Wat je verlangt, zoekt jou | trek aan, jaag niet na

Wat Je Verlangt, Zoekt Jou | Trek Aan, Jaag Niet Na92 keer gelezen sinds
2
minuten leestijd
2
minuten leestijd
92 keer gelezen sinds

4
(4)

De wereld is een droom en jij bent de dromer. Wanneer je ontwaakt, zal je begrijpen wie je bent. Waar je van houdt, wat je verbeelding grijpt, zal alles beïnvloeden. Het zal bepalen wat je ‘s ochtends uit bed haalt, hoe je je avonden doorbrengt, hoe je je weekenden invult, wat je leest, wie je kent, wat je hart breekt en wat je met vreugde en dankbaarheid verbaast. Je bent al datgene wat je zoekt. Verander je zelfbeeld en je zult automatisch de wereld waarin je leeft veranderen. Probeer niet mensen te veranderen; zij zijn slechts boodschappers die jou vertellen wie je bent.

Zelfbeeld en Wereldbeeld

De grootste misvatting van de mens is de overtuiging dat er andere oorzaken zijn dan zijn eigen staat van bewustzijn. Je bent al datgene wat je wilt zijn en je weigering om dit te geloven is de enige reden dat je het niet ziet. Er is niets te veranderen dan ons concept van zelf. De wereld is een projectie van jezelf. Vraag jezelf af wat je wilt en geef het dan aan jezelf. Twijfel niet over hoe het zal gebeuren; ga gewoon op weg in de wetenschap dat het bewijs van wat je hebt gedaan moet verschijnen, en dat zal het ook. De wereld is een spiegel die voortdurend weerspiegelt wat je innerlijk doet.

Reflectie en Bestemming

De wereld is een spiegel, die terugkaatst wat wij uitstralen, of het nu in de vorm van overtuigingen, houdingen of reacties is. Een verandering van gevoel is een verandering van lot. Negeer uiterlijkheden, omstandigheden, in feite alle bewijs van je zintuigen dat de vervulling van je wens ontkent. Rust in de veronderstelling dat je al bent wat je wilt zijn, want in die vastberaden veronderstelling ben jij en je oneindige wezen verenigd in creatieve eenheid en met je oneindige wezen zijn alle dingen mogelijk. Het universum is een oneindige reeks niveaus van bewustzijn en elk niveau is bewust en wat bewust is, is verbeeldend. Er is niets te veranderen dan ons concept van zelf. Zoals je zelfbeeld is, zo ervaar je. Zoals je denkt, zo blijf je. Een verandering van gevoel is een verandering van lot. Je bent niet het masker dat je draagt, je bent een god. Wat je nu denkt, bepaalt je toekomstige leven. Dit is mijn beweging.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4 / 5. Stemtelling: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken