Image

Lees dit wanneer je het niet nodig hebt, gebruik het wanneer het nodig is!38 keer gelezen sinds
22
minuten leestijd
22
minuten leestijd
38 keer gelezen sinds

5
(1)

Dit wordt een soort van beknopte handleiding voor jou, zodat je de belangrijkste principes van de metafysica (alles dat niet materieel is) en je spirituele loopbaan altijd bij de hand hebt. Terwijl je door het leven gaat, kun je je deze eenvoudige formule herinneren en gebruiken. Zodat deze handleiding je direct naar de diepere principes van je leven leidt zodra je elk van deze onderdelen begrijpt en gebruikt. Dit sjabloon biedt je een algemene leidraad in het leven, altijd wanneer je voor een uitdaging staat en je moet herinneren wat je op dat moment kunt doen om je op de meest positieve en creatieve manier vooruit te helpen.

Allereerst begint het idee met het begrijpen dat, zoals al duizenden jaren op onze planeet, in bijna evenzovele culturen wordt gezegd, alles één is. Het is het idee van wat wij de derde wet noemen: het ene is het al, het al zijn het ene. Jij, wij, alles binnen het bestaan zijn reflecties van één intelligentie, één bestaan, één zelfbewustzijn.

Het Concept van Eenheid en Zelfbewustzijn

Het idee van het ene heeft verschillende aspecten. Een aspect is dat wat homogeen is, ongebroken, zonder enig besef van zichzelf, zonder zelfbewustzijn, zonder ervaring. Het is gewoon bestaan, puur en simpel. Maar binnen het bestaan is er het idee van dat wat zichzelf kent, dat wat zelfbewust is, wat bewustzijn is. Het idee van zelfbewustzijn vereist dat er het concept van een ‘ander dan zelf’ is, ter vergelijking, om te weten dat er het zelf is. Het ongebroken ene heeft geen concept van een ander; het is letterlijk één ding en daarom, zonder reflectie, niet zelfbewust, behalve voor dat aspect van zichzelf dat in zijn eigen reflectie alles creëert wat je binnen de schepping begrijpt te bestaan.

Door deze splitsing van reflectie binnen het ene, waar plotseling het concept is van wat niet het ene is, wat de ander is binnen het ene, dan wordt er een dynamiek gecreëerd die de explosie van bestaan in al zijn vormen creëert. Maar vanuit dat ene komt al het andere voort. En zodra je begrijpt dat er deze dynamiek is van “het ene” en “niet het ene”, “de ander” en “niet de ander”, en het “zelf”, dan heb je onmiddellijk niet een polariteit, maar een drie-eenheid, omdat er altijd een balanspunt in het midden tussen twee polariteiten is. Je springt dus direct van één naar drie, niet naar twee. Je hebt altijd het balanspunt in het midden.

De Drie-eenheid en Fysieke Realiteit

Dit is wat sommige van de religieuze teksten bedoelen wanneer ze spreken over een drie-eenheid. Ze hebben het op bepaalde manieren geïnterpreteerd die menselijke termen zijn, maar het idee is simpelweg fundamenteler dan hoe het in veel van onze religies wordt gepresenteerd. Het is simpelweg dat er altijd een middelpunt moet zijn tussen wat je ervaart als dualiteit, wat je ervaart als polariteit, wat je ervaart als tegenstellingen. En dat is een driehoek, de meest solide, stabiele structuur en is het onderliggende sjabloon van de fysieke realiteit.

De Structuur van Bestaan

Driehoeken en tetraëders vormen het onderliggende sjabloon van wat je wiskundig en energetisch ervaart als je fysieke realiteitsprojectie in bewustzijn. Het idee is dus dat, zodra je dit gevoel van zelf hebt door een gevoel van een ‘ander dan zelf’ te creëren en de drie-eenheid van het balanspunt tussen de twee polariteiten creëert, je onmiddellijk ontwikkelt en uitbreidt naar het idee van de structuur van het bestaan, de aard van het bestaan dat dan alles wat je vanaf dat punt voorwaarts ervaart als reflecties van alles dat is, kan voortzetten.

Dit leidt tot het idee van de vijf, wat we de Vijf Wetten hebben genoemd, die als volgt zijn: je bestaat, er is niets wat je kunt doen om dat te veranderen; alles is hier en nu, er is niets wat je kunt doen om dat te veranderen; het ene is alles, alles zijn het ene, zoals we hebben gezegd, er is niets wat je kunt doen om dat te veranderen; wat je uitstraalt is wat je terugkrijgt, er is niets wat je kunt doen om dat te veranderen; en de vijfde wet is dat alles verandert, behalve de wetten, er is niets wat je kunt doen om dat te veranderen.

Uitleg tetraëder

Een viervlak of tetraëder is een veelvlak met vier vlakken in de vorm van een driehoek, vier hoekpunten en zes ribben. Het is de 3-simplex en een piramide met een driehoek als grondvlak. Wikipedia

de Vijf Wetten

 1. Je bestaat: Dit is een fundamentele waarheid die je niet kunt veranderen. Het erkent het onveranderlijke feit van je eigen bestaan.

 2. Alles is hier en nu: Deze wet benadrukt dat tijd en ruimte illusies zijn en dat het enige moment dat werkelijk bestaat, het huidige moment is. Het onderstreept het belang van aanwezig zijn in het nu.

 3. Het ene is alles, alles zijn het ene: Dit verklaart de onderlinge verbondenheid van alles in het universum. Je bent een deel van het geheel, en het geheel is een deel van jou. Deze wet herinnert ons eraan dat we allemaal reflecties zijn van één intelligentie, één bestaan.

 4. Wat je uitstraalt is wat je terugkrijgt: Deze wet, vaak geassocieerd met het concept van karma, stelt dat de energie die je de wereld instuurt, terugkomt naar jou. Het benadrukt het belang van positieve intenties en acties.

 5. Alles verandert, behalve de wetten: Deze wet erkent dat verandering de enige constante is, behalve deze onveranderlijke wetten zelf. Het suggereert dat terwijl alles in het universum kan en zal veranderen, deze fundamentele principes altijd van toepassing blijven.

De Cyclus van Verandering

Maar het idee van alles veranderen is dat het enige wat alles veranderen kan veranderen in niet veranderen is, wat de wetten worden die nooit veranderen. Het is een cirkel, een cyclus, een zelf-instandhoudende lus. Dit verandert niet, dit verandert niet, dit verandert niet, dit verandert niet, dit verandert in dat wat niet verandert, niet verandert, niet verandert, niet verandert, en alles verandert behalve dat het verandert in dat wat niet verandert, niet verandert, niet verandert. Je begrijpt het punt. Dus het creëert deze cyclus en dat is eigenlijk een beschrijving van de structuur van het bestaan.

de Structuur van Bestaan

De structuur van het bestaan verandert in die zin fundamenteel nooit. Wat verandert, is je perspectief en je ervaring van de structuur. Dat is hoe creatie uitbreidt, omdat je altijd het enkele moment van nu, het enkele punt van hier, vanuit nieuwe perspectieven ziet. Wat je beschouwt als verschillende plaatsen en wat je beschouwt als verschillende tijden, verschillende momenten, zijn eigenlijk dezelfde plaats en hetzelfde moment, maar vanuit verschillende perspectieven, verschillende hoeken, en dit gaat door en door in een steeds uitbreidende spiraal en het eindigt nooit.

Zo kun je een oneindig aantal ervaringen hebben die constant verschuiven en veranderen naarmate je perspectief en definitie van jezelf verandert, maar je verandert nooit de structuur die een fundamentele onderliggende basis is voor alles wat je ervaart. Als je de onderliggende structuur kunt onthouden, dan zul je altijd een fundament hebben om op te staan, ongeacht welke uitdagingen je in het leven tegenkomt.

De Droom van Fysieke Realiteit

Nu, terwijl je doorgaat met uitbreiden vanuit het idee van het ene, de drie en de vijf, en de structuur en aard van het bestaan begrijpt, kom je bij dit idee dat je de projectie van de droom van fysieke realiteit noemt. Ik herinner je er nogmaals aan dat niet-fysiek zijn in zekere zin je natuurlijke staat is. Ik zal het gewoon de geesteswereld noemen, bij gebrek aan een betere term, dat is je natuurlijke staat. Je verlaat het nooit. Dat is waar je leeft, dat is waar je bestaat, dat is waar je bent, in welke dimensie je dat ook wilt noemen, geest, hogere dimensie, maakt niet uit, dat is je natuurlijke staat, hier en nu, “isheid”, bestaan zelf.

de Expansie van Creatie

Maar het idee is dat je droomt dat je die staat hebt verlaten. Dat is wat fysieke realiteit is. Je bent in die staat, dromend dat je niet in die staat bent. Daarom creëer je dit kader genaamd ruimtetijd, zodat je een proces van verandering, een proces van groei kunt ervaren, zodat je verschillende perspectieven kunt hebben en op die manier creatie kunt uitbreiden, door te vergeten wie je bent, zodat je door het proces weer kunt herinneren wie je bent, maar da vanuit een nieuw gezichtspunt. En dat wordt ontdekking, expansie, uitbreiding en verandering genoemd.

De Zeven Basisbehoeften in het Fysieke Bestaan

Je stelt in feite richtlijnen op, een soort van leidraden die je precies laten weten hoe je kunt navigeren, hoe je kunt overleven, om zo te zeggen, hoe je deze droom van fysieke realiteit kunt voortzetten. Dit brengt ons bij het getal zeven, de zeven basisbehoeften in het leven die je in staat stellen fysieke realiteit te ervaren. Deze behoeften zijn ingebouwd en zijn letterlijk wat je nodig hebt om je leven fysiek ten volle te ervaren.

Ze zijn in zekere zin gerangschikt in de volgorde dat zonder hen je het snelst zou sterven. Het eerste dat je nodig hebt in de fysieke realiteit is lucht; zonder lucht sterf je binnen enkele minuten. Adem dus diep in, je bent overvloedig voorzien van lucht en je zult blijven bestaan in de fysieke realiteit omdat je dat hebt ingesteld als een van de spelregels. Je hebt elementen nodig die je lucht noemt om te overleven in deze projectie, in deze droom.

Overleven en Verbinding in de Fysieke Wereld

Het tweede dat je nodig hebt is water; zonder water sterf je relatief snel. Het volgende is eigenlijk niet voedsel, maar slaap; zonder slaap zou je waarschijnlijk psychotisch worden en binnen ongeveer 11 dagen sterven. Voedsel komt daarna, en met vloeistof, met water, kun je waarschijnlijk een hele tijd overleven. We hebben het hier niet over uitzonderingen; we begrijpen dat er individuen zijn die deze ideeën kunnen veranderen en zonder voedsel of water voor een lange tijd kunnen bestaan, maar zij hebben een aanpassing gemaakt die niet noodzakelijkerwijs wordt beschouwd als de norm. Dus we hebben het nu over wat je typisch nodig hebt in je fysieke realiteit om te blijven leven.

Na lucht en water en slaap, wat je terugverbindt met het idee van je geestelijke zelf, alsof je je batterij oplaadt omdat dit een illusie is en je je batterij constant moet opladen om het idee dat je daadwerkelijk in iets reëels leeft, wat niet zo is, te voortzetten. Je moet terug en jezelf herinneren: “Oké, ik ga deze projectie weer creëren, het is niet echt, maar ik ga terug in deze droom.” Dit betekent dat wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, je eigenlijk gaat slapen, en wanneer je gaat slapen, je eigenlijk wakker wordt.

een voor het leven geschikte omgeving

Dan, na voedsel, heb je een soort van onderdak nodig. Wanneer we onderdak zeggen, kunnen we ook simpelweg een voor het leven geschikte omgeving bedoelen. Het betekent niet dat je een huis moet hebben; het betekent simpelweg dat de omgeving waarin je je bevindt duurzaam moet zijn voor jou om comfortabel te leven, om je te geven wat je nodig hebt om te kunnen blijven overleven qua temperatuur, enzovoort.

Het volgende idee is dat je verbinding nodig hebt, een relatie van een bepaalde vorm. Het hoeft niet noodzakelijkerwijs met mensen te zijn; het kan met dieren zijn, met bomen, met stenen, met het heelal, met wat dan ook, met de schepping zelf, maar die relatie moet echt voor je zijn en er moet echte communicatie zijn.

Het moet je ondersteunen in de zin van wat je nodig hebt om te weten dat je verbonden bent met iets en de reflectie krijgt die je nodig hebt van die relatie om je meer en meer te worden van wie je werkelijk bent. Het laatste dat je nodig hebt is creatieve expressie, om te handelen op je passie, om jezelf te zijn en de gaven die je te geven hebt, werkelijk uit te drukken in het leven, creatief, liefdevol, op een of andere manier delend. Dit zijn de dingen die je nodig hebt om te blijven overleven.

de Vervulling van het Leven

Nu begrijpen we dat wanneer we het hebben over het idee van relatie en het idee van creativiteitsexpressie of het volgen van je passie, het niet noodzakelijkerwijs iets is dat onmiddellijk je leven beëindigt als je het niet echt doet, maar het zal, bij gebrek aan een betere term, je geest doden als je het niet doet.

En uiteindelijk, als je de energie van je geest dempt en het idee van jezelf zijn niet vervult, wat tenslotte je fundamentele doel in het leven is om je unieke zelf zo goed mogelijk te zijn, dan sterf je soort van langzaam, of je brengt jezelf in omstandigheden die je snel laten sterven of zelfs misschien je eigen leven nemen.

Je hebt deze dingen nodig; dit zijn de fundamentele behoeften in het leven. Ze verschillen van het concept van wat je misschien zegt dat je wilt in het leven. Onthoud dat behoeften synchroon aan je worden verstrekt als je handelt op je passie; je zult alles hebben wat je nodig hebt. Je krijgt misschien niet altijd alles wat je wilt.

Ik denk dat je een liedje hebt met die titel. Het idee is dat soms je wensen kunnen samenvallen met je basisbehoeften, maar heel vaak, vanwege negatieve geloofssystemen, op angst gebaseerde geloofssystemen en de negatieve egostructuur, zullen je wensen vaak niet echt representatief zijn voor wat je echt nodig hebt.

Dus als je tijd gaat besteden aan het willen van iets, wil dan wat je nodig hebt, want dat gaat je daadwerkelijk ondersteunen in het leven en je in staat stellen een leven van vervulling en vreugde te leiden.

De Zeven Basisbehoeften

 1. Lucht: De meest essentiële behoefte. Zonder lucht kan een mens slechts enkele minuten overleven. Het benadrukt het belang van een schone en gezonde omgeving.

 2. Water: Onmisbaar voor het leven. Een mens kan zonder water slechts enkele dagen overleven. Het onderstreept het belang van toegang tot schoon drinkwater.

 3. Voedsel: Noodzakelijk voor energie en voeding. Zonder voedsel kan een mens enkele weken overleven, afhankelijk van de gezondheidstoestand en andere factoren.

 4. Schuilplaats: Bescherming tegen de elementen en een veilige plek om te rusten. Een schuilplaats kan variëren van eenvoudige onderkomens tot complexe woningen, afhankelijk van de behoeften en omstandigheden.

 5. Slaap: Essentieel voor herstel, gezondheid en welzijn. Gebrek aan slaap kan leiden tot ernstige fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

 6. Kleding: Bescherming tegen de elementen en omstandigheden, en een vorm van zelfexpressie. Kleding varieert sterk afhankelijk van cultuur, klimaat en persoonlijke voorkeur.

 7. Sociale interactie: Mensen zijn sociale wezens, en interactie met anderen is cruciaal voor mentale gezondheid en welzijn. Dit omvat relaties met familie, vrienden en de bredere gemeenschap.

Wanneer je dus de zeven basisbehoeften begrijpt en de laatste verbindt met het volgen van je passie, leidt dit naar de elf elementen van passie, de elf elementen van passie die we hebben beschreven. Dit vormt de formule om naar je passie te handelen zo goed als je kunt, zonder enige aannames of verwachtingen over hoe het resultaat zou moeten zijn.

De waarheid is dat je fysieke geest geen idee heeft wat het resultaat daadwerkelijk moet zijn. Terugkerend naar behoeften, wat je werkelijk nodig hebt, heb je de gereedschappen in de kit, je hebt de drijvende kracht die je vooruit beweegt in het leven. Wanneer je gepassioneerd bent, kun je niet wachten om te handelen, het wordt de drijvende kracht die je door het leven beweegt.

de Elf Elementen van Passie

 1. Zelfontdekking: Het verkennen en begrijpen van je eigen interesses, waarden en capaciteiten.
 2. Zelfexpressie: Het vermogen om jezelf uit te drukken door middel van je passies.
 3. Creativiteit: Het gebruik van verbeelding of originele ideeën om iets te creëren.
 4. Inspiratie: Het vinden van inspiratie in de wereld om je heen en deze omzetten in actie.
 5. Toewijding: Een sterke toewijding of toezegging aan je passie.
 6. Groei: Persoonlijke of professionele ontwikkeling als gevolg van het nastreven van je passie.
 7. Voldoening: De diepe tevredenheid die voortkomt uit het doen van werk of activiteiten die je liefhebt.
 8. Impact: Het maken van een positief verschil in de wereld of in het leven van anderen door je passie.
 9. Verbinding: Het opbouwen van relaties met anderen die je passies delen of ondersteunen.
 10. Uitdaging: Het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van obstakels op het pad van je passie.
 11. Balans: Het vinden van een gezonde balans tussen werk en privéleven, zodat je passie je leven verrijkt zonder het te overheersen.

Synchroniciteit en Stroom

Het organiserende principe van synchroniciteit begint op een positieve manier op te komen. Onthoud dat er zoiets bestaat als negatieve synchroniciteit. Deze gereedschappen stellen je in staat om voordeel te halen uit positieve synchroniciteit, door situaties en omstandigheden naar je toe te brengen in de volgorde waarin je ze moet aanpakken, met de hoogste mate van passie, en dan de volgende hoogste, en zo verder, niet alleen in de juiste volgorde maar ook op het perfecte moment.

Zo is wat je aan het einde van de dag niet hebt kunnen doen, wanneer je opgewonden bent over moe zijn en naar bed gaan, niet iets wat je die dag hoefde te doen. Het is perfect op jou afgestemd om je te geven wat je die dag nodig hebt en niets meer.

De Weg van de Minste Weerstand

Dan heb je het gereedschap dat de weg van de minste weerstand is. Je begint door het leven te stromen, je volgt je stroom, je begrijpt dat je een stroom bent in de oceaan van creatie en dat je stroom precies weet waar je heen moet gaan. Dus ga met de stroom mee. Onthoud opnieuw, overgave is niet het opgeven van controle; overgave is overgeven aan de controle die al ingebouwd is in je stroom. Ga met de stroom mee, verzet je niet, zwem niet tegen de stroom in, want dan zul je het idee van problemen, moeilijkheden, strijd en pijn ervaren, omdat alle weerstand het resultaat is van het weerstaan van je natuurlijke zelf.

Ondersteuning en Overvloed

Je ontvangt altijd, wanneer je handelt naar je passie, automatisch welke vorm van ondersteuning je ook nodig hebt om door te gaan met het handelen naar je passie. Soms kan dat geld zijn op je planeet, soms synchroniciteit, wat een andere vorm van overvloed is, soms een geschenk, wat weer een andere vorm van overvloed is, en soms kan het je verbeelding zijn, die de communicatiekanaal is voor je hogere geest, en je nieuwe opties, inspiraties, ideeën, paden en deuren geeft.

Dit is weer een andere vorm van overvloed. Welke vorm of combinatie van vormen van overvloed ook nodig zijn om je te laten doorgaan met het handelen naar je passie, zal synchronistisch naar je toe komen.

De Complete Kit

Dit is een complete kit die je alles geeft wat relevant is voor jou in jouw leven. Je hebt ook het reflecterende spiegelgereedschap in deze kit van passie, dat je alles binnen je geloofssysteem onthult wat niet in lijn is met je waarheid, met je passie, zodat je dat negatieve geloof, die beperkende overtuiging, kunt identificeren, begrijpen dat het niet bij je hoort, begrijpen dat het onzinnig is, niets met jou te maken heeft, en het loslaten.

Zodra je jezelf toestaat deze gereedschappen te ervaren, blijf je in een staat van positiviteit, zodat je, ongeacht wat er gebeurt, altijd weet dat je er een gunstig effect uit zult halen, omdat het niet uitmaakt hoe het eruitziet, het niet uitmaakt hoe de situatie is gecreëerd, het niet uitmaakt wat de mening van iemand anders in de situatie is of de ervaring van iemand anders met de situatie kan zijn. Als je in een positieve staat blijft, kun je er alleen maar een positief effect uit halen. Dit is eenvoudige natuurkunde: wat je uitstraalt, is wat je terugkrijgt. Onthoud dat dit de vierde wet is.

transformeren van duisternis naar licht

Dus, wanneer je een begrip hebt van handelen naar je passie zo goed als je kunt, zonder aandringen op de uitkomst ervan, activeer je al deze gereedschappen en heb je de elf elementen van passie tot je beschikking. Ze dienen als een handleiding voor hoe het leven werkt. Hoewel we soms dieper ingaan op het uitleggen hoe deze instructies kunnen werken, zijn er geen verdere instructies.

Dit is de volledige handleiding die je nodig hebt voor het leven op aarde. Het is zo simpel. Dus terwijl je door het leven gaat, jezelf toestaand om je uitdagingen aan te gaan, die de reflectie zijn van de thema’s die je hebt gekozen om te verkennen in het transformeren van duisternis naar licht, negatief naar positief, negatieve beperking naar vrijheid, onthoud dat alles één ding is.

Werkelijke betekenis van de drie-eenheid

Er is een drie-eenheid, wat betekent dat er altijd een balanspunt in het midden is, en jouw krachtpunt is in de paradox. Dus, elke keer dat je tegenovergestelden ziet en je staat in het midden van hen, paradoxaal, sta je in het nu, je staat in het moment, je staat in je krachtpunt.

Onthoud de vijf wetten: dat je bestaat en je kunt niet stoppen met bestaan, omdat bestaan je fundamentele kwaliteit is. Je kunt nooit niet-bestaand worden. Je kunt veranderen en veranderen en veranderen, maar je kunt nooit niet-bestaand worden. Waarom? Omdat per definitie niet-bestaan niet bestaat. Denk daar maar eens over na.

De Poëtische Essentie van Bestaan en Niet-bestaan

Het idee, misschien op een iets poëtischere manier uitgedrukt, is dat niet-bestaan al vol zit met alle dingen die nooit zullen bestaan. Er is geen ruimte in niet-bestaan voor de dingen die wel bestaan. Je kunt het bekijken hoe je wilt, maar onthoud de Vijf Wetten: je bestaat.

En dan het idee dat alles hier en nu is, wat betekent dat ruimte en tijd, afstand, illusies zijn. Jouw illusies. Tijd is een bijeffect van je bewustzijn dat door miljarden verschillende parallelle versies van de realiteit schuift, elke seconde. Dus elke seconde ben je nieuw, je bent nul, en je krijgt de kans om jezelf in dit moment te definiëren, keer op keer op keer.

Continuïteit als Illusie

Wat je ziet als continuïteit, wat je ziet als afkomstig uit het verleden, is simpelweg jouw illusie die je moment na moment creëert. Omdat je elke moment een nieuw persoon wordt, creëer je niet alleen een nieuwe toekomst, je creëert ook een nieuw verleden dat past bij de persoon die je nu bent. De meesten van ons hebben miljarden verschillende geschiedenissen gehad voordat je de persoon werd die je nu bent.

Als je dat volledig en volkomen begrijpt, zul je weten dat niets uit het zogenaamde verleden je ooit kan beïnvloeden als je begrijpt dat jij degene bent die de verbinding met dat idee creëert. Het is niet iets dat je automatisch in enige vorm beheerst, afgezien van de illusie van continuïteit die je elk moment creëert om het te laten lijken alsof het dat wel doet.

Relaties als Reflecties

Het idee dat het ene het al is, het al zijn het ene, iedereen is een reflectie voor iedereen anders van dingen die je kunnen dienen. Dit is waarom relaties belangrijk zijn. Dit is waar relaties voor zijn: om de reflecties van anderen te zien die je ondersteunen bij het ontdekken wie je werkelijk bent, elke dag meer en meer.

De Wet van Aantrekking

Het idee van wat je uitstraalt is wat je terugkrijgt, is eenvoudige natuurkunde en het idee dat je de Wet van Aantrekking noemt. Maar ik herinner je eraan dat het ware geheim van de wet van aantrekking in zekere zin correct is dat je de vibratie van iets moet zijn om het aan te trekken als het echt relevant voor je is. Dat is waar, maar het mist een essentieel punt: je fundamentele, essentiële vibratiesignatuur trekt al automatisch elk ding aan dat relevant voor je is, dat je werkelijk nodig hebt in het leven. Je hoeft niet te leren aantrekken wat je nodig hebt; je moet stoppen jezelf in de weg te staan, zodat het op een natuurlijke wijze naar je toe ka komen.

Alles Verandert

Weer, de vijfde wet: Alles Verandert. Je bent altijd nieuw, zoals we altijd hebben gezegd, en je krijgt te kiezen hoe je jezelf in elk gegeven moment definieert, ongeacht wat je denkt dat je was, waar je denkt dat je vandaan kwam, wat iemand anders je ook vertelt. Je hebt de vrije wil om te beslissen wie je bent.

De Basisbehoeften en Synchroniciteit

Teruggaand naar de basisbehoeften, weet dat door synchroniciteit alles wat je werkelijk nodig hebt naar je toe zal komen en je zal ondersteunen in het voortzetten van je vermogen om te handelen op je hoogste passie, zodat het kan blijven uitbreiden. En dan openen de elf elementen van passie die gereedschapskist voor je, ten voordele van jou, omdat het de handleiding beschrijft hoe de fysieke realiteit werkt.

Dit zit allemaal in jou, en hoe meer je deze dingen kunt begrijpen, hoe meer je je geest eromheen kunt wikkelen en weten dat ze werken, weten dat het eigenlijk een beschrijving is van de structuur van het bestaan, in plaats van slechts een filosofie of een mening, maar een ware observatie van hoe dingen zijn gestructureerd, hoe dingen werken, dan zul je in staat zijn om verder te gaan dan het concept van geloven naar weten wat zo is.

jouw leven is, jouw keuze

Wat je weet dat waar is, doe je. Het zit in je gedrag. Als ik je zou vragen om op te staan en door de kamer te lopen, zou je niet daar zitten en denken: “Laat me hier eens over nadenken, geloof ik dat ik dat kan doen? Ik weet het niet zeker, laat me er een tijdje over nadenken.” Nee, je weet dat je het kunt, dus je zou het gewoon doen. Wat je weet dat waar is, zit in je gedrag.

Je moet het in je botten hebben, dus laat het bezinken, sta jezelf toe deze structuur van binnen en van buiten te kennen, om het in actie te observeren door deze principes in je leven toe te passen. Je hoeft dit niet te geloven wat je hier hebt gelezen; alles wat je hoeft te doen is ze toepassen en zien dat ze werken. Ze hebben voor ons millennia lang gewerkt; ze zullen voor jou werken als je kiest om ze toe te laten werken voor jou. Maar het is volledig in jouw handen, omdat het jouw leven is, jouw keuze.

Er is verder geen agenda. Ik vertel je dit omdat het mijn passie en mijn genoegen is om dit met je te delen, maar ik/wij moeten je onvoorwaardelijk genoeg liefhebben om je je eigen beslissingen te laten nemen, omdat ik/wij weten dat wij allemaal eeuwige en oneindige wezens zijn, onvernietigbarebare wezens. Dus er is geen haast, geen spoed; lessen die vandaag niet geleerd worden, zullen morgen ergens anders geleerd worden, op een of andere manier, op een of ander moment, op een of andere wijze.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231231 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023943 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023601 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023665 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211771 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211039 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021827 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021569 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211156 views