Image

Man Sterft, Ontdekt Ultieme Waarheid Over het Doel van Onze Ziel op Aarde, Bewustzijn & Eenheid24 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
24 keer gelezen sinds

0
(0)

Ik wil je vertellen over een ervaring die ik vele jaren geleden had. Het was 1955, twee dagen voor de diploma-uitreiking van de middelbare school, toen onze klas besloot om te gaan picknicken bij een nabijgelegen meer. We pakten alles in en gingen op weg naar daar op een prachtige zomerdag. Het was koud; het water was koud omdat dit in Michigan was, waar het water niet echt opwarmt.

Na de lunch en wat spelletjes, zag ik plotseling enkele vrienden op een drijvend platform ongeveer 1500 meter verderop. Ze wenkten me om naar hen toe te zwemmen. Ik wilde eigenlijk niet het water in vanwege de kou, maar nam een aanloop en dook erin. Het was inderdaad ijzig koud.

Een Gevecht om Overleving

Terwijl ik naar het platform zwom, kreeg ik kramp in mijn onderbuik en kon ik niet meer trappen. Ik begon te spartelen en slikte water in; ik ging onder. Paniek overviel me omdat ik niet wist wat te doen. Plotseling kwam ik weer boven water, maar ik kon niet roepen vanwege het water in mijn keel.

Ik zwaaide naar mijn vrienden, die terugzwaaiden, denkend dat het een spelletje was. Toen zonk ik en kwam niet meer boven. De kou greep me; het was zo intens koud dat ik rilde. Dieper zinkend werd het donkerder en voelde ik waterplanten bij mijn voeten. Ik raakte de bodem in een zittende houding en dacht dat ik me kon afzetten, maar ik zat vast. Op dat moment besefte ik dat ik stierf.

Een Moment Buiten Tijd

Plotseling hoorde ik een stem in mijn hoofd die zei: “Andy, je moet even rusten.” In discussie met mezelf, terwijl ik wist dat ik moest opstijgen voor lucht, verzocht de stem me om los te laten. Toen ik uiteindelijk instemde, schoot ik uit mijn lichaam en bevond me in een moment buiten tijd in een tunnel.

Ik was warm, gelukkig, en kon weer ademen, vervuld van een vreugde en onvoorwaardelijke liefde die mijn eerdere terreur volledig verdrong. Ik was volkomen gelukkig, keek naar beneden en zag mijn lichaam. Ik gaf niets meer om mijn leven op aarde, want ik wist dat ik thuis was.

Het Ultieme Inzicht

Vervolgens bevond ik me in een enorme sfeer, zwevend in het midden, omringd door schermen die alle levens die ik geleid had toonden. Ik communiceerde met het licht naast me over deze levens en begreep alles volledig. Wanneer ik me concentreerde op een bepaald scherm, beleefde ik dat leven opnieuw, nu volledig bewust van de gevoelens en effecten van mijn acties op anderen.

Na wat maanden leek, maar in aardse tijd slechts tussen de 10 en 15 minuten was, keerde ik terug naar de tunnel en stond ik dicht bij het licht, dat mij bij naam kende en liefhad. Toen het licht zei “we houden van je”, werd ik omringd door talloze andere lichten die me welkom heetten thuis. Op dat moment werd ik opgenomen in het licht, niet groter of kleiner, maar een holografisch deel ervan.

En het is het meest fantastische gevoel dat ik me als mens ooit kon voorstellen, het is onbeschrijfelijk. Op dat moment wist ik alles. Wat bedoel je, Andy? Ik bedoel, ik wist alles. Er was niets dat ik niet wist. Mensen vroegen me vaak, “Heb je het licht gevraagd over oorlog en vrede en alles?” Ik zei, “Nee, dat heb ik niet gevraagd.” Er was geen reden om vragen te stellen omdat ik het allemaal al wist. Alles was bekend. En nu ben ik bij het licht, en het licht is echt grappig. Het licht heeft een fantastisch gevoel voor humor, lachen, plezier.

Toen we mijn levensreview bekeken in de grote sfeer, zei het licht, “Andy, kijk hoe boos je daarover werd. Weet je, op de lange termijn betekent het niets. Waarom werd je niet losser? Waarom maakte je niet meer plezier terwijl je op de planeet was? Je bent er maar even, want het is niet echt.” Het leven op aarde is niet echt, het is als een toneelstuk, als een film. Er zijn 8 miljard acteurs op de planeet en ze spelen allemaal een rol.

Ze komen met verschillende kostuums, verschillende religies, verschillende rassen, verschillend geslacht, al deze dingen. Maar zodra de kostuums weg zijn en uitgetrokken, wanneer het toneelstuk voorbij is, en je terug bent in het licht, gaat het kostuum uit, en wat weet je? We zijn allemaal één. We zijn allemaal hetzelfde. We zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Er is geen verschil tussen mij en jou.

Er is geen verschil tussen jou en iemand anders. Hier, we zijn gekleed in kostuums om verschillend te zijn, om dingen te ervaren die je niet in het licht kunt ervaren. Je kunt iets niet ervaren dat je al weet. Ik kan niet ervaren hoe het is om voor de eerste keer te praten omdat ik mijn hele leven al heb gepraat. Maar toen ik begon te praten, toen ik mijn eerste paar woorden zei, was dat echt spannend voor mij. Als ik in het licht ben en dingen weet, is het anders dan ze te ervaren.

Dus om te ervaren vertelt het licht me dat, en ik weet het toch omdat ik alles weet. Ik verlaag mijn trillingen omdat iedereen zijn eigen unieke trilling heeft. Dat is wat jou en mij anders maakt, ik verlaagde mijn trillingen zodat ik kon incarneren en geboren worden op een planeet zoals de aarde. En nu een leven leiden waarin ik dingen doe en ervaar die ik wil ervaren. En wanneer ik ze ervaar, ervaar jij ze, iedereen ervaart ze, het draagt bij aan het geheel. Er is maar één eenheid. En alles wat bestaat, dat ooit heeft bestaan, dat zal bestaan, is in die eenheid.

En het is een prachtige, opwindende, fantastische ervaring die ik me herinner terwijl ik dit kostuum gebruik genaamd Andy Petro van Oekraïense afkomst, wonend in de Verenigde Staten van Amerika in 2022. En ik lees mijn script en doe wat ik moet doen terwijl ik hier nog ben, wachtend tot mijn personage klaar is met dit verhaal en ik hier weg kan en terug kan naar waar ik thuishoor. Dus dat hele proces van in het licht zijn was gewoon ongelooflijk.

En het leek alsof ik daar jaren was geweest, misschien honderden jaren. Maar in het licht, aangezien er geen tijd is, is er geen hiërarchie, geen oordeel, geen scheiding. We zijn allemaal één, niet op een saaie, vervelende manier, maar op een gelukkige, opwindende, steeds evoluerende, steeds nieuwe ervaringen in het licht. En dan opeens zegt het licht tegen mij, “Andy, je moet terug.” Ik zei, “Whoa, nee, nee. Je hebt de verkeerde kerel. Ik ga niet terug.”

En het licht zegt voor de tweede keer, “Andy, je gaat terug.” En ik zei, “Heb je niet gehoord wat ik zei? Er is geen reden voor mij om terug te gaan naar die planeet. Ik ben thuis.” En het licht zegt voor de derde keer, “Andy, je gaat terug.” En toen ik het woord terug hoorde, het K in terug, voelde ik hoe ik weer in mijn lichaam werd gestopt.

Het meest vreselijke gevoel dat ik me kan voorstellen, net zoals de meest opwindende ervaring die ik me kon voorstellen was toen ik mijn lichaam verliet en terugkeerde naar het licht. De vreselijkste ervaring die ik heb meegemaakt, was terugkeren naar mijn lichaam. Ik wilde daar niet zijn. Ik wil hier nog steeds niet zijn, maar ik doe wat ik moet doen. Dus terwijl ik dit allemaal hoor en op het zand lig, op mijn buik en mijn hoofd gedraaid en ze duwen op mijn longen om het water uit mijn longen te krijgen.

Dit was voor de tijd van CPR, dit was terug in de jaren vijftig. En ik hoest het water uit. Trouwens, ik ben nooit het bewustzijn verloren. Dit is een complete stroom van het moment dat ik mijn lichaam verliet op de bodem van het meer tot het moment dat ik terugkeerde naar mijn lichaam op het zand bij het meer. Er waren geen lege plekken. Het is een continue stroom van bewustzijn. Dus mijn lichaam was klaar, het lag daar, klaar om vissenvoer te worden.

En ik was daar niet, ik was in het licht. Toen ze het lichaam vonden, en ik weet niet wie het vond, interesseerde het me niet omdat mijn lichaam me niet interesseerde. Alles waar ik om gaf, was bij het licht zijn. Dus toen ik opstond, zeiden ze: “Oh, Andy. Vertel ons, wat is er gebeurd? Hoe voelde het om te verdrinken?”

En ik zei: “Ik kan me niets herinneren.” Dat was mijn eerste grote leugen. Ik zei: “Ik herinner me niets. Het is een complete leegte.” En dat was niet waar. De levendige details waar ik nu over praat, gebeurden bijna 70 jaar geleden.

Terwijl ik er nu over praat, heb ik dezelfde gevoelens als in 1955 op de bodem van het meer. Ik heb het duizenden keren opnieuw beleefd en het verandert nooit. De vreugde en de extase van in het licht zijn, daar zijn geen woorden voor. Iedereen zal het weten omdat iedereen die ervaring zal krijgen; we komen hier allemaal, we gaan allemaal terug en we doen het keer op keer in verschillende variaties, in verschillende sterrenstelsels, in verschillende werelden, wat dan ook. Het is een eindeloos verhaal.

Een Stilzwijgend Geheim

Dus ik stond op en zei tegen mezelf: “Nou, ik kan het niemand vertellen.” Ik heb hier bijna 30 jaar met niemand over gesproken. In 1955 bestond er zelfs geen woord voor wat ik ervaren had. De term ‘bijna-doodervaring’ werd pas in de late jaren ’70 gecreëerd door Dr. Moody, die het benoemde en definieerde als NDE, Near Death Experience. Toen ik zijn boek “Life After Life” voor het eerst las,

25 jaar later, was ik onderweg terug van een zakenreis. Ik zag het boek, pakte het, besloot het te kopen zonder zelfs maar naar binnen te kijken. Ik stopte het in mijn jaszak en toen ik thuis kwam van het vliegveld, na het avondeten, toen iedereen naar bed was, zei ik: “Ik vond dit boek. Ik ga het lezen, dus iedereen naar bed, ik ga zo ook.” Ik haalde het boek uit de kast en begon “Life After Life” te lezen.

Ik las het in één ruk uit tot 3, 4 uur ‘s ochtends. Ik kon het niet wegleggen en tranen stroomden over mijn wangen omdat ik wist dat ik na al die tijd niet gek was. Al die cognitieve dissonantie in mijn hoofd, proberen iets te vergeten wat ik niet kon vergeten, bang om iemand te vertellen wat ik me herinnerde, was een verschrikkelijke periode van 25, 30 jaar. En nu opeens, was ik niet gek.

Dat is een heerlijk gevoel, te weten dat je niet gek bent als je echt denkt dat je gek bent en niets ooit zin heeft. Niets van wat ik in het licht ervoer, had zin met alles wat me geleerd was en hoe ik was opgevoed, niets van dat spul had voor mij zin. Eindelijk weet ik nu dat het een bijna-doodervaring is. En toen ik dat erkende, begon ik me nog meer te herinneren. “Oh ja, nu weet ik.”

Link YouTube Video

De Terugreis Verwachtend

Ik ben nog steeds echt benieuwd en wacht om terug naar huis te gaan, dat is mijn hele punt. Ik wil terug naar huis en uiteraard zal dat binnenkort gebeuren. Ondertussen doe ik mijn best om, ten eerste, vreugde te voelen wanneer mogelijk. Waarom ik hier ben is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat ik hier ben.

En wat ik kies te doen, is mensen zich beter laten voelen over zichzelf en hen laten weten dat er een thuis is. Ik ben er geweest en ik ben klaar om terug te gaan. Ik heb het retourticket in mijn achterzak, draag het altijd bij me. Zodra ik weet waar de vlucht is, ben ik weg, ik ben hier weg. Dus dat betekent dit voor mij.

Het is een heel, heel gelukkig proces. Ik wacht op een goede manier, wachtend op de terugkeer naar huis. En het is zo duidelijk voor mij en zo simpel. Ik houd van gelukkig zijn. Ik houd van gek doen. Ik houd van vreugde omdat ik me herinner dat het licht een gelukkige plek was. Het licht was gevuld met vreugde en humor.

Ik zeg dat het licht als de beste stand-upcomedian is die er is omdat het licht me vertelde dat de reden waarom ik hier ben, is om vreugde te ervaren. En de reden waarom iedereen überhaupt bestaat, is om vreugde te zijn. En het is heel simpel, het is niet ingewikkeld. Het is kiezen om lief te hebben in plaats van te haten. Het is een keuze, en terwijl ik hier ben, wat ik probeer te doen, vaker wel dan niet, is liefde kiezen boven haat.

Ik kan het niet altijd doen omdat ik een mens ben zoals iedereen. Maar ik kan proberen het vaker wel dan niet te doen, liefde boven haat, glimlachen in plaats van boos te zijn. En er is niets diepgaands. Het zijn eenvoudige daden van vreugde om iemand anders gelukkig te maken. En aangezien we allemaal één zijn, als ik iemand anders gelukkig maak, maakt dat mij gelukkig. Als ik iemand anders haat, haat ik mezelf. Als ik iemand anders pijn doe, doe ik mezelf pijn.

Er is geen scheiding, er is geen hiërarchie. We zijn allemaal één en we zijn allemaal één in het licht. Ik ben een holografisch deel van het licht dat mijn trillingen laag genoeg verlaagde zodat ik geboren kon worden op een planeet genaamd Aarde in een zonnestelsel in de Melkweg, tijdens de periode van 1937 tot 2022, wat ons naar vandaag brengt, en het is prima. Dat is mijn verhaal en daar houd ik me aan.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231231 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023943 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023601 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023665 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211771 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211039 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021827 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021569 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211156 views