Manifesteren: wat is dat, hoe werkt het en als ik dat ook wil leren hoe kan ik er dan mee beginnen? Een beginnershandleiding

Manifesteren: wat is dat, hoe werkt het en hoe kan ik er dan mee beginnen? Een beginnershandleiding80 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
80 keer gelezen sinds

0
(0)

Heb jij ooit het gevoel gehad dat sommige mensen gewoon geluk lijken aan te trekken? Dat hun wensen en dromen uit lijken te komen zonder al te veel moeite? Er bestaat een techniek die dit ‘geluk’ kan verklaren. Manifesteren is de kunst om precies dat wat je verlangt aan te trekken in je leven. Lees snel verder om de geheimen van deze krachtige wet te ontdekken!

De kracht van manifesteren

Manifesteren is het proces waarbij je je gedachten, gevoelens en overtuigingen gebruikt om de dingen aan te trekken die je wilt ervaren in je leven. Bij Goodfeeling geloven we dat iedereen de kracht heeft om te manifesteren en zijn of haar dromen te realiseren. In dit artikel delen we een eenvoudige en krachtige techniek om effectief te manifesteren.

Manifesteren: wat is dat, hoe werkt het en als ik dat ook wil leren hoe kan ik er dan mee beginnen? Een beginnershandleiding

Waarom manifesteren werkt

Manifesteren is gebaseerd op het principe dat onze gedachten en overtuigingen onze realiteit creëren. Wetenschappelijk onderzoek toont steeds meer aan dat ons brein en ons zenuwstelsel nauw verbonden zijn met wat we waarnemen als onze buitenwereld. Manifesteren maakt gebruik van deze connectie door je te leren hoe je je denken kunt richten op wat je wilt aantrekken, in plaats van op wat je niet wilt.

De juiste mindset voor manifestatie

De belangrijkste factor voor succesvol manifesteren is je mindset. Je moet een diepliggend geloof en vertrouwen ontwikkelen dat wat je wilt ook echt kan gebeuren. Twijfels en angsten werken manifestatie alleen maar tegen. Zorg daarom dat je positief en optimistisch bent over het verwezenlijken van je wensen. Blijf ook gefocust op wat je wilt, in plaats van op wat je niet wilt. De wet van aantrekking zorgt ervoor dat je meer krijgt van waar je je aandacht op richt.

Manifesteren: wat is dat, hoe werkt het en als ik dat ook wil leren hoe kan ik er dan mee beginnen? Een beginnershandleiding

De vijf Stappen voor krachtig manifesteren / krachtige manifestaties

De manifestatietechniek van Goodfeeling bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. Volg deze stappen consequent en zie hoe snel je resultaten boekt:

  1. Bepaal je wens: Begin met uitzoeken wat je precies wilt manifesteren. Stel jezelf de vraag “waarom” je dit wilt om je doel scherp te krijgen. De specifieker je wens, hoe sterker de manifestatie.
  2. Visualiseer het eindresultaat: Stel je een realistische scène voor waarin je wens al is uitgekomen. Zie jezelf bijvoorbeeld al in je droomhuis, of met de partner waar je naar verlangt. Doe dit vanuit de eerste persoon, alsof je het daadwerkelijk meemaakt.
  3. Laat los en vertrouw: Zodra je de scène hebt opgebouwd in je geest, laat je wens los. Probeer er niet meer aan te denken of twijfels toe te laten. Heb vertrouwen dat het universum de rest voor je regelt op het juiste moment.
  4. Herhaal zo nodig: Soms is één visualisatie al genoeg, maar meestal is herhaling nodig. Bouw daarom regelmatig je scène opnieuw op. Ervaar steeds opnieuw hoe het voelt om je wens al te hebben.
  5. Let op de signalen: Wees alert op kleine ‘toevalligheden’ en signalen die je onderweg tegenkomt. Dit zijn vaak de eerste tekenen dat je manifestatie op komst is. Vertrouw hierop en weet dat de rest in beweging is gezet.

Geloof in je eigen kracht

Het allerbelangrijkste bij manifesteren is dat je gelooft in je eigen kracht. Heb vertrouwen dat wat je je ook voorstelt, mogelijk is om te realiseren. Twijfel niet aan jezelf of het proces. Met deze positieve en vastberaden mindset kan manifesteren bergen verzetten!

Link: YouTube video

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat mijn manifestatie uitkomt?

Dit verschilt per persoon en per wens. Soms manifesteert iets zich al binnen dag, soms duurt het weken of maanden. Belangrijk is dat je vertrouwen houdt en de manifestatie loslaat.

Kan ik echt alles manifesteren wat ik wil?

Ja, in principe kun je alles manifesteren waar je naar verlangt, als je maar gelooft dat het mogelijk is. Onrealistische zaken zijn lastiger, maar met de juiste mindset kan veel.

Wat als mijn manifestatie niet lukt?

Controleer dan of je de stappen goed hebt gevolgd. Visualiseer vaker, maak je beelden levendiger en onderzoek onbewuste blokkades. Blijf positief en heb geduld, elke manifestatie heeft zijn eigen tempo.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231203 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023907 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023573 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023635 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211737 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211012 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021805 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021541 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211126 views