Ontdek Het Geheim Achter Succesvolle Manifestaties

Ontdek Het Geheim Achter Succesvolle Manifestaties!


59 keer gelezen sinds
8
minuten leestijd
8
minuten leestijd
59 keer gelezen sinds

0
(0)

Ik ga je vertellen hoe je het daadwerkelijk kunt doen en wat je al die tijd tegenhield om alles te bereiken wat je eerder wilde behalen en bereiken.

Laten we beginnen..

Basisprincipes van Manifesteren

Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet begrijpen voordat ik je de stappen geef om daadwerkelijk te manifesteren. Ten eerste, je bent het al aan het doen. Je hebt de realiteit opgebouwd die je ervaart. Voor iedereen die onmiddellijk denkt “ik zou dit nooit opzettelijk hebben gemanifesteerd”, let wel: ik zeg niet dat je het opzettelijk doet. Wist je dat ons onderbewustzijn het grootste deel van de realiteit die we ervaren creëert?

Wanneer je de verantwoordelijkheid neemt voor wat er om je heen is gecreëerd, geeft dat je de kracht om alles wat je wenst naar je toe te brengen. Het tweede dat je moet begrijpen is dat je echt alles kunt hebben wat je wenst. Je voelt een aantrekkingskracht naar iets om een reden. Het kan zijn dat je ziel iets wil ervaren of dat je een les moet leren als onderdeel van je groei en expansie.

Verlangen en Blokkades

Je hebt een verlangen om een reden, en dit helpt je te begrijpen dat er een doel is achter alles wat je wilt. Je kunt het niet verpesten; wat je verlangt, verlangt naar jou. Het derde dat je moet beseffen is dat je jezelf uit de weg moet gaan. Alles wat je zoekt, zoekt jou al. Je kunt het niet verpesten, maar je kunt wel blokkades opwerpen die ervoor zorgen dat het langer duurt om bij je te komen. Wij mensen hebben het verbazingwekkende vermogen om dingen te compliceren en het onszelf moeilijker te maken.

We geloven vaak dat als iets gemakkelijk te bereiken is, het om een of andere reden niets waard is. Dat is gewoon niet waar. Er zijn overal om ons heen voorbeelden van dingen die eenvoudig zijn voor individuen maar toch verbazingwekkend vervullend. We hebben deze gedachte in ons hoofd dat als het iets is dat we echt willen, het daarom moeilijk te krijgen moet zijn. Maar er zijn voorbeelden van mensen die geweldige dingen op zeer eenvoudige manieren krijgen.

Voorbeelden van Succes

Ik zal je een paar voorbeelden geven. Iemand die de loterij wint, heeft niet hard gewerkt om dat geld te krijgen. Ze werden gewoon geleid om een lot te kopen en werden daardoor beloond met enorme hoeveelheden geld. Of beroemde artiesten of profsporters, deze mensen doen elke dag de dingen waar ze van houden, niet omdat ze hard moeten werken, maar omdat ze doen wat ze graag doen en daarvoor financieel worden beloond.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe succes geen zware strijd hoeft te zijn. Dus laten we nu eens praten over wat je eigenlijk zou moeten doen om alles wat je wenst te manifesteren. Zodra je een begrip hebt van deze basisprincipes, komt manifestatie neer op drie hoofdpunten: we creëren met onze gedachten, we stemmen af met ons hart en we nemen actie vanuit onze intuïtie.

Weet Wat je Wilt

De eerste stap in het creëren met onze gedachten is duidelijk weten wat je wilt. Je kunt niet zomaar zeggen: “Ik wil gelukkig zijn” of “Ik wil rijk zijn”. Je moet weten wat die dingen echt voor jou betekenen. Betekent gelukkig zijn dat je elke dag iets doet dat je vervult? Betekent het een specifieke relatie? Betekent het creatieve uitlaatkleppen hebben?

Je wilt duidelijk zijn over wat geluk voor jou betekent. Of in het geval van geld, wat betekent dat voor jou? Betekent het voldoende financiële stabiliteit hebben zodat je jezelf de rest van je leven kunt onderhouden? Of probeer je zware weelde en extreme rijkdom te creëren? Wat betekent het voor jou? Verbinding zou een ander gebied kunnen zijn. Wat zoek je?

Wees specifiek in het weten wat die dingen voor jou betekenen.

Begrijp Waarom

Je moet dit een stap verder nemen en begrijpen waarom je wilt wat je wilt. Ik wil hier niet te diep op ingaan, maar als je begrijpt waarom je verlangt wat je doet, helpt het om het in lijn te brengen met wie je ware en authentieke zelf is en helpt het om die juiste vibratie uit te zenden naar het universum. Zo kun je weten waarom je probeert te bereiken wat je wenst.

Het tweede deel van manifestatie is het afstemmen vanuit je hart. Dit is waar je voelt hoe het zou zijn wanneer je verlangen naar je toe komt. Je kunt dit de wet van veronderstelling noemen, leven met de wens vervuld, de labels doen er niet echt toe. Het gaat erom dat je in die gevoelens komt in je geest, je hart en je lichaam over hoe het zou zijn als je verlangen naar je toe komt.

Stem je Hart Af

Dit helpt opnieuw om je vibratie af te stemmen om dat ding naar je toe te trekken. Dit is een eenvoudig concept, maar niet noodzakelijk gemakkelijk in de praktijk te brengen. Als je leven een puinhoop is of je leeft in ernstige schulden, kan het moeilijk zijn om af te stemmen op hoe het zou voelen als je in die rustige, vredige staat bent of in overvloed leeft. Dit is waar technieken van pas komen.

Dit kan manifestatie of visualisatie zijn. Soms kun je kleine spelletjes spelen in je gedachten en gevoelens. Een van mijn favoriete technieken is afkomstig van Rhonda Byrne, de oorspronkelijke auteur van ‘The Secret’. Ze was honderden duizenden dollars in de schulden en elke dag als ze naar de brievenbus ging en schuldeisers zag, stelde ze zich voor dat het cheques waren die naar haar toe kwamen om zichzelf meer in die gevoelstoestand te brengen die je nodig hebt om af te stemmen op wat het zal voelen als je verlangen eindelijk bij je komt.

Neem Actie

De derde stap in het manifesteren van wat je verlangt, is actie ondernemen richting datgene wat je probeert te bereiken. Dit komt voort uit je intuïtie. Je kunt dit niet forceren of denken dat je het gewoon kunt overwerken, want dat veroorzaakt weerstand en blokkades. Dit is waarom je tot nu toe nog niet hebt bereikt wat je wilde. Je moet in je hart afgestemd zijn en dan opent het universum deuren van kansen.

Het is jouw verantwoordelijkheid om die stappen door die deuren te nemen of actie te ondernemen richting wat je probeert te bereiken. Laten we nu praten over wat je in de weg staat om je manifestaties te bereiken. Waarom heb je nog niet dat prachtige leven bereikt dat je wenst? Wat blokkeert dit eenvoudige proces?

Geloofsovertuigingen

Het eerste dat vaak in de weg staat van onze manifestaties zijn onze gedachten en overtuigingen. We denken dat we het niet echt verdienen of we vinden dat het heel moeilijk te bereiken is. Veel van deze dingen zitten diep in ons onderbewustzijn. We moeten weten wat onze ware overtuigingen zijn omdat we soms veel chaos kunnen veroorzaken wanneer we proberen te bereiken wat we willen, maar onze diepgewortelde overtuigingen een heel andere vibratie uitzenden.

Dit kost soms wel wat werk, zoals werken aan je schaduwkanten of weten wat je ware overtuigingen zijn. Dit gaat verder dan alleen het herhalen van een hoop affirmaties. Je moet tot de kern komen van waarom je gelooft wat je gelooft.

Gewoontes

Het tweede grote ding dat onze manifestaties kan blokkeren, zijn onze dagelijkse gedragingen en gewoontes. Wat doe je elke dag en hoe helpt dit je richting je doelen of leidt het je weg van wat je wenst? Als je zegt dat je diepe verbinding wilt, maar je verlaat je huis nooit en praat nooit met iemand, dan wordt het moeilijk om dat te bereiken. Kijk naar wat je elke dag doet dat stappen neemt richting je doelen of juist blokkades opwerpt.

Weerstand

Deze laatste twee dingen leiden tot de grootste blokkade van je manifestaties: weerstand. Waar ervaar je weerstand in die drie hoofdpunten? Heb je moeite om je gedachten af te stemmen op wat je echt wilt of binnen je overtuigingen? Voel je weerstand bij het proberen om je lichaam en hart te laten voelen hoe het zal zijn wanneer je je manifestatie bereikt? Of ervaar je weerstand bij het nemen van actie?

Wanneer je begrijpt waar je weerstand ervaart, kun je eraan werken om het te verwijderen en het zal je helpen om te bereiken wat je wenst. Dit is een eenvoudig proces en het werkt, maar ik begrijp ook dat er zoveel plaatsen zijn waar we die weerstand kunnen ervaren.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de basisprincipes van manifestatie?

De basisprincipes van manifestatie omvatten het creëren met gedachten, afstemmen met het hart en intuïtieve actie.

Hoe kunnen verlangens blokkades creëren?

Verlangens creëren blokkades wanneer we complicaties toevoegen of geloven dat ze moeilijk te bereiken zijn.

Wat zijn enkele voorbeelden van succesvol manifesteren?

Voorbeelden zijn loterijwinnaars of artiesten die hun passie volgen en financieel worden beloond.

Waarom zijn geloofsovertuigingen belangrijk bij manifesteren?

Geloofsovertuigingen bepalen onze vibratie en kunnen manifestaties blokkeren als ze negatief zijn.

Hoe kan je weerstand overwinnen tijdens manifesteren?

Weerstand kan worden overwonnen door bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en acties en ze in lijn te brengen met je doelen.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking, Spelling en grammatica: Nick Haenen & Sofie Janssen

Factchecking, Spelling en grammatica: 
Nick Haenen & Sofie Janssen

Persoonlijkheidstesten

Doe de ADHD test
Sigma man Test
Libido Test Voor Mannen