als een enorm krachtige computer die je realiteit manifesteert. Door je onderbewustzijn te programmeren met positieve overtuigingen en affirmaties, kun je je leven in de gewenste richting sturen.

Probeer bijvoorbeeld elke ochtend en avond een paar minuten de tijd te nemen om jezelf positieve zinnen voor te houden als: “Ik ben gezond en gelukkig” of “Ik heb succes in alles wat ik onderneem”. Herhaal deze zinnen met overtuiging een aantal keren. Je zult zien dat ze langzaam je realiteit beginnen te veranderen!

3. Visualiseer je doelen

Visualisatie is een krachtig hulpmiddel om je onderbewustzijn te programmeren. Stel jezelf heel concreet en gedetailleerd voor hoe je leven eruit ziet als je doel bereikt is. Hoe voelt dat? Wat zie, hoor en ruik je? Hoe reageren anderen op je? Door dit een paar minuten per dag te visualiseren, geef je je onderbewustzijn als het ware een blauwdruk om naartoe te werken.

Zie visualisatie als het plaatsen van een online bestelling bij het universum. Je geeft precies aan wat je wilt ontvangen! Het universum zal vervolgens alles in het werk stellen om je bestelling uit te leveren, vaak op manieren die je niet had kunnen bedenken.

4. Let op synchroniciteiten

Wanneer je je onderbewustzijn programmeert, zul je merken dat er steeds meer zogeheten synchroniciteiten in je leven plaatsvinden. Dit zijn opvallende ‘toevalligheden’ die lijken aan te geven dat je op de goede weg bent.

Stel dat je bijvoorbeeld heel graag je droombaan wilt manifesteren. Je zou dan ineens mensen kunnen tegenkomen die tips hebben over vacatures bij jouw droombaan, of je ziet allerlei referenties naar je droombaan opduiken. Dit is het universum die je laat weten: je bestelling is ontvangen!

5. Ga uit van overvloed

Eén van de belangrijkste mindset principes is dat je uitgaat van overvloed, in plaats van gebrek. Het universum kent geen schaarste of beperkingen – er is genoeg voor iedereen. Als jij denkt dat iets onmogelijk is of dat je het niet verdient, blokkeer je je manifestaties.

Werk daarom elke beperkende overtuiging weg, en omarm het idee dat alles mogelijk voor je is. Jij bent het waard, en het universum staat klaar om je te geven wat je hartje begeert! Wees dankbaar voor al het goede in je leven – zo trek je nog meer goeds aan.

6. Laat los en heb vertrouwen

Nadat je je intentie hebt uitgezonden naar het universum, is de volgende stap: loslaten en vertrouwen hebben. Blijf niet constant piekeren en controleren of je wens al is uitgekomen – dat geeft juist een gevoel van gebrek uit.

Heb vertrouwen dat het universum je intentie heeft ontvangen en eraan werkt. Misschien krijg je op den duur de ingeving om bepaalde acties te ondernemen, maar probeer verder zo min mogelijk te forceren. Laat je meevoeren door de stroom van het leven!

7. Wees dankbaar voor elk positief teken

Terwijl je wacht op de manifestatie van je intenties, is het belangrijk om dankbaar te zijn voor alles dat er al goed gaat en elk positief teken dat je ziet. Dankbaarheid verhoogt je vibratie en trekt meer goeds naar je toe.

Als je bijvoorbeeld je droombaan wilt, wees dan nu al dankbaar voor je huidige baan, je gezondheid waarmee je kunt werken, en al het andere goeds in je leven. Zo geef je het universum de boodschap: “Graag meer hiervan!”

8. Blijf consistent en geef niet op

Manifesteren is geen quick fix, maar een levensstijl. Het vraagt om consistentie en doorzettingsvermogen. Als je een tijdje je affirmaties vergeet of stopt met visualiseren, maakt dat niets uit. Pak de draad gewoon weer op zodra je het je herinnert.

Soms lijken je intenties niet uit te komen, of duurt het langer dan je had gehoopt. Geef niet op! Blijf focussen op wat je wel wil, in plaats van op de zaken die nog niet zijn gemanifesteerd. Als je volhoudt, zal je beloond worden met alles waar je van droomt.

Je bent de regisseur van je eigen realiteit. Als je dit beseft en de juiste technieken toepast, kun je werkelijk magische dingen manifesteren in je leven. Veel succes en vooral… veel plezier met het creëren van de wereld van je dromen!

Referenties en studies

Link: YouTube video

Veelgestelde vragen

Kan ik echt alles manifesteren wat ik wil?

Ja, in principe kun je alles manifesteren waar je van droomt en naar verlangt. Onthoud wel dat manifesteren werkt vanuit je diepste overtuigingen, dus soms zijn er nog overtuigingen die hiermee in conflict zijn en eerst moeten worden omgebogen. Manifesteren vraagt soms ook geduld en doorzettingsvermogen.

Hoe lang duurt het voordat mijn intenties uitkomen?

Dat verschilt erg. Soms gaat het heel snel, terwijl het soms weken of maanden kan duren. Probeer los te laten en vertrouwen te hebben dat het gebeurt. Als je te veel vasthoudt wanneer het moet gebeuren, blokkeer je het proces vaak.

Moet ik de hele dag affirmaties herhalen?

Nee, dat is zeker niet nodig. Een paar minuten per dag is al effectief. Let wel op dat je de affirmaties met overtuiging en focus uitspreekt, in plaats van erbij te multitasken.

Wat als ik het moeilijk vind om te visualiseren?

Visualisatie is voor sommige mensen makkelijker dan voor anderen. Maar iedereen kan het leren. Begin klein, bijvoorbeeld met het visualiseren van een sinaasappel. Maak het beeld zo levendig mogelijk in je geest. Oefening baart kunst!

Werkt manifesteren voor iedereen?

In principe kan iedereen leren manifesteren. Net als met alles heeft de een er meer talent voor dan de ander. Maar met de juiste technieken en vooral doorzettingsvermogen kan iedereen resultaat boeken.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231210 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023915 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023578 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023643 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211744 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211019 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021809 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021547 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211133 views