Image

De Krachtigste Tool om je Negatieve Emoties te Verzachten – Bashar25 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
25 keer gelezen sinds

0
(0)

Ik wil graag een zeer krachtige tool met je delen. Deze tool zal je helpen iets heel belangrijks te begrijpen over sommige dingen die jullie misschien voelen. Laten we cynisme als voorbeeld nemen.

Telkens wanneer je een gevoel hebt dat vibreert op een manier die je weet dat niet overeenkomt met jouw waarheid, zoals we altijd hebben gezegd, accepteer het, erken het, bezit het, omdat je niet kunt veranderen wat je niet bezit. Maar begrijp nu dat het een zeer krachtige tool voor transformatie is en, allereerst, een zeer krachtige tool om de negatieve vibratie in alles wat opkomt te verzachten en te neutraliseren.

Dus wat je ook mag voelen, of het nu woede is, haat, twijfel, angst, of cynisme dat je gelooft niet in lijn is met jouw Waarheid op enig gegeven moment, zeg hardop tegen jezelf of, als de situatie dat niet toelaat, zeg sterk in je innerlijke stem het volgende of een variant daarvan, afhankelijk van wat je ervaart: “Ik voel cynisme omdat ik kies te geloven dat ik dat nodig heb.

Ik voel haat omdat ik kies te geloven dat ik dat nodig heb. Ik voel angst omdat ik kies te geloven dat ik dat nodig heb. Ik voel twijfel omdat ik kies te geloven dat ik dat nodig heb.” Of “Ik kies te geloven dat het mij dient” of “Ik kies te geloven dat het…” Maar het kritieke deel is de erkenning dat je voelt wat je voelt: “Ik voel X omdat ik kies te geloven…”

De kracht van Bewustzijn en Keuze

Wanneer je begint te observeren hoe je je voelt en deze verklaringen aflegt, zul je merken dat de vibratie enigszins afvlakt, neutraliseert en verzacht. Het zal je terugbrengen, althans enigszins, naar je centrum omdat je eigenlijk een circuit hebt voltooid.

Je zult beginnen je hersenen te herbedraden. Velen van jullie ervaren sommige van de moeilijkheden en worstelingen die jullie doen op jullie planeet, en dus de gevoelens die daarmee gepaard gaan van pijn en twijfel en angst en cynisme en haat enzovoort, omdat, zoals jullie hebben opgemerkt, veel van die ideeën op zo’n manier werden versterkt dat het circuit in jullie brein nooit daadwerkelijk geaard was als een complete vergelijking of een complete gedachte.

Alles wat in jullie werd ingeprent was “Ik voel angst, ik voel twijfel, ik voel cynisme, ik voel haat, ik voel woede, ik voel me minder, ik voel dit” en dat werd daar gelaten, gewoon zo gelaten, en dan achtergelaten om te peinzen en te overdenken wat ermee te doen, zonder een tool om het circuit te voltooien.

Omdat “Ik voel haat, ik voel dit” een onvolledig circuit is. Het brengt je slechts halverwege en geeft je geen gelegenheid om te begrijpen hoe je het kunt aarden in fysieke manifestatie op een manier die de energie laat verdwijnen en vervolgens ermee gewerkt kan worden om je naar een plek te brengen waar je ermee kunt werken.

Dus vanaf dit punt, als je wilt, gebruik deze tool om het circuit te voltooien en elke keer dat je vrolijk verder gaat en plotseling cynisme, haat, twijfel, of elke emotionele vibratie voelt die je voelt niet in lijn is met je ware zelf, stop even en erken: “Ik voel X omdat ik kies te geloven dat ik dat moet.” Zodra je dat doet, ben je weer in controle, terug in het centrum van je wezen. De energie zal enigszins afvlakken, verzachten en verdwijnen, en vanaf dat punt kun je verder.

Het Probleem Bij De Wortel Aanpakken

Door deze benadering te volgen, kun je omgaan met de onderliggende overtuiging zonder te blijven steken in de vicieuze cirkel van “ik voel, ik voel, ik voel…” en nooit weten wat je eraan kunt doen. Tegelijkertijd, om de positieve vibratie te versterken, doe je hetzelfde wanneer je een positieve emotie voelt. Zeg: “Ik voel overweldigende vreugde en liefde omdat ik kies te geloven dat ik dat moet.”

Dit zal je vermogen versterken om het circuit te voltooien. Wanneer de negatieve vibratie opkomt, zul je waarschijnlijk het circuit willen voltooien. Want als je het circuit voltooit en de oorspronkelijke negatieve vibratie afvlakt en neutraliseert, zal het je naar de positieve vibratie sturen vanuit de versterking, en je zult de gewoonte beginnen te ontwikkelen om van het negatieve naar het positieve te gaan in plaats van halverwege te stoppen.

Herbedraden van Je Brein

Je zult letterlijk door deze oefening elke keer uit te voeren wanneer je die emotionele vibratie, die niet in lijn is, vangt en het met de zin completeert, het aarden, het verspreiden naar het positieve, het positieve op dezelfde manier versterkend, letterlijk beginnen de elektrische en neurologische paden van je brein te herbedraden die voorheen kortgesloten waren door de soort training en opvoeding die je als kinderen had.

Je zult letterlijk je brein herbedraden met deze tool. En als je dit keer op keer doet, zul je plotseling beginnen te realiseren dat het mettertijd daadwerkelijk een strijd zal zijn om in een negatieve vibratie realiteit te komen. Je zult beginnen de idee van wat we kunnen verwijzen naar als het gravitationele potentieel van je positieve vibratie te vergroten en uit te breiden.

Stel je nu in je geestesoog voor dat in de kern van je wezen er een krachtige, heldere ster schijnt. Het is meestal onzichtbaar voor je omdat het omgeven is door een sferische schil van allerlei overtuigingssystemen die misschien niet in lijn zijn met je ware zelf, wat die ster in je kern is.

Maar als je de positieve kant versterkt, de negatieve kant neutraliseert, de neurologie van je brein herordent, het circuit aardt, het circuit op deze manier voltooit, zal beetje bij beetje, stuk voor stuk, deze bescherming rond de ster beginnen te barsten, transparant worden, je laten weten dat de ster er is.

Je begint het licht te zien, de schelp begint te barsten en valt weg, drijft weg van rond de ster, en je begint de trekking, de aantrekkingskracht van de ster te voelen, als een mot naar een vlam, betoverd, gehypnotiseerd door de schoonheid en de vibrerende kracht van de kern van je wezen.

En je begint naar die ster te vallen, en hoe dichter je komt, des te sterker word je beïnvloed door zijn zwaartekracht, tot op het punt waar je gevangen bent in de wel van je positieve zelf op zo’n manier dat het onmogelijk, of zeer onwaarschijnlijk, zal zijn om je te onttrekken aan die aantrekkingskracht van de positieve vibratie.

Met dat beeld ook in gedachten, van het vallen naar de ster van het licht binnenin jou, zul je ook beginnen te vallen naar die ster en je zult zijn trekking voelen. En als je eenmaal ondergedompeld bent in die gravitationele put en je er niet meer van kunt losmaken, zul je steeds gevoeliger worden voor de vibraties die jij bent en ook voor de vibraties die dat niet zijn. Je zult dan constant bewegen van wat je niet bent naar wat je bent, en de aantrekkingskracht zal onweerstaanbaar worden, en je zult vallen in het centrum van je ziel en zijn wie je bent.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231231 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023943 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023601 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023665 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211771 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211039 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021827 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021569 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211156 views