Image

Over 100 Jaar! Heb Je Je Ooit Afgevraagd Hoe Het Zal Zijn In Het Jaar 2124?


47 keer gelezen sinds
2
minuten leestijd
2
minuten leestijd
47 keer gelezen sinds

0
(0)

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zal zijn in het jaar 2124? Tegen die tijd zullen we allemaal begraven zijn samen met onze familieleden en vrienden.

Onbekenden zullen dan in onze huizen wonen, huizen waarvoor we zo hard hebben gestreden om ze te bouwen en zij zullen bezitten wat wij vandaag hebben.

Al onze eigendommen zullen toebehoren aan mensen die nog niet geboren zijn, inclusief die auto waar je een fortuin aan uitgaf, maar die is waarschijnlijk dan al lang naar de schroothoop. Of als een collector’s item..

Die auto zal dan in de handen vallen van een verzamelaar wiens naam we nooit zullen kennen. Onze nakomelingen zullen ook nauwelijks weten wie wij waren, laat staan zich ons herinneren.

Hoeveel van jullie kennen immers de vader van je grootvader? We zullen niet meer zijn dan een vage verre herinnering. Misschien zouden we, als we op een dag stilstaan bij deze vragen, begrijpen hoe naïef en zinloos het streven naar bezit eigenlijk is.

Als we echt hier diep genoeg over zouden nadenken, zal zeker onze manier van denken over wat wel- of niet belangrijk voor ons fundamenteel veranderen.


‘n Beetje leuk ouder worden  –  101 verrassende en bewezen tips voor lichaam en geest.
Klik voor prijs bij Bol 

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking, Spelling en grammatica: Nick Haenen & Sofie Janssen

Factchecking, Spelling en grammatica: 
Nick Haenen & Sofie Janssen

Persoonlijkheidstesten

Inclusiviteit Test
is het De ijdelheidstest of De ijdelheidsstest
De Stress test