Dit is je toekomst

Dit is je toekomst en je zal ervan houden! – Esther Hicks916 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
916 keer gelezen sinds

0
(0)

Dit is je Toekomst: Een onbegrensde mogelijkheid!  Stel je toch eens voor dat.. Nee stop! Ik bedoel: Stel het je ECHT voor. Aan de hand van de technieken die Neville Goddard en Esther Hicks ons leren

Ben je in staat om de regie te nemen over jouw toekomst Dit is je kans om te creëren wat je echt wilt en om het leven te leiden dat je verdient. Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is wanneer je jouw toekomst in eigen handen neemt.

Dit is je toekomst

A Positive Attitude and Practice

“Als we in jouw schoenen stonden, zou dit de houding zijn die we elke dag zouden aannemen en bij ons houden. We zouden deze dingen tegen onszelf zeggen over onze plek in deze “time-space-reality”. Dit zijn de dingen die we zouden zeggen om ons op de meest vreugdevolle levenservaring te plaatsen die we ons kunnen voorstellen:

Het standpunt waar ik sta is perfect en in constante evolutie. De plek waar je nu bent is perfect en in beweging naar mooie dingen. Ik ben blij dat we soms botsen met elkaar, omdat ik dan steeds duidelijker krijg wat ik wel en wat ik niet wil.”

Define and Believe

Ik begrijp dat het enige dat nodig is om lang en gelukkig te leven is om te blijven definiëren wat ik wil en te geloven dat wat ik wil zijn, ook kan zijn. Zolang ik deze twee dingen op orde heb, zal er voortdurend overtuigend bewijs zijn dat me de juiste weg zal laten zien van waar ik nu ben, daar naar waar ik wil zijn.”

Accepting Reality

“Ik weet zeker dat wanneer ik van “waar ik ben” naar waar ik denk te willen zijn, iets anders voor me zal ontvouwen en er zal iets anders zijn dat ik wil, iets anders waar ik naar toe wil. Als ik eenmaal vrede heb gemaakt met het feit dat ik nog niet op de plek sta waar ik graag wil zijn, maar dat de plek waar ik naar toe wil zich voor me zich zal ontvouwen, dan is er tevredenheid op de plek waar ik sta.”

Making Peace with What Is

“Je maakt nu vrede met wat is en op het moment dat je eindelijk vrede maakt met wat is, zal wat is je beginnen te laten zien wat je op jouw (fysieke) pad hebt opgepikt en wat je wilt.”

Improving the World

“Je kunt de wereld beter maken volgens jouw normen, maar het is jouw geloof dat je dat nodig hebt dat je daarvan weerhoudt. Je kunt op een zeer positieve manier bijdragen, maar het is zijn je zorgen over de dingen die niet goed gaan, die je daarvan weerhouden.”

Feeling Good

“Maar wat het belangrijkste is, is dat je je goed voelt. Als je je goed voelt, wordt alles wat je doet beter. Als je je niet goed voelt, wordt alles wat je doet slechter. Daarom moet je je focus richten op het voelen van je allerbest. Doe de dingen die je goed laten voelen, wees met mensen die je goed laten voelen en denk aan dingen die je goed laten voelen. Dit zal niet alleen jouw leven verbeteren, maar het zal ook de wereld om je heen verbeteren.”

The Power of Positive Thoughts

Onthoud dat je gedachten krachtig zijn en dat ze uitstralen in de wereld om je heen. Als je positieve gedachten hebt, zullen ze positieve energie en geluk aantrekken. Als je negatieve gedachten hebt, zullen ze negatieve energie en ongeluk aantrekken. Kies daarom bewust voor positieve gedachten en concentreer je op dingen die je goed laten voelen.

Embracing Change

“Verandering is een constante factor in het leven en we kunnen ervoor kiezen om ons ertegen te verzetten of ermee om te leren gaan. Als we ons verzetten tegen verandering, zullen we tegenstand ervaren. Als we omgaan met verandering, zullen we een soepelere ervaring hebben. Embrace verandering en laat het je leven verrijken.

Gratitude

“Wees dankbaar voor wat je hebt en wat je hebt bereikt. Dankbaarheid brengt meer positieve energie en geluk in je leven en maakt het gemakkelijker om meer van wat je wilt te manifesteren. Focus op wat je waardevol en blij maakt in plaats van wat er ontbreekt.”

Living in the Moment

“Probeer niet in het verleden te blijven hangen of je zorgen te maken over de toekomst. Leef in het moment en maak het meest van elke ervaring. Als je in het moment leeft, zul je je gelukkiger en tevredener voelen en het vermogen hebben om meer geluk en succes aan te trekken.”

Dit is je toekomst

Esther Hicks benadrukt in haar spreken de belangrijkheid van het ontwikkelen van een positieve houding en praktijk, het definiëren en geloven in wat je wilt, het accepteren van de huidige realiteit, het maken van vrede met wat is, en het verbeteren van de wereld en jezelf door het focus te leggen op dingen die je goed doen voelen. Door deze aspecten toe te passen in ons leven, kunnen we onze levenservaring verbeteren en een positieve impact hebben op onze omgeving.

Bron: Youtube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231192 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023896 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023562 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023624 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211722 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 2021998 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021797 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021532 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211114 views