= Vredelievend = Discreet = Non-Aggressief =

= Vredelievend =
= Discreet =
= Non-Aggressief =

Vredelievend

De persoon die deze test heeft gedaan, is iemand die vredelievend en discreet is. Jij bent altijd op zoek naar een oplossing die voor iedereen werkt en conflicten vermijdt, altijd op zoek naar een manier om in vrede en harmonie te leven en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Jij bent discreet en weet hoe je jouw gedachten en gevoelens voor jezelf houdt, wanneer het tijd is om te praten en wanneer het tijd is om te luisteren. Jij bent non-agressief en beheerst jouw emoties en energie, wetend hoe je jezelf beschermt zonder anderen te schaden.

Jij bent altijd op zoek naar een positieve en constructieve oplossing en functioneert als een mediator die conflicten op kan lossen. Jij respecteert de privacy en gevoelens van andere mensen.

Jij is een voorbeeld voor vredelievendheid en harmonie, inspirerend anderen om hetzelfde te doen en helpt anderen om een beter en vreedzamer leven te leiden.

Terug naar de test

x

Ook lezen:

Doe de ADHD test

Auteur

  • Nick Haenen

    Nick is een enthousiaste en nog steeds leergierige voedingsdeskundige met expertise in sportvoeding, fitness en gewichtsbeheersing. Tevens afgestudeerd in computerwetenschappen bij Cap Gemini. Netwerk Architectuur, VBA, Webdesign, CSS, HTML en rijke ervaring in Photoshop en AI-technologie. Hij is ook fitnessinstructeur en meditatieleraar met 32 jaar ervaring in fitness, gezondheid en meditatie. Nick is een gepassioneerde schrijver en onderzoeker van de laatste wetenschappelijke onderzoeken naar alles wat hem bezighoudt en heeft al honderden artikelen geschreven over voeding, fitness en meditatie.