Emotionele Gids

Hoe Deze Emotionele Gids Je Kan Helpen Om Met Emoties Om Te Gaan En Je Gevoelens Te Verbeteren582 keer gelezen sinds
3
minuten leestijd
3
minuten leestijd
582 keer gelezen sinds

0
(0)

Emoties hebben een enorme invloed op ons leven. Ze kunnen je positief of negatief beïnvloeden, afhankelijk van de trilling die ze uitzenden. Een krachtige manier om met emoties om te gaan, is de Emotionele Gids. Hiermee kun je gemakkelijk je gevoelens verbeteren en leren omgaan met emoties.

Emotionele Gids

Wat is een Emotionele Gids?

De Emotionele Gids is een systeem dat gebruikmaakt van de trilling van emoties om je naar een positievere gemoedstoestand te leiden. Zo kun je je gevoelens verbeteren door je te richten op de trillingen die je uitzendt. Je kunt je emotionele toestand verhogen door je gedachten te verplaatsen naar een hogere trilling.

Voordelen van de Emotionele Gids

Met de Emotionele Gids kun je betere gevoelens ontwikkelen die voor jou werken. Je kunt ook je lange-termijn gemoedstoestand verhogen, waardoor je gemakkelijker met emoties kunt omgaan. Bovendien kun je de afstand tussen lage en hoge trillingen verkleinen.

Voorbeelden van de Emotionele Gids

Stel, je voelt angst. Je kunt proberen je gedachten te verplaatsen naar twijfel. Twijfel aan wat er gebeurt, of het wel goed komt, of er wel iets gebeurt. Zo kun je je gevoelens naar een hogere trilling verplaatsen.

Of stel, je ergert je aan een collega. Probeer dan je gedachten te verplaatsen van irritatie naar verveling. Verveeld je met de dingen die je irriteren, dat verbetert je gemoedstoestand stap voor stap.

Hoe gebruik je de Emotionele Gids?

Het gebruik van de Emotionele Gids is eigenlijk heel simpel. Focus je op de trilling die je uitzendt. Als je merkt dat een gedachte of emotie je naar een lagere trilling brengt, verplaats je je gedachten dan naar een hogere trilling. Blijf daarbij licht en speels, zodat je een beter gevoel kunt vinden.

Wat is trilling en hoe gebruik je het?

Trilling is de energie die wordt uitgezonden door gedachten, emoties of objecten. Het is een onzichtbaar fenomeen dat overal wordt uitgezonden en waarmee je kunt communiceren. Als mensen communiceren, kunnen ze elkaars trilling voelen.

De trilling van gedachten en emoties kun je gebruiken om je gemoedstoestand te verbeteren. Het is mogelijk om de trilling te verhogen door je te richten op de lichtere gevoelens die je wilt ervaren.

Conclusie

De Emotionele Gids is een krachtig hulpmiddel om je gevoelens te verbeteren. Door je te concentreren op de trilling die je uitzendt, kun je betere gevoelens ontwikkelen. Probeer dus lagere emoties te vervangen door hogere trillingen. Als je dit regelmatig doet, zul je merken dat je gemakkelijker met emoties kunt omgaan.

Geraadpleegde bronnen:

Veelgestelde vragen

Wat is een emotionele gids?

De Emotionele Gids is een systeem dat gebruik maakt van de vibratie van emoties om je naar een meer positieve emotionele toestand te leiden.

Hoe gebruik je de emotionele gids?

Gebruik je emoties om je naar meer positieve emoties te leiden. Verplaats je gedachten naar een hogere vibratie en blijf zoeken naar een beter gevoel.

Wat zijn de voordelen van een emotionele gids?

Met de Emotionele Gids kun je je gevoelens verbeteren, je vermogen om te gaan met je emoties vergroten, en de afstand tussen lage en hoge vibraties verkleinen.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken