Positieve uitkomsten

Positieve uitkomsten – Esther Hicks865 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
865 keer gelezen sinds

0
(0)

Stel je voor: elke keer als je een stap zet, bereik je automatisch positieve uitkomsten. Hoe zou dat voelen? Dit is wat je kunt bereiken door bewustzijn en controle te krijgen over je vibratie. Leer hoe je dat doet in dit artikel.Positieve uitkomsten

Hoe onze vibratie ons leven beïnvloedt

Onze gedachten en emoties hebben een directe invloed op onze vibratie. Onze vibratie, of de trilling die we uitzenden, bepaalt in grote mate hoe we onze levenservaringen beleven. Als we ons bewust zijn van onze vibratie en deze kunnen beïnvloeden, kunnen we onze realiteit op een positievere manier beleven. In dit artikel leer je hoe je je vibratie bewust kunt beïnvloeden en hoe je hierdoor je leven kunt verbeteren.

Hoe vibratie werkt

Onze gedachten en emoties zijn de belangrijkste factoren die onze vibratie beïnvloeden. Negatieve gedachten en emoties, zoals angst en frustratie, zorgen voor een lagere vibratie. Positieve gedachten en emoties, zoals dankbaarheid en vreugde, zorgen voor een hogere vibratie.

Onze vibratie bepaalt vervolgens hoe we onze ervaringen en uitkomsten beleven. Als we bijvoorbeeld een gedachte hebben die ons angstig maakt, zullen we eerder geneigd zijn om negatieve uitkomsten te ervaren. Aan de andere kant, als we een gedachte hebben die ons blij maakt, zullen we eerder geneigd zijn om positieve uitkomsten te ervaren.

Het belang van bewustzijn

Om onze vibratie bewust te kunnen beïnvloeden, is het belangrijk om ons bewust te zijn van onze gedachten en emoties. Dit betekent dat we moeten leren om onze gedachten te observeren zonder ze te oordelen. We moeten ook leren om onze emoties te voelen zonder ons eraan over te geven. Door ons bewust te zijn van onze gedachten en emoties, kunnen we leren om ze te veranderen als ze negatief zijn.

Praktische tips voor het verbeteren van je vibratie

  • Stap 1: Je slaapt –
  • Stap 2: Je begint wakker te worden –
  • Stap 3: Je begint direct met onderstaande affirmatie

Waarom? Voordat je brein de kans krijgt alles wat er gisteren is gebeurd (en deze dag nog allemaal moet gebeuren) op gaat rakelen er mee aan de haal gaat. Wees dit voor. Doe de affirmatie liefst drie keer. Lees het van een briefje of luister naar de video van Ester Hicks. Hieronder is de Youtube video die direct begint bij de affirmatie (alleen de Engelse versie)

[tabs]
[tab title=”Originele affirmatie Ester Hicks”]This is a Good Day..
I have such a good basis from which to begin.
All is well with me.
Source Energy is aware of me and has my back.
And everything that matters to me is known
And all things are lined up .
And I’m on an eternal treasure hunt of treasures.
Because the Universe knows what I seek
And knows where those treasures are.
And is pointing me on the path
Of least resistance.
To the adventure and the fun and the thrill
that I have defined as My Desire.[/tab]
[tab title=”Nederlandse vertaling”]Dit is een goede dag..
Ik heb al zo’n goede basis om mee te beginnen.
Alles gaat goed met mij.
Bronenergie is bewust van mij en beschermt mij.
En alles wat voor mij belangrijk is, is reeds bekend.
En dit alles is al op mij aan het wachten.
Want ik ben op een eeuwigdurende schatzoektocht
naar de mooiste schatten.
Omdat het universum weet wat ik zoek
En weet ook waar die schatten zijn.
En laat mij de weg van de minste weerstand zien,
op weg naar het avontuur en het plezier en de opwinding
dat ik heb gedefinieerd als mijn Grootste Wens.[/tab]
[/tabs]

Denk positieve gedachten in de ochtend voor positieve uitkomsten

Het is belangrijk om de dag te beginnen met positieve gedachten. Dit kan bijvoorbeeld door een lijst te maken met dingen waar je dankbaar voor bent. Door de dag te beginnen met positieve gedachten, zet je de toon voor de rest van de dag.

Oefen het denken van positieve gedachten

Het is belangrijk om te oefenen met het denken van positieve gedachten. Dit kan bijvoorbeeld door een affirmatie oefening te doen. Schrijf positieve affirmaties over jezelf op en herhaal deze gedurende de dag. Bijvoorbeeld “Ik ben sterk en succesvol” of “Ik ben gelukkig en dankbaar”. Door deze affirmaties regelmatig te herhalen, zullen ze uiteindelijk een deel worden van je onderbewustzijn en zal je automatisch positievere gedachten gaan denken.

Vermijd negatieve gedachten en situaties

Soms zijn er situaties of mensen in ons leven die ons negatieve gedachten laten denken. Het is belangrijk om deze situaties of mensen te vermijden, tenzij je je in staat voelt om positief te blijven denken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een tijdje niet naar je werk gaat als je je daar niet goed voelt, of dat je een tijdje niet met een bepaalde vriend omgaat als deze persoon je negatief maakt.

Conclusie

Onze vibratie, of de trilling die we uitzenden, bepaalt in grote mate hoe we onze levenservaringen beleven. Door ons bewust te zijn van onze gedachten en emoties en deze te veranderen als ze negatief zijn, kunnen we onze vibratie bewust beïnvloeden. Dit leidt tot een positievere levenservaring.

Door de ochtend te beginnen met positieve gedachten, te oefenen met het denken van positieve gedachten en negatieve gedachten en situaties te vermijden, kun je je vibratie verbeteren en een positievere levenservaring creëren.

Veelgestelde vragen

Wat is vibratie?

Vibratie is de trilling die we uitzenden via onze gedachten en emoties. Onze vibratie bepaalt in grote mate hoe we onze levenservaringen beleven.

Hoe beïnvloedt onze vibratie onze levenservaringen?

Onze vibratie beïnvloedt onze levenservaringen doordat het bepaalt hoe we onze gedachten en emoties beleven. Een lage vibratie leidt vaak tot negatieve ervaringen en een hoge vibratie leidt vaak tot positieve ervaringen.

Hoe kan ik mijn vibratie verbeteren?

Je kunt je vibratie verbeteren door je bewust te zijn van je gedachten en emoties, positieve gedachten te denken en te oefenen, en negatieve gedachten en situaties te vermijden.

https://www.youtube.com/watch?v=Mg4gA6vrvB4

Bronnen: Youtube video

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken