Welvaart Creëren Met Positieve Gedachten, Affirmaties En Creativiteit

Welvaart Creëren Met Positieve Gedachten, Affirmaties En Creativiteit87 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
87 keer gelezen sinds

0
(0)

Laten we praten over overvloed of rijkdom. Hoe je het ook bekijkt, je kunt nooit welvaart creëren door te praten of te denken over je gebrek aan geld. Dit is verspilde gedachtekracht en kan je geen overvloed brengen. Piekeren over gebrek creëert alleen maar meer gebrek. Armoededenken brengt meer armoede, en in dankbaarheid denken brengt overvloed. Er zijn een aantal negatieve affirmaties en houdingen die gegarandeerd welvaart buiten jou bereik houden. Anderen benijden om hun geld creëert slechts een muur tussen jou en je eigen stroom van welvaart. Open je bewustzijn voor nieuwe ideeën over geld en het zal van jou zijn. “Er is nooit genoeg geld” is een vreselijke affirmatie om te gebruiken.

Ook de gedachte “geld gaat sneller uit dan dat het binnenkomt” is armoededenken van de ergste soort. Het universum kan alleen reageren op wat je over jezelf en over het leven gelooft. Onderzoek negatieve gedachten die je over geld hebt en besluit ze los te laten. Ze hebben je in het verleden niet goed gediend en zullen dat in de toekomst ook niet doen. Je kunt af en toe een loterijticket kopen voor de lol, maar vestig er niet te veel aandacht op en denk niet dat het je problemen zal oplossen. Dit is schaarstedenken en kan geen blijvend goed in je leven brengen. Het winnen van de loterij brengt zelden positieve veranderingen in iemands leven; binnen twee jaar hebben de meeste loterijwinnaars bijna al hun winst verloren, hebben ze niets om te laten zien en zijn ze vaak financieel slechter af dan voorheen.

Welvaart Creëren Met Positieve Gedachten, Affirmaties En Creativiteit

Bewustzijn en Rijkdom

Als je denkt dat het winnen van de loterij al je problemen zal oplossen, vergis je je enorm. Dit betekent niet dat je je bewustzijn verandert. In feite zeg je tegen het universum: “Ik verdien geen goed in mijn leven, behalve door een toevalstreffer.” Als je je bewustzijn, je denken, zou veranderen om de overvloed van het universum door je ervaringen te laten stromen, zou je alles kunnen hebben wat je denkt dat de loterij je kan brengen, en je zou het kunnen behouden, omdat het van jou zou zijn door recht van bewustzijn. Bevestigen, verklaren, verdienen en toestaan zijn de stappen naar het demonstreren van rijkdommen die veel groter zijn dan je ooit in een loterij zou kunnen winnen.

Een ander ding dat je kan weerhouden van voorspoed is oneerlijk zijn. Wat je ook in het leven geeft, komt altijd terug. Als je van het leven neemt, zal het leven van jou nemen. Het is zo simpel. Je denkt misschien dat je niet steelt, maar tel je de paperclips en postzegels die je van kantoor meeneemt? Of ben je iemand die tijd steelt, of anderen berooft van respect, of misschien relaties steelt? Al deze dingen tellen mee en zijn een manier om tegen het universum te zeggen: “Ik verdien het goede in het leven niet echt, ik moet eromheen sluipen en het nemen.” Dus word je bewust van de overtuigingen die de geldstroom in je leven misschien blokkeren, verander die overtuigingen en begin met het creëren van nieuw, overvloedig denken.

Welvaart Creëren Met Positieve Gedachten, Affirmaties En Creativiteit

Creativiteit en Uitdrukking

Je kunt jezelf nooit creatief uitdrukken door te praten of te denken over wat een kluns je bent. Als je zegt: “Ik heb geen creativiteit”, dan is dat een affirmatie die waar zal zijn voor jou, zolang je deze blijft gebruiken. Er stroomt een aangeboren creativiteit in ons allen en als we die naar buiten laten komen, zal het ons verrassen en verblijden. We zijn allemaal aangesloten op de creatieve stroom van energie in het universum. Sommigen van ons uiten zich creatiever dan anderen, maar we kunnen het allemaal. We creëren elke dag ons leven. Ieder van ons heeft unieke talenten en vaardigheden.

Helaas hebben te veel van ons goedbedoelende volwassenen die creativiteit gesmoord toen we kinderen waren. Ik had een leraar die me vertelde dat ik niet kon dansen omdat ik te lang was, en een vriend werd verteld dat hij niet kon tekenen omdat hij de verkeerde boom tekende. Het is allemaal onzin, maar wij waren gehoorzame kinderen en geloofden in die boodschappen. Maar nu kun je verder gaan dan deze beperkingen. Een andere valse aanname is dat je een kunstenaar moet zijn om creatief te zijn. Dat is één vorm van creativiteit, en er zijn er nog veel meer.

Je creëert elk moment van je leven, van de meest gewone creaties van nieuwe cellen in je lichaam tot het kiezen van je emotionele reacties op je huidige baan, tot je bankrekening, tot je relaties met vrienden, tot je houding over jezelf. Het is allemaal creativiteit. Ook zou je heel goed een bed kunnen opmaken, heerlijk eten kunnen koken, je werk creatief kunnen doen, creatief kunnen zijn in de tuin, of creatief kunnen zijn in de manieren waarop je vriendelijk bent voor anderen. Dit zijn slechts een paar van de miljoenen manieren om je creatief te uiten.

Welvaart Creëren Met Positieve Gedachten, Affirmaties En Creativiteit

Afsluitende Woorden

De leer van Louise Hay biedt een overvloed aan mogelijkheden om welvaart in ons leven te creëren. Door haar positieve affirmaties en mindset aan te nemen, kunnen we tappen in het grenzeloze potentieel in onszelf en een leven manifesteren gevuld met overvloed. Hay’s nadruk op zelfliefde, dankbaarheid en positief denken dient als een krachtige herinnering dat we de kracht hebben om ons eigen lot te vormen. Door haar werk heeft ze talloze individuen geïnspireerd om beperkende overtuigingen te overwinnen en hun inherente waardigheid voor succes en welvaart te omarmen.

Laten we, terwijl we streven naar het creëren van een leven van overvloed, onthouden dat het niet alleen gaat om materiële rijkdom, maar ook om het cultiveren van vreugde, vervulling en zinvolle verbindingen. Door onze gedachten, emoties en acties af te stemmen op de principes die Louise Hay promoot, kunnen we kansen voor groei in alle aspecten van ons leven aantrekken. Haar wijsheid biedt een leidende licht naar het creëren van welvaart van binnenuit. Laten we haar leringen omarmen met open harten en geesten, terwijl we beginnen aan een reis naar overvloedig leven.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen affirmaties bijdragen aan welvaart?

Affirmaties kunnen bijdragen aan welvaart door negatieve overtuigingen en armoededenken te vervangen met positieve gedachten en overtuigingen over overvloed en persoonlijke verdienste.

Is creativiteit belangrijk voor het bereiken van overvloed?

Ja, creativiteit is belangrijk voor het bereiken van overvloed. Het artikel benadrukt dat iedereen creatief is op zijn eigen manier en dat het uiten van deze creativiteit kan leiden tot voldoening en het aantrekken van overvloed in verschillende vormen.

Kan iedereen leren om positief te denken en welvaart te creëren?

Ja, iedereen kan leren om positief te denken en welvaart te creëren. Het vereist oefening en bewustwording van je eigen gedachten en overtuigingen. Door actief te werken aan het vervangen van negatieve gedachten door positieve affirmaties en het cultiveren van dankbaarheid, kan iedereen zijn of haar mindset veranderen en een weg naar welvaart en overvloed inslaan.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken

Gerelateerde Artikelen

Persoonlijkheidstesten

Libido Test Voor Mannen
Doe de ADHD test
Persoonlijkheidstest op Goodfeeling.nl