goed voelen

Je goed voelen is je eerste manifestatie – Esther Hicks3814 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
3814 keer gelezen sinds

0
(0)

Wil jij meer succes en geluk in je leven? Het begint allemaal met één belangrijke stap: je goed voelen. Ontdek hoe je deze eerste manifestatie al direct kunt bereiken en al je dromen vandaar uit kunt manifesteren.

Het vinden van manieren om je goed te voelen over jezelf en je huidige situatie is een van de belangrijkste stappen naar het manifesteren van je verlangens en het bereiken van succes.

Het gaat hierbij niet om materiële bezittingen of prestaties, maar om de innerlijke tevredenheid en gemoedsrust die je in staat stellen om je doelen te bereiken en je leven ten volle te leven.

In dit artikel bespreken we enkele belangrijke concepten en inzichten die je kunnen helpen om je goed te voelen en je verlangens te manifesteren.

Universele krachten

Een van de belangrijkste concepten die hierbij komen kijken, is het idee dat het universum meewerkt aan het vervullen van je verlangens. Dit Universum is gebaseerd op inclusie en zegt daarom altijd JA!

Lees ook: Het Universum zegt altijd JA!

Door positieve gedachten en emoties uit te zenden, trek je als het ware de dingen aan die je graag wilt in je leven. Het is daarbij wel belangrijk om te onthouden dat het niet alleen gaat om het uitzenden van positieve gedachten, maar ook om de juiste emotionele reis om je verlangens te manifesteren.

Het gaat erom dat je jezelf toestaat om het welzijn te ervaren dat je verdient en dat je daarbij bewust bent van de vibratie-afstemming tussen jezelf en het universum.

Zelfzuchtig zijn

Een ander belangrijk concept is het idee dat het zorgen voor je eigen welzijn en emoties essentieel is voor het manifesteren van je verlangens.

Je moet jezelf op de eerste plaats zetten en ervoor zorgen dat je je goed voelt, voordat je je kunt richten op het manifesteren van je verlangens.

Dit betekent dat je je gedachten en emoties moet richten op het nu en dat je jezelf toestaat om je goed te voelen in het moment.

De kunst van het toelaten

Een belangrijk onderdeel van het proces om je goed te voelen en je verlangens te manifesteren, is het vermogen om jezelf toe te staan ​​in overeenstemming te zijn met het welzijn dat je verdient.

Dit betekent dat je jezelf toestaat om te genieten van de goede dingen in het leven, zonder je schuldig te voelen of jezelf te straffen.

Het gaat hierbij om het vinden van de juiste balans tussen het verlangen naar meer en het tevreden zijn met wat je hebt en om het bewustzijn van de vibratie-afstemming tussen jezelf en het universum.

Focus op welzijn

Een belangrijk aspect van het vinden van manieren om je goed te voelen, is de focus op welzijn. Dit betekent dat je je richt op de positieve aspecten van je leven en dat je jezelf toestaat om te genieten van het hier en nu.

Het is belangrijk om te beseffen dat je gedachten en emoties een enorme invloed hebben op je vibratie-afstemming en op de manifestatie van je verlangens.

Door je te richten op het welzijn en op gedachten en emoties die goed voelen, kun je weer op koers komen en je verlangens realiseren

Krachtige tool

Het richten van je aandacht op gedachten en emoties die goed voelen kan een krachtige tool zijn bij het manifesteren van je verlangens.

Wanneer je je goed voelt, ben je in een staat van vibratie-afstemming met wat je wenst te manifesteren en het universum zal meewerken om dit voor je te laten gebeuren.

Door je te richten op welzijn en op het bewustzijn van je vibratie-afstemming, kun je jezelf toestaan in overeenstemming te zijn met het welzijn dat je verdient en de juiste emotionele reis maken om je verlangens te manifesteren.

Het vinden van manieren om je goed te voelen over jezelf en je huidige situatie is dus een belangrijke stap in het proces van het manifesteren van je verlangens.

Veelgestelde vragen

Wat is het belang van je goed voelen?

Antwoord: Het belang van je goed voelen ligt in het vermogen om in overeenstemming te zijn met het welzijn dat je verdient en om jezelf toe te staan ​​in lijn te zijn met je verlangens.

Hoe kan ik me beter voelen over mezelf en mijn huidige situatie?

Antwoord: Richt je op welzijn en zoek naar gedachten en emoties die goed voelen. Dit kan helpen om je weer op koers te brengen en je verlangens te realiseren.

Moet ik me schuldig voelen over zelfzorg en zelfliefde?

Antwoord: Nee, zelfzorg en zelfliefde zijn van cruciaal belang voor je welzijn en welzijn. Zonder zelfzorg en zelfliefde is het moeilijk om je goed te voelen en je verlangens te realiseren. Dus wees niet bang om tijd te besteden aan het zorgen voor jezelf en het voeden van je eigen welzijn.

https://youtu.be/V4bFqYO_s3M

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views