Ken je de kracht van verheven emoties en intentie in je geest? En ken je de actie van het plannen van je gedrag in je geest, het repeteren van wat je gaat doen? Je weet dat mentale repetitie in feite de circuits in je hersenen installeert zodat het lijkt alsof de ervaring al heeft plaatsgevonden. Kracht van je geest, start vandaag je reis.

Bewust worden van onbewuste gedachten

Weet je dat als je ‘s morgens wakker wordt en in plaats van uit bed te stappen, wat de meeste mensen dan nu doen als ze ‘s morgens wakker worden? En wat doe jij dan? Geef maar toe, je grijpt naar je mobieltje en zegt: “Ah, oh jee, Monica eet weer koolhydraten. Oh kijk, mijn vriendje van de middelbare school heeft me ge-Facebookt. Oh kijk, er is een oorlog in Syrië.”

Iedereen is op zoek naar aansluiting door middel van de mobiele telefoon. Maar wat als je ‘s morgens wakker werd en je zei: “Wat is de mooiste expressie van mezelf die ik vandaag aan de wereld kan presenteren? ” Wat als je zei: “Ik laat me door deze visie definiëren. Laat ik me bewust worden van die onbewuste gedachten. Laten we zo bewust worden van die onbewuste gedachten dat ze nooit meer aan mijn gewaarwording voorbij zullen gaan.”

Verheven emoties en intentie

De emoties, gedragingen en gedachten

Weet je, ik kan het niet. Het is te moeilijk. Niemand houdt van me. Ik ben slecht. Oude circuits uit het verleden dus. Wat als je zou zeggen: “Geen geklaag meer, geen medelijden meer met mezelf, niemand meer veroordelen. Daar ga ik mee stoppen. Wat als je zou zeggen: “Ik ga me niet meer schuldig voelen. Ik ben er klaar mee. Ik ga niet meer onwaardig zijn.” Dat zijn de emoties, gedragingen en gedachten die verbonden zijn met het oude zelf. Het woord meditatie betekent letterlijk vertrouwd raken met, dat is wat het betekent. Als je vertrouwd raakt met je onbewuste gedachten en ze bewust maakt, mediteer je om jezelf te leren kennen.

Als je je bewust wordt van je automatische gewoonten en je bent je zo bewust van je onbewuste gedrag dat je nooit meer zonder bewustwording door het leven gaat, ben je aan het veranderen. Als je bekend bent met je emoties en zegt: “Dat is mijn verleden. Er zijn chemicaliën uit het verleden die nog werkzaam zijn in mijn brein. Laten we die achter ons laten.” Dan zeg je: “Wie wil ik zijn als ik mijn ogen weer open doe? Welke gedachten wil ik dan denken? Welke gedachten wil ik in mijn hersenen aanwakkeren en opnieuw bedraden? Laat me vandaag mijn gedrag plannen.”

Nu zijn je hersenen geprimed voor de toekomst.

Ken je de actie van het plannen van je gedrag in je geest, het repeteren van wat je gaat doen? Je weet dat mentale repetitie in feite de circuits in je hersenen zo installeert dat het lijkt alsof de ervaring al heeft plaatsgehin het verleden, maar zijn ze voorbereid op de toekomst. Nu leven je hersenen niet langer in het verleden, maar zijn ze voorbereid op de toekomst. En als je de zenuwcellen die samen vuren met elkaar verbindt, en je blijft dat doen, dan wordt je er vertrouwd mee.

En dan komt dus het moeilijke gedeelte. Je zei: “Ik ga niet eerder uit deze meditatie opstaan voordat ik weer verliefd ben op het leven. Ik ga mijn verdriet en pijn achterlaten, en ik ga mijn hart openen en ik ga dankbaarheid voelen. Ik ga vreugde voelen. Ik ga inspiratie voelen.”

Weet je dat op het moment dat je die chemicaliën gaat aanmaken, je in de aanloop naar de ervaring nieuwe genen signaleert, en als je nu een duidelijke intentie kunt combineren met een verhoogde emotie, dan ben je letterlijk biologisch veranderd. Een uit je meditatie kunt opstaan met het gevoel dat je iemand anders bent, dan is het je taak om die gewijzigde toestand van geest en lichaam de hele dag vol te houden, want als je die verhoogde emotie blijft cultiveren, zal die je eigen worden.

Een nieuwe staat van zijn

En als je in staat bent om die gewijzigde staat van geest en lichaam elke dag vol te houden, bereid je dan voor, want er gaat iets ongewoons gebeuren in je leven. Het is de wet. Je gaat een nieuwe kans tegenkomen omdat je in een nieuwe staat van zijn bent, en dat is wat we mensen leren: de toekomst repeteren en de hersenen uit het verleden halen en in de toekomst zetten, het lichaam uit het verleden halen en in de toekomst zetten.

Maar als je elke dag met hetzelfde gevoel opstaat en je wordt wakker en je denkt: “Oh mijn God, wie is dat? Oh God, wacht, laat me mijn problemen herinneren,” ben je net teruggekeerd naar de oude ik. Dus, het plannen van je gedrag, het onderzoek toont aan dat als je begint te plannen wat je gaat doen en hoe je het gaat doen, je je hersenen begint te veranderen zodat het lijkt alsof de gebeurtenis al heeft plaatsgevonden.

En je begint je hersenen voor te bereiden op de toekomst en op het verleden. En als je de emotie kunt creëren, ben je eerder geneigd je gedragingen in overeenstemming te brengen met je bedoelingen. Je handelingen gelijk aan je gedachten, en je geest en lichaam die samenwerken. En je begint te komen tot een nieuwe bestemming. We hebben het keer op keer gezien.

Wat is Kwantumfysica?

Wat is de eenvoudige definitie van kwantum? Kwantumfysica zegt dat je geest en materie zo nauw met elkaar verbonden zijn dat het onmogelijk is de twee te scheiden. Dat materie een geest heeft en geest in materie zit, en dat je ze niet uit elkaar kunt trekken. En dus is de Newtoniaanse natuurkunde, de wereld waarin wij leven, de natuurkunde van het voorspelbare.” Oké, we gaan een raket naar de maan schieten, we moeten de afstand weten, we moeten de snelheid weten. En omdat we al die elementen kunnen uitzoeken, kunnen we zeggen dat de Newtoniaanse natuurkunde, we kunnen voorspellen waar we heen gaan, we kunnen voorspellen hoeveel tijd het duurt.”

Maar het kwantummodel van de werkelijkheid gaat over het onvoorspelbare, het gaat over deze plaats van onzekerheid. En dus is het in de kwantumfysica verbazingwekkend, want toen ze begonnen met het bestuderen van de zeer, zeer kleine deeltjes in atomen zoals elektronen en fotonen, verwachtten ze dat die deeltjes zich zouden gedragen als planeten die rond de zon draaien, voorspelbaar.

Maar dat doen ze niet.

Maar dat doen ze niet, ze reageren op geest. En nu komt dus plotseling de kwantumfysicus langs om het elektron te meten, en het elektron gaat van een golf van mogelijkheid en al die energie, ineenstorten tot een deeltje, en dat heet het instorten van de golffunctie. Ze keren zich om en kijken en observeren het elektron niet meer, en het verandert weer in energie. Dus, geest beïnvloedt materie.

Verheven emoties en intentie

De toekomst instuderen en het brein veranderen

Ja. Je gaat een nieuwe kans tegenkomen omdat je in een nieuwe staat van zijn bent, en dat is wat we mensen leren – om de toekomst te repeteren en het brein uit het verleden te halen en in de toekomst te zetten. Haal het lichaam uit het verleden en zet het in de toekomst. Maar als je elke dag met hetzelfde gevoel opstaat en je wordt wakker en je denkt: “Oh mijn God, wie is dat? Oh God, wacht, laat me mijn problemen herinneren,” ben je net teruggekeerd naar de oude ik.

Dus, het plannen van je gedrag – het onderzoek toont aan dat als je begint te plannen wat je gaat doen en hoe je het gaat doen, je je hersenen zo begint te veranderen dat het lijkt alsof de gebeurtenis al heeft plaatsgevonden, en je begint je hersenen voor te bereiden op de toekomst en uit het verleden. En als je de emotie kunt creëren, ben je meer geneigd om je gedrag in overeenstemming te brengen met je bedoelingen. Je handelingen zijn gelijk aan je gedachten, en je geest en je lichaam werken samen, en je begint een nieuwe bestemming te bereiken. We hebben het keer op keer gezien.

De Verbinding tussen Geest en Materie in de Kwantumfysica

Wat is de eenvoudige definitie van kwantum? De kwantumfysica zegt dat je geest en materie zo nauw met elkaar verbonden zijn dat het onmogelijk is de twee te scheiden – dat materie een geest heeft, en geest in materie zit, en dat je ze niet uit elkaar kunt trekken. En dus is de Newtoniaanse natuurkunde, de wereld waarin wij leven, de natuurkunde van het voorspelbare. Oké, we gaan een raket naar de maan schieten.

We moeten de afstand weten. We moeten de snelheid weten. En omdat we al die elementen kunnen uitrekenen, zouden we kunnen zeggen dat we met de Newtoniaanse natuurkunde kunnen voorspellen waar we heen gaan. We kunnen voorspellen hoeveel tijd het vergt. Maar het kwantummodel van de werkelijkheid gaat over het onvoorspelbare. Het gaat over deze plaats van onzekerheid.

En dus, in de kwantumfysica is het verbazingwekkend, want toen ze begonnen met het bestuderen van de zeer, zeer kleine deeltjes in atomen zoals elektronen en fotonen, verwachtten ze dat die deeltjes zich zouden gedragen als planeten die rond de zon draaien, voorspelbaar. Maar dat doen ze niet. Ze reageren op geest.

En nu komt dus plotseling de kwantumfysicus om het elektron te meten, en het elektron gaat van een golf van mogelijkheid en al die energie stort ineen tot een deeltje. En dat heet het ineenstorten van de golffunctie. Ze keren zich om en kijken en observeren het elektron niet meer, en het verandert weer in energie. Dus, geest beïnvloedt materie.

Wat als we beter kunnen worden in waarnemen

Ik heb honderden keren martini’s gedronken met Kwantumfysici tot de avond viel, en zij zeggen altijd: “Nou, het waarnemerseffect werkt heel goed voor de hele kleine subatomaire deeltjes, maar niet voor de gewone werkelijkheid.” En ik zeg altijd hetzelfde tegen hen: “Ja, de waarnemer werkt wel voor het hele kleine en niet voor het hele grote, maar wat als wij nou slechte waarnemers zijn? Wat als we beter kunnen worden in het waarnemen?

Met andere woorden, als je elke ochtend wakker wordt en je doet elke keer hetzelfde wat je de afgelopen 10 jaar hebt gedaan, dan zit je gevangen in de voorspelbare wereld van de Newtoniaanse natuurkunde. En als je steeds weer hetzelfde doet, kunnen we je verleden oppakken en op je toekomst zetten, en die zal precies hetzelfde zijn.”

Dus, als je je leven elke dag vanuit hetzelfde denkniveau bekijkt, dan stort je dezelfde mogelijkheden in dezelfde werkelijkheid. Dus als je mensen leert het huidige moment te vinden, bestaan in de kwantumfysica alle mogelijkheden in het huidige moment.

Maar de hersenen van de meeste mensen anticiperen de toekomst op basis van hun verleden, en ze zijn niet in het heden. Dus dan vereist het training; dat vereist dat mensen zich terugtrekken uit hun leven en oefenen in het vinden van het huidige moment en beginnen hun gewoonten, gedachten en gedrag te veranderen.

Het belang van verhoogde emoties

Wanneer je leeft bij de hormonen van de stress, de meeste mensen weten dit niet, maar er is een onzichtbaar veld van energie rond je lichaam, en wanneer je reageert op iemand of iets, put je uit dit onzichtbare veld, en je zet het om in chemie, en het veld rond je lichaam krimpt. Hoe ik dat weet? Ik heb het gemeten. En nu ben je meer materie en minder energie; je bent meer deeltje en minder golf.

En de meeste mensen proberen dan, als ze materie zijn, materie te veranderen, waarbij ze de uitkomst altijd proberen te forceren, ze proberen de uitkomst te beïnvloeden, ze proberen de uitkomst te voorspellen, en mensen worden dan competitief of ze houden vast, of ze manipuleren of ze bedriegen of ze stelen omdat dat de enige manier is waarop ze kunnen krijgen wat ze willen.

Verheven emoties en intentie

Het kwantummodel van de werkelijkheid

Maar het kwantummodel van de werkelijkheid, wanneer je werkelijk in het huidige moment bent, en dat hebben we gemeten in hersenscan na hersenscan, dan vergeet je dat je een vrouw bent, je vergeet je naam, je vergeet je leeftijd, je vergeet je cultuur, je vergeet je verleden, je vergeet je toekomst als je vergeet dat je een lichaam hebt, je vergeet dat je ouders hebt.

Wanneer je werkelijk in het huidige moment bent, ga je van het richten van je aandacht op je lichaam, je omgeving en de tijd naar het worden van niemand, niemand, geen ding, nergens, in geen tijd. Je wordt een gedachte alleen onmogelijk. En als je je lichaam wilt genezen door gedachten alleen, of iets in je leven wilt veranderen door gedachten alleen, dan moet je gedachten alleen worden. En mensen leren hoe ze in deze plaats van het onbekende kunnen blijven hangen is waar hun energie door begint te veranderen.

De kracht van intentie en emotie

We hebben ook gemeten dat wanneer iemand zijn hart begint te openen en een verhoogde emotie kan volhouden, hij het magnetische veld rond zijn lichaam begint te verbreden tot wel negen meter breed. Nu zijn ze dus meer energie dan materie; ze zijn meer golf dan deeltje, en ze kunnen betere effecten op de werkelijkheid uitoefenen. Dus denk dan aan als je je hart opent, dit is wetenschap, zoals je een steentje in water laat vallen, dan produceer je een rimpeling. Als je een groter steentje laat vallen, produceer je een grotere rimpeling. Als je die toestand kunt volhouden, blijf je dezelfde steen steeds opnieuw laten vallen, en je zendt een handtekening uit

Er werd een experiment uitgevoerd op een groep ervaren bidders en genezers. Hen werd gevraagd om met hun geest en intenties drie flesjes DNA te zien opwinden of afwikkelen. Aan het eind van het experiment veranderde er niets. Maar toen de deelnemers werd gevraagd hun hart te openen en een gevoel van dankbaarheid en goede wil op te wekken, ontrolde 25% van het DNA zich op afstand.

De gedachten die je denkt zijn de elektrische lading in het kwantumveld, terwijl de gevoelens die je uitstraalt de magnetische lading zijn. Je gedachten en emoties zenden een elektromagnetische handtekening uit die elk atoom in je leven beïnvloedt.

Het managen van je energie

Je aandacht is waar je je energie plaatst, en als je aandacht uitgaat naar het bekende en de voorspelbare toekomst of vertrouwde emoties uit het verleden, hevel je energie uit het huidige moment en heb je geen energie om mee te creëren. Om contact te maken met het kwantumveld moet je voorbij je identiteit, verleden, toekomst, gezichten, kledingkasten, sportauto’s of belangrijkheid komen.

Je kunt het kwantumveld betreden als iemand, maar je moet het betreden als niemand om het goed te kunnen beoefenen. Zodra je daartoe in staat bent, zul je een onbekende of prachtige ervaring in je leven gaan creëren, wat je geboorterecht is.

Het leven gaat over het managen van je energie. Als je leeft door de hormonen van stress en geen enkele energie of veld hebt, dan kun je een effect op de materie produceren. Het openen van je hart produceert echter een energie waar mensen op kunnen inwerken. Als mensen hun hart openen, het veld aanvullen en een coherente golf in hun hersenen en hart creëren, produceren ze het wonderbaarlijke.

Om dit te bereiken moet je trainen, oefenen, en jezelf herprogrammeren van het geloof dat je beperkt bent. Wellness is net zo besmettelijk als ziekte, en een groep mensen bij elkaar brengen die dit werkelijk wil bereiken kan verbazingwekkende resultaten opleveren.

Verhoogde emoties en intentie

De kracht van intentie en gevoel

Maar toen ze tegen die mensen zeiden: “We willen dat je het DNA in je gedachten ziet afrollen, dat is intentie. Intentie is duidelijk krijgen wat je wilt. En we willen dat je bedankt vóór de eigenlijke ervaring, alsof het DNA zich afwikkelt.” 25 procent van het DNA ontrolt zich op een afgelegen plaats. Zie je, de gedachten die je denkt zijn de elektrische lading in het kwantumveld, de gevoelens die je uitstraalt zijn de magnetische lading in het kwantumveld.

En hoe je denkt en hoe je je voelt zendt een elektromagnetische handtekening uit die elk atoom in je leven beïnvloedt. De gedachte zendt het signaal uit, en het gevoel trekt de gebeurtenis terug. Dus als je in je leven rondloopt met medelijden met jezelf en je een slachtoffer voelt, zend je die handtekening uit in het veld, en zul je meer ervaringen creëren om te lijden.

Want we worden niet gestraft voor onze zonden, we worden gestraft door onze zonden. En zonde is een houding, en zonde is hoe je denkt en hoe je je voelt. Dus als je er dan voor zorgt dat mensen hun schuld en hun schaamte en hun onwaardigheid opgeven en hen leert hoe ze hun hart kunnen openen en coherente golven in hun hersenen en in hun hart kunnen creëren, dan gaan ze het wonderbaarlijke produceren.

Dus om je vraag te beantwoorden, het vergt training en oefening en het vergt het leren van nieuwe informatie en het deprogrammeren van onszelf om te geloven dat we beperkt zijn. En ik kom net uit Los Cabos met 500 mensen, en het wonderbaarlijke gebeurde rondom.

De kracht van verheven emoties en intentie

Het leven draait om het managen van je energie, en waar we onze aandacht op richten is waar we onze energie op richten. Als we ons richten op het bekende, de voorspelbare toekomst, of de vertrouwde emoties uit het verleden, hevelen we energie weg uit het huidige moment, en hebben we geen energie om mee te creëren. We moeten voorbij onze identiteit, ons verleden en onze toekomstvoorspellingen komen om contact te maken met het kwantumveld.

Het kwantumveld binnengaan vereist dat we binnengaan als een niemand, waarbij we onze gehechtheid aan onze fysieke identiteit en materiële bezittingen loslaten. Als we dit consequent kunnen oefenen, kunnen we beginnen met het creëren van onbekende of prachtige ervaringen in ons leven. Het vergt training, oefening en het leren van nieuwe informatie om onszelf te deprogrammeren van beperkende overtuigingen.

Dr. Dispenza deelt je hoe hij onlangs verbazingwekkende wonderen en verhalen meemaakte van een groep mensen die hun hart openstelden en de energie van de kamer toevoegden. Als we leven van de hormonen van stress en geen energie of veld hebben, kunnen we geen effect op de materie produceren. Maar als we verhoogde emoties in stand houden, kunnen we verandering teweegbrengen in onszelf en de wereld om ons heen.

Bron: YouTube video

https://www.youtube.com/watch?v=PfdJvlJcs5I

Geef als eerste je mening

Vergelijkbare berichten