Harmonie met Jezelf: Het Begrijpen van Vibraties en de Kracht van Positieve Emoties

Harmonie met Jezelf: Het Begrijpen van Vibraties en de Kracht van Positieve Emoties800 keer gelezen sinds
9
minuten leestijd
9
minuten leestijd
800 keer gelezen sinds

0
(0)

Welkom bij deze ontdekkingsreis naar harmonie met jezelf. In deze wereld vol dynamiek en constante verandering (contrast) is het begrijpen van je eigen vibraties en emoties essentieel voor het creëren van een vervullend leven.

Door af te stemmen op je innerlijke bron-energie (InnerBeing) en bewust te worden van de trillingen die je uitzendt, kun je de deur openen naar overvloed, welzijn en vreugde.

Harmonie met Jezelf: Het Begrijpen van Vibraties en de Kracht van Positieve Emoties

Begrijpen Wie Je Bent

We zijn hier, verlangend naar jou om te begrijpen wie je bent, jouw Bron-energie en jouw Bron-energie voordat je in dit lichaam kwam.

Maar wat de meeste mensen vaak vergeten, is dat ze al Bron-energie waren voordat ze in hun lichaam kwamen en dat het grootste deel van hen dat nog steeds is en nog steeds daar is.

Dat grotere deel van jou is actief bezig met de vibrerende realiteit die je door alle dagen van jouw fysieke levenservaring hebt gecreëerd en zelfs daarvoor. De intenties die je ooit hebt gehad, worden vastgehouden als de vibrerende basis van jouw bestaan.

Er is een vibrerende basis voor alles. Dat is wat de mensheid ziet als de Bron, dat is wat de mensheid ziet als God. Het is de optelsom van alle positieve groei en al het bestaan dat wij, als collectief, hebben ervaren en nog steeds ervaren.

De Niet-Fysieke Jij

Het niet-fysieke deel van jou, jouw ziel of geest, bestaat daadwerkelijk en bezit een bepaalde aantrekkingskracht. Met “aantrekkingskracht” bedoelen we dat jouw geest een unieke vibratie uitzendt.

Deze vibratie reageert vervolgens op de Wet van Aantrekking. Deze vibratie is volledig gericht op liefde en jouw diepste verlangens, en creëert daardoor een positieve aantrekkingskracht.

Hier ben jij dan, in je fysieke gedaante en met jouw unieke persoonlijkheid. Je bent voortdurend aan het nadenken, praten, observeren, herinneren en verbeelden over allerlei zaken, in het verleden, heden en de toekomst.

Jouw geest beweegt zich vrij en is overal, precies zoals je altijd hebt verwacht. Door deze continue stroom van gedachten en ervaringen draag je bij aan jouw eigen unieke vibratie, en trek je ervaringen aan die overeenkomen met deze vibratie.

Harmonie met Jezelf: Het Begrijpen van Vibraties en de Kracht van Positieve Emoties

Het Zoeken naar Vibratieharmonie

Tijdens al het denken dat je doet – soms doelgericht, soms ongericht, soms als fysiek wezen en soms als niet-fysiek scheppend wezen – bereik je een harmonie met de Bron-energie die je in essentie bent, of juist niet.

Stel, je hebt de wens voor meer welvaart. Deze wens zendt een specifieke vibratie uit, waardoor meer welvaart wordt aangetrokken.

Echter, als je ongelukkig bent met het idee van welvaart, als je eraan twijfelt of eronder lijdt wanneer je het gevoel hebt dat het er niet genoeg van is, en je focust op de afwezigheid ervan, dan breng je jezelf – al is het onbedoeld – in een staat van vibratie die niet overeenkomt met je eigen creatie.

Je vibratie komt dan niet overeen met de vibratie van welvaart, en daardoor belemmer je het aantrekken van welvaart.

Negatieve Emotie

Het is cruciaal om te begrijpen dat negatieve emoties alleen voortkomen uit een disharmonie met jezelf. Je kunt denken dat het de handelingen of gedragingen van anderen zijn die je van streek maken.

Je zou kunnen zeggen: “Die persoon maakt me gek”, “Die persoon is immoreel”, of “Die persoon doet verkeerde dingen”. Echter, wanneer je negatieve emoties ervaart, is dat eigenlijk omdat je niet in harmonie bent met wie je echt bent.

Het is belangrijk om te realiseren dat we altijd in een staat van ‘worden’ zijn. We zijn altijd in een proces van evolutie en groei, en dit kan niet worden gestopt.

Wanneer je negatieve emoties ervaart, is dat een teken dat je niet in overeenstemming bent met deze constante staat van ‘worden’. Het is geen externe factor die deze emoties veroorzaakt, maar een innerlijke disharmonie.

Harmonie met Jezelf: Het Begrijpen van Vibraties en de Kracht van Positieve Emoties

Vibratie Universum

Voortbordurend op Jerry’s vraag en zijn gepassioneerde verlangen om te begrijpen hoe gedachten daadwerkelijk in materie worden omgezet, willen we dat je een paar dingen begrijpt.

We leven in een universum dat gebaseerd is op vibratie, en jullie zijn allemaal vibrerende wezens. Alles om je heen vibreert ook, wat betekent dat je een signaal uitzendt dat je kunt sturen. Maar om dat te kunnen doen, moet je enigszins begrijpen wat die sturing inhoudt.

Het idee is niet om grote groepen mensen samen te brengen, consensus te bereiken en vervolgens collectief een bepaald pad te volgen. Dit werkt vaak niet erg goed.

Kijk maar naar grote politieke groepen zoals de linkse en rechtse partijen – ze lopen vaak tegen enorme verschillen en uitdagingen aan. Het gaat dus niet zozeer om het streven naar een groepsconsensus, maar meer om het beheren van je eigen individuele vibratie.

Afstemming

Is dat het antwoord? Nou, terwijl er leuke dingen te ervaren zijn daar, als ze zichzelf tegen elkaar opzetten en beweren dat zij de enige zijn die het juiste doet, is dat niet het antwoord op afstemming.

Dat is niet wat je kwam ervaren. Je kwam wetende dat er diversiteit en contrast zou zijn, dat er veel verschil en contrast om je heen zou zijn en je zegende dat idee, omdat je wist dat daaruit je helderheid over wat je, de Schepper, kiest om te creëren in deze betekenisvolle levenservaring die jij bent.

Vibratie Interpretatie

Je bent geboren met de gevoeligheid, de zintuigen, om trillingen te interpreteren. Je ogen vertalen bijvoorbeeld trillingen en daarom zie je – het is een interpretatie van trillingen. Hetzelfde geldt voor je oren, neus, vingertoppen, en tong – ze zijn allemaal tolken van trillingen.

Maar je hebt ook een emotioneel centrum dat fungeert als je belangrijkste tolk van trillingen. Dit emotionele centrum interpreteert het verschil tussen de Bron-energie waarmee je werd geboren en alle trillingen die je sindsdien aan jezelf hebt toegevoegd – de goddelijke, Bron-energie die je bent.

Het maakt onderscheid tussen deze oorspronkelijke trilling en de trillingen die je nu uitzendt, door bijvoorbeeld je gedachten en gevoelens.

Hoe krijg je wat je wenst?

Je hebt om meer geld gevraagd en dat niet-fysieke deel van jou bestaat in volledige overvloed, met eindeloze kennis over manieren om dat te realiseren en die vibraties om te zetten in tastbare dollars. Je vraagt: we accepteren dat er een ‘Vortex‘ is, maar hoe krijgen we ons geld vanuit deze Vortex naar onze bankrekening?” Dat is een onderwerp waar we vandaag de hele dag over kunnen praten.

  • Hoe krijg je wat je wenst?
  • Hoe creëer je dat wat je wilt?
  • Hoe transformeer je het tot iets dat tastbaar en zichtbaar is?
  • Hoe manifesteer je het?
  • Hoe realiseer je het?
  • Hoe maak je het zichtbaar voor jezelf?
  • Hoe geniet je ervan?

Deze vragen raken aan de kern van het creëren van je realiteit door middel van gerichte intentie en afstemming op de vibraties die je wenst. Het is een proces dat zowel bewuste aandacht als het loslaten van weerstand vereist. Het begrijpen van dit proces is de sleutel tot het manifesteren van de verlangens die je in je Vortex hebt geplaatst.

Jij bent een vibrerend wezen

Zodra je accepteert dat je een vibrerend wezen bent en erkent dat je emoties de harmonie of disharmonie weerspiegelen tussen wie je werkelijk bent en wat je momenteel doet, dan begint je transformatie.

Vanaf dat moment heb je een leidraad die je elke dag, de hele dag door, ten dienste zal staan. Je begrijpt dan hoe je emotionele toestand je gidst naar een grotere afstemming met je ware zelf en jouw verlangens.

Weerstand op je pad

We willen dat je begrijpt dat de bron binnenin jou, jouw innerlijke wezen, niet alleen alles wat je verlangt kent en belichaamt, maar ook weet hoe het je kan begeleiden op het pad van de minste weerstand.

Dit pad is ook het pad van het grootste toelaten, wat betekent dat je jezelf toestaat te ontvangen wat je werkelijk verlangt, zonder obstakels.

Als er enige weerstand is op jouw pad, ben jij degene die dat daar heeft geplaatst. Niemand anders kan obstakels op jouw pad leggen.

Het zijn slechts gedachten die je hebt opgepikt en herhaaldelijk hebt geoefend, gedachten die in strijd zijn met wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen echt weet. Het erkennen en loslaten van deze weerstand brengt je dichter bij je ware zelf en de vervulling van je verlangens.

Hoe weet ik het?

Je bent werkelijk een briljant individu, al ben je je daar misschien niet van bewust. Wanneer je jezelf naar beneden haalt met uitspraken als: “Ik ben onbekwaam“, “Ik ben niet goed in dat” of “Ik hoor er niet bij”, voelen die gedachten onprettig omdat ze zo sterk afwijken van de waarheid van wie je echt bent. Ze zijn in tegenspraak met je ware aard, die krachtig en capabel is.

Je struikelblok

Het doet er eigenlijk niet toe of jouw mening overeenkomt met die van iemand anders op de planeet. Het enige wat telt, is dat je in harmonie blijft met jezelf, met wat je gecreëerd hebt, met wie je werkelijk bent.

Dit betekent dat je moet geven om hoe je je voelt, dat je je gedachten langzaam genoeg moet overdenken om te voelen welke gedachte de ongewenste emotie introduceert.

Je moet ontvankelijk zijn voor je eigen emoties en je ervan bewust zijn dat telkens, iedere keer, zonder uitzondering, wanneer je negatieve emoties voelt, je uit synchronisatie bent met het geheel van jou.

Weerstand op je pad

Je hebt weerstand op je pad geplaatst, je hebt je eigen obstakel gecreëerd en je verzet je tegen de natuurlijke stroom van welzijn die er zou zijn als je niet doet wat je doet, dat die negatieve emotie veroorzaakt. Is het niet fijn om dat te weten?

Er gebeuren dingen die je aandacht kunnen trekken, en als je naar iets kijkt dat negatieve emoties opwekt, is het alsof je een kurk onder water houdt. Het voelt niet goed zolang de kurk onder water blijft.

Maar elke keer dat je je aandacht kunt afwenden van wat dan ook dat de kurk onder water houdt, dat wil zeggen, van wat negatieve emoties veroorzaakt, laat het gewoon los door je op iets anders te concentreren. De kurk zal dan snel terug naar de oppervlakte drijven, precies waar hij hoort te zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=4SZoXcDGpEs

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views