Niemand Zal Je Dit Ooit Leren! | Wet Van Aantrekking

Niemand Zal Je Dit Ooit Leren! | Wet Van Aantrekking | Wallace D. Wattles95 keer gelezen sinds
10
minuten leestijd
10
minuten leestijd
95 keer gelezen sinds

0
(0)

Wat als ik je vertel dat rijk worden niet een kwestie is van geluk, connecties of geboren worden in de juiste familie? Dat er eigenlijk precieze wetenschappelijke wetten zijn die rijkdom en overvloed beheersen, en dat iedereen deze kan benutten om consequent geld te manifesteren.

Ik weet dat het gek en ongelooflijk klinkt, maar deze methode bestaat al meer dan 100 jaar en heeft talloze van armoede naar rijkdom-verhalen voortgebracht. Zie je, in 1910 publiceerde een man genaamd Wallace D. Wattles een boek waarin hij deze geheime formule aan de wereld onthulde. Het heette ‘De Wetenschap van het Rijk Worden’ en veroorzaakte opschudding over de hele wereld.

Maar helaas weten de meeste mensen nog steeds niet dat deze kennis bestaat. Ze blijven hun hele leven financieel worstelen, terwijl ze gemakkelijk grote welvaart zouden kunnen bereiken. Bereid je maar voor om versteld te staan en ontdek een hele nieuwe manier om rijkdom voor jezelf te creëren, te beginnen vandaag.

Wallace D. Wattles en zijn revolutionaire boek

Wattles legt precies uit hoe je krachtige ongeziene krachten kunt aanspreken die geld en rijkdom beheersen. De meeste mensen denken dat het verkrijgen van rijkdom een kwestie is van zaken als opleiding, connecties, hard werken, vaardigheden of geluk. En hoewel die factoren meespelen, gaat het veel dieper dan dat.

Volgens Wattles zijn er onzichtbare spirituele wetten die je financiële lot bepalen en met het juiste begrip en toepassing van deze wetten, kun je deze energie omleiden om rijkdom rechtstreeks naar jou te laten stromen.

Nieuwsgierig geworden? Blijf lezen terwijl ik Wattles’ bijzondere adviezen uitleg, waarmee ik mijn inkomen in slechts één jaar met 10 keer heb vermenigvuldigd. Door zijn drie principes consequent toe te passen, word je overspoeld met ideeën, creativiteit, motivatie en nieuwe inkomstenstromen die je je nooit had kunnen voorstellen. Laten we beginnen.

De impact van een legendarisch boek

Voordat we duiken in de stappen naar rijkdom, laat me kort het ongelooflijke verhaal van Wallace Wattles delen en de impact van zijn legendarische boek uit 1910, ‘De Wetenschap van het Rijk Worden’.

Wallace werd geboren in armoede in de jaren 1860 in het landelijke Midwesten van de VS. Hij worstelde het grootste deel van zijn leven financieel voordat hij deze geheimen ontdekte. Na het toepassen ervan werd hij een selfmade zakenman en vergaarde grote rijkdom in zijn veertiger jaren.

Zijn boek, waarin hij deze kennis uitlegt, resoneerde diep met lezers en verspreidde zich wereldwijd. Hij ontving talloze dankbrieven over hoe het levens transformeerde. Gewone mensen pasten zijn leringen toe en ontsnapten aan de ketenen van financiële moeilijkheden door de krachten van hun eigen geest te ontsluiten.

Zo is er een beroemd verhaal over een exemplaar dat in een oud hotel in Sydney werd gevonden. Een man genaamd Charles N. Shelton las het in 1903 en begon de technieken toe te passen.

Ondanks zijn beperkte formele opleiding, bouwde hij een enorm vastgoed- en media-imperium op ter waarde van $3 miljoen. Dit was geen geïsoleerd geval. Wattles’ zoon meldde dat ze tegen de late jaren 1930 een half miljoen exemplaren hadden verkocht, en in de afgelopen eeuw zijn deze aantallen zeker exponentieel gegroeid.

Wattles was geen ivoren-torenacademicus; hij bood wetenschappelijk onderbouwde universele wijsheid aan, direct vanuit zijn eigen mislukkingen en successen. Dit boek heeft ruimschoots bewezen dat het financiële trajecten snel kan veranderen.

Drie Hoofdprincipes voor Rijkdom

Nu het hart van zijn lering onthult hoe je onzichtbare krachten kunt aanspreken die de verdeling van rijkdom beheersen. Dit alles draait om drie hoofdprincipes. Het eerste principe van rijkdom aantrekken van Wattles is gedachtecontrole. Op het eerste gezicht lijkt dit eenvoudig: onze gedachten beïnvloeden onze resultaten.

Maar Wattles biedt een fascinerende diepgaande uitleg over precies waarom dit werkt, gebaseerd op onzichtbare spirituele wetten. Hij schrijft dat er een denkende substantie is waaruit alle dingen zijn gemaakt en die in haar oorspronkelijke staat het universum doordringt, doordrenkt en de tussenruimtes vult.

Een gedachte in deze substantie produceert het ding dat door de gedachte wordt verbeeld. In wezen zegt hij dat achter alle fysieke vorm een onderliggende Universele Geestenergie ligt die zeer responsief is voor menselijke gedachten. Dus als we consequent over voorspoed nadenken, beweegt deze energie om die vorm voor ons te creëren.

Wattles noemt deze energie God, maar namen doen er niet toe. Begrijp gewoon, in zijn woorden, dat je tapt uit deze oneindige intelligentie die kan en denkt, en vervolgens deze gedachten omvormt tot ideeën en blauwdrukken.

Jouw individuele bewustzijn linkt direct met en geeft richting aan deze intelligentie, en daaruit vloeien de formaties van dingen als gestandaardiseerde ideeën. Hier zijn enkele sleuteltips voor gedachtecontrole: hecht vitale kracht aan deze visualisaties door emotioneel, doelgerichte gedachten.

Deze intensiteit versnelt het manifestatieproces. Entertain nooit tegengestelde, negatieve gedachten; twijfel, angst, zorgen neutraliseren je intenties. Oefen zulke denkgewoonten totdat deze automatisch worden.

Het vestigen van routines vergt herhaling voordat rijkdom naar voren komt. Blijf standvastig in je gedachten. Handel alsof je nu al extreme overvloed hebt. Wattles zegt dat dit mentaal doen betekent dat je spirituele en materiële krachten in beweging zet.

“Mijn gedachte vormt mijn realiteit.”

Denkkracht en Rijkdom

Mijn gedachten vormen mijn realiteit. Dit is het tweede principe voor het manifesteren van rijkdom: dankbaarheid. In eerste instantie vraag je je misschien af hoe simpelweg dankbaar zijn mij financieel overvloedig maakt.

Wattles geeft enkele fascinerende uitleggingen over de kracht van dankbaarheid door meer verborgen spirituele krachten te onthullen. Hij schrijft dat de industriële en sociale wereld zeer elastisch is; het buigt voordat het breekt.

Je kunt succes langs je eigen lijnen bevorderen als je geduldig, krachtig en intelligent bepaalde lijnen volgt. Het sleutelidee is dat de industriële en sociale wereld erg elastisch is; het zal buigen voordat het breekt.

Wat hij hiermee bedoelt, is dat de externe wereld, inclusief onze economische systemen en samenlevingen, eigenlijk flexibel, aanpasbaar en elastisch is.

Deze grote, complexe systemen kunnen vrij gemakkelijk verschuiven en veranderen als reactie op veranderingen in individuen en hun bewustzijn. In plaats van rigide, vast of onveranderbaar te lijken, ziet Wattles grote mogelijkheden voor individuen om dingen te transformeren.

Hij zegt dat de wereld zal buigen voordat het breekt, wat betekent dat het geneigd is zich aan te passen aan elke persoon, in plaats van zich te verzetten tegen of interne veranderingen die we maken.

Overvloed en Bewustzijn

Specifiek op financieel gebied, als je geduldig je persoonlijke denkpatronen verandert, een mentaliteit van overvloed aanneemt en je energetische trilling verhoogt door dankbaarheid en visie, buigt de wereld en de economie zelf om de rijkdom te leveren die je verlangt. Het is alsof de spirituele substantie die de realiteit vormt, zoals beschreven door Wattles, flexibele klei is, altijd gevormd door onze innerlijke staten.

Dus financiële systemen hebben geen andere keuze dan zich structureel te herorganiseren in overeenstemming met je nieuwe financiële bewustzijn. De buitenwereld verandert van binnenuit, gedreven door zeer elastische wetten die verder gaan dan standaardeconomie.

En weinig persoonlijke verschuivingen kweken zulke rijkdom-klaar energie als consistente dankbaarheid, samen met doelgericht denken. Zoals Wattles zegt, is het niet alleen het grootste persoonlijke voordeel om dank en dankbaarheid te geven; deze houding opent meer van de psychische krachten.

Met psychisch bedoelt hij het aanboren van bovennatuurlijke krachten van het universum. Dit dagelijks doen houdt je nauw verbonden met de spirituele voorraad die nodig is om rijkdom te verkrijgen.

Wattles geeft zelfs nog specifiekere tips: richt je gedachten niet op grieven met anderen of problemen uit het verleden, wees dankbaar. Deze heroriëntatie werkt onmiddellijk in je voordeel. Maak van dankbaarheid zelf een gewoonte, los van wat je ontvangt. Voel zelfs eindeloos waardering, onafhankelijk van externe omstandigheden.

Magnetisme en Dankbaarheid

Door dit principe aan te nemen, zul je een toenemend persoonlijk magnetisme opmerken; mensen en middelen beginnen gewoon jouw kant op te stromen. Omarm dankbaarheid als een levensstijl vandaag nog.

Goed, we hebben nu twee essentiële componenten voor het manifesteren van rijkdom behandeld: intentionele gedachtecontrole en het aannemen van een consistente dankbaarheidspraktijk. Er is nog een laatste principe centraal in de formule van Wattles: gedurfde, geïnspireerde actie ondernemen.

Hij schrijft: wacht niet op een definitief plan waarmee je groot werk kunt doen. Doe wat je handen vinden om te doen in de richting van je belangrijkste levensdoel. Wat betekent dit praktisch?

Zodra je nieuwe mentale gewoontes beginnen te werken, zul je beginnen met het krijgen van intuïtieve ideeën, creativiteit en motivatie. Deze moeten beslissend worden uitgevoerd.

Bijvoorbeeld, misschien voel je je onverwachts aangetrokken tot een nieuw bedrijfsidee, wil je verbinding maken met een industriële leider uit een totaal ander veld, of heb je een ingeving om onbenutte vaardigheden te ontwikkelen.

Reageer dringend op deze innerlijke leiding, hoe onconventioneel of klein de stappen ook lijken. Het universum communiceert direct met je via inspiratie om je af te stemmen op rijkdomskanalen.

Actie en Intuïtie

Maar je toont geloof en vertrouwen door dan te bewegen. Wattles zegt ook om niet bang te zijn voor ontbrekende details of uitgebreide voorbereidingen eerst. Handel simpelweg wanneer je de spirituele leiding ontvangt om bepaalde dingen te doen.

Doe het meteen.

Later zie je de wijsheid van die aanwijzing. Wat de visie aandringt, moet worden geïnstitueerd. Terwijl je risico’s neemt, geleid door intuïtie, blijf ontspannen in de wetenschap dat onzichtbare krachten eigenlijk omstandigheden regelen ter ondersteuning. Wanneer je ambities rechtvaardig zijn, heb je het recept.

Daar heb je het, mijn vrienden, de drie kernwetenschappelijke principes voor het verkrijgen van rijkdom, rechtstreeks van de legendarische Wallace D. Wattles. Hoewel ze aan de oppervlakte eenvoudig lijken, is het begrijpen van de diepgaande spirituele theorieën achter waarom gedachtecontrole, dankbaarheid en geïnspireerde actie rijkdom aantrekken essentieel.

Pas deze stappen dagelijks toe met ijver en nauwkeurige studie van Wattles’ boek voor de diepe wijsheid die erin vervat is. Verwacht dat je financiële leven dramatisch zal veranderen.

Ik geloof dat je financiële vrijheid voor jezelf kunt opbouwen door je mindset te beheersen.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken