Deze onbekende manifestatie techniek zal je versteld doen staan

Deze onbekende manifestatie techniek zal je versteld doen staan804 keer gelezen sinds
8
minuten leestijd
8
minuten leestijd
804 keer gelezen sinds

0
(0)

Ben jij ook zo gek op het manifesteren van je dromen en verlangens? Ik ook! Maar weet je wat het mooie is hiervan is?

Er zijn zoveel verschillende benaderingen van manifestatie, dat er altijd wel eentje bij jou past.

Of je nu van mediteren houdt, affirmaties gebruikt of visualisatie tot kunst hebt verheven, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt bij jouw eigen persoonlijke aanpak.

Dus laten we samen ontdekken of deze techniek bij jou past!

Deze onbekende manifestatie techniek zal je versteld doen staan

Voorbeelden van manifestatie technieken

Laat me je nu enkele nuttige voorbeelden geven van hoe je deze techniek kunt toepassen. Voordat je naar bed gaat, neem je een moment om je ogen te sluiten en na te denken over je dag, rekening houdend met alles wat er is gebeurd.

Tijdens deze mentale review heb je de macht om situaties die je geen voldoening gaven te wijzigen.

Het herzien van negatieve ervaringen

Bijvoorbeeld, als je auto kapot ging en je te laat kwam voor je werk, visualiseer jezelf dan met een volledig functionerende auto die op tijd aankomt en uitblinkt in je taken.

Evenzo, als je verontrustend nieuws over de telefoon ontvangt, stel je dan voor dat je positief nieuws ontvangt dat je vreugde brengt. Weiger een realiteit te accepteren die niet overeenkomt met je verlangens.

Het omzetten van negatieve ervaringen in positieve

Door je gedachten te herzien en te richten op de gewenste uitkomst, kun je negatieve ervaringen omzetten in positieve. Onthoud dat jij de macht hebt om dit te doen.

Het kan niet door iemand anders gedaan worden, of het nu je ouders, baas of vrienden zijn. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij jou om deze kracht te gebruiken voor persoonlijke groei.

Deze onbekende manifestatie techniek zal je versteld doen staan

Het versnellen van je manifestaties

Door deze techniek te gebruiken, kun je de manifestatie van je verlangens versnellen. Niet alleen zullen je manifestaties uitkomen, maar ook je algehele welzijn en levenskwaliteit zullen verbeteren.

Het ervaren van de vervulling van je wensen, herinnerend aan de vreugde die je in je kindertijd voelde, is ongetwijfeld het meest ongelooflijke gevoel.

Het herzien van je gedachten voor de toekomst

Volgens Neville Goddard zal het herzien van je gedachten zich manifesteren in de komende dagen. In plaats van het verleden te herzien, richt je je focus op de toekomst.

Een nuttige oefening die ik heb aangenomen, is het visualiseren van de komende dag en het voorstellen van alle ervaringen die ik wil hebben voordat ik in slaap val.

Het actief kiezen om onze toekomstige dag te herzien

Deze onbekende manifestatie techniek zal je versteld doen staan

Door actief te kiezen om onze toekomstige dag te herzien en bewust onze emotionele staat vorm te geven, ontgrendelen we de kracht om de ontvouwing van onze dag te beïnvloeden. Het lijkt misschien buit

Het actief kiezen om onze toekomstige dag te herzien

Door actief te kiezen om onze toekomstige dag te herzien en bewust onze emotionele staat vorm te geven, ontgrendelen we de kracht om de ontvouwing van onze dag te beïnvloeden.

Het lijkt misschien buitengewoon, maar we hebben echt de mogelijkheid om te bepalen hoe we ons voelen. En dat is eigenlijk je eerste manifestatie.

Het cultiveren van positieve emoties

Gedurende mijn persoonlijke reis heb ik een diepgaand inzicht gekregen: ik bezit de vrijheid om bewust positieve emoties te selecteren en te cultiveren.

Wanneer we positiviteit uitstralen, reageert de wereld om ons heen op dezelfde manier. De energie die we uitstralen, rimpelt naar buiten en trekt liefdevolle en ondersteunende mensen aan die ons optillen.

Het aantrekken van positieve energie

Ik heb deze transformatie uit de eerste hand meegemaakt, omdat mijn eigen energie steeds expressiever is geworden. Door liefde en steun aan mezelf te geven, heb ik van nature anderen aangetrokken die deze kwaliteiten weerspiegelen.

Daarom, als je jezelf niet in een gewenste stemming vindt, herinner jezelf dan aan deze diepgaande waarheid: diep in je wezen bestaat er een versie van jou die misschien geen motivatie heeft om op dit moment naar de sportschool te gaan.

Het benutten van de kracht van positieve intenties

Tegelijkertijd wacht er echter een andere versie van jezelf, bruisend van enthousiasme en anticipatie, klaar om aan een bevredigende trainingssessie te beginnen.

Deze alternatieve versie bevindt zich in een parallelle realiteit, geduldig wachtend op afstemming met je huidige staat. Door het bewust stellen van positieve intenties, bezit je de opmerkelijke mogelijkheid om deze realiteiten te overbruggen en je emotionele staat te synchroniseren met die je wenst te ervaren.

Het vormgeven van je realiteit

Door dit te doen, maak je gebruik van de ongelooflijke kracht van je geest om je realiteit vorm te geven. Omarm de kennis dat je de capaciteit hebt om een harmonieuze convergentie van parallelle mogelijkheden te creëren, je huidige ervaring te sturen naar de gewenste emotionele staat.

Vertrouw op het proces en met volharding en intentie zul je het ontvouwen van een leven dat in lijn is met je diepste aspiraties en positieve emotionele energie aanschouwen.

Het gebruik van je verbeelding

Deze onbekende manifestatie techniek zal je versteld doen staan

Gebruik je verbeelding om een levendig scenario te construeren van de gebeurtenissen die zich zullen ontvouwen en de ervaringen die je zult hebben.

Terwijl je dit doet, dompel jezelf onder in de emoties die je verwacht te voelen wanneer die gewenste resultaten zich voordoen. Ik kan persoonlijk getuigen dat deze techniek effectief is gebleken voor mij

Het toepassen van de techniek in je dagelijkse leven

Door het in je dagelijkse bezigheden te integreren, zul je een verhoogd gevoel van energie en motivatie ervaren, wetende dat je met succes je gewenste resultaten hebt gemanifesteerd.

Als er iets is waar je reikhalzend naar uitkijkt, zoals een telefoontje met goed nieuws of een cheque die in de brievenbus aankomt, visualiseer dan vandaag als de dag waarop het eindelijk gebeurt.

De kracht van je emoties

Herinner jezelf eraan dat de sleutel ligt in de kracht van je emoties. Voel de exacte sensaties en emoties die je wilt ervaren terwijl je levendig de realisatie van je doelen visualiseert. Woorden bezitten een bepaalde magische kwaliteit en ik ontdekte deze waarheid op jonge leeftijd.

Het belang van taalgebruik

In plaats van de zin “Ik zal” te gebruiken in relatie tot je acties, gebruik je de zin “Ik ga”. Deze eenvoudige taalverschuiving legt een stevige basis voor je intenties.

Door deze mindset aan te nemen, veranker je onwankelbaar vertrouwen in je woorden, waardoor je de weg vrijmaakt voor het bereiken van je gewenste resultaten.

Het belang van geduld en doorzettingsvermogen

Ongeacht de omstandigheden, is het cruciaal om niet op te geven als je manifestaties niet onmiddellijk of binnen een dag materialiseren. Ieders reis is uniek en iedereen bereikt zijn doelen in zijn eigen tempo.

Vermijd druk op jezelf te leggen als je anderen hun doelen ziet bereiken terwijl je nog op je pad bent. Jouw tijd komt nog, geduld is de sleutel. Haasten of forceren van resultaten zal alleen je vooruitgang belemmeren.

Het belang van positieve zelfbevestiging

Diep in het onderbewustzijn bestaat er vaak een stagnerend programma dat de verlangens van het bewuste verstand tegenspreekt. Daarom is het essentieel om jezelf te bevestigen met vriendelijke en positieve woorden, negatieve denkpatronen die geworteld zijn in schaarste, angst en zorgen te vervangen.

Het vervangen van negatieve gedachtepatronen

Terwijl je dit proces aangaat, zal alles geleidelijk voor je verschuiven, je naar een geheel andere realiteit leiden – een parallelle realiteit waar omstandigheden perfect op elkaar afstemmen.

Een oefening voor het visualiseren van je toekomst

Hier is een oefening om vanavond te proberen: denk na over wat je morgen wilt laten gebeuren en begin het in je geest te creëren. Visualiseer de dag die je wilt ervaren, één dag van tevoren, met bijzondere nadruk op het cultiveren van de gewenste emotionele staat.

Het revolutioneren van je leven door je gevoelens te kiezen

Hoe je ervoor kiest te voelen, zal elk aspect van je leven revolutioneren. Angst zal wegebben en alles wat je niet langer dient, zal van nature verdwijnen. Je aandacht zal standvastig gericht zijn op het koesteren van positieve emoties en gedachten.

De verbazingwekkende resultaten van deze praktijk

Zodra je deze praktijk begint, zullen de verbazingwekkende resultaten je versteld doen staan. Onthoud dat ware verandering in de wereld begint met zelftransformatie. Zodra je persoonlijke verandering initieert, zul je je realiseren dat er geen verdere externe veranderingen nodig zijn.

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231228 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023598 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211155 views