contrast, wet van aantrekking, vibratie, positieve emoties, scheppen, groei, focus, welzijn, succes, acceptatie

Het Belang van Contrast Begrijpen om de Wet van Aantrekking te Meesteren- Esther Hicks750 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
750 keer gelezen sinds

0
(0)

Hoe het belang van contrast je kan helpen de Wet van Aantrekking beter te begrijpen en je realiteit te transformeren. Ontdek hoe je je eigen realiteit kunt creëren door bewust te zijn van vibratie en intentie.

Welkom bij dit artikel over het belang van contrast voor het creëren van realiteit en het begrijpen van de Wet van Aantrekking. Veel mensen hebben misschien nog nooit van deze uitdrukking gehoord of weten niet hoe belangrijk het is voor het begrijpen van de Wet van Aantrekking. In deze blogpost ga ik uitleggen waarom het de basis is van fysieke realiteit en hoe het ons kan helpen om bewuster te creëren.

contrast, wet van aantrekking, vibratie, positieve emoties, scheppen, groei, focus, welzijn, succes, acceptatie

De basis van fysieke realiteit

Contrast is de basis van fysieke realiteit, omdat het ons de mogelijkheid biedt om tot nieuwe conclusies te komen. Het wordt vaak vermeden omdat het ongemak veroorzaakt, maar het kan niet worden uitgesloten. Als schepper van je eigen realiteit is het belangrijk om dit te omarmen in plaats van te proberen het uit te sluiten.

Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer mensen het contrast vermijden en alleen gefocust zijn op het positieve, ze vaak vastlopen en niet in staat zijn om vooruitgang te boeken. Het accepteren van contrast als een natuurlijk onderdeel van het leven kan ons helpen om nieuwe perspectieven te krijgen en ons te laten groeien.

Scheppen door middel van vibratie

Als scheppers zijn mensen vibratie-gebaseerde wezens die voortdurend vibraties uitzenden en ontvangen. Onze gedachten en overtuigingen zijn ook vibraties die worden overgebracht door de Wet van Aantrekking. Wat we uitzenden in de wereld, wordt teruggekaatst, dus het is belangrijk om te begrijpen welke vibratie we uitzenden.

Een studie gepubliceerd in het Journal of Positive Psychology toonde aan dat mensen die positieve emoties ervaren, meer open staan voor nieuwe ideeën en creatiever zijn. Door ons te focussen op positieve gedachten en emoties, kunnen we onze vibratie verhogen en meer van hetzelfde aantrekken.

Contrast en vibratie

Contrast kan ons helpen bij het verduidelijken van wat we wel en niet willen. Hierdoor kunnen we ons bewust worden van wat we willen creëren en onze aandacht richten op wat wel gewenst is. Dit kan ons helpen om onze vibratie te verhogen en meer van het gewenste aan te trekken.

Een studie van de Universiteit van North Carolina toonde aan dat mensen die zich richten op wat ze willen, meer succes en welzijn ervaren dan mensen die zich richten op wat ze niet willen. Door ons te richten op wat we wel willen, kunnen we onze vibratie verhogen en meer van hetzelfde aantrekken.

Hoe om te gaan met contrast

Het is onmogelijk om dit uit te sluiten, maar het is mogelijk om onze aandacht te richten op iets anders. Praktische tips om met contrast om te gaan zijn onder andere het accepteren van het contrast en het zien als een kans om te groeien. Vervolgens kunnen we onze aandacht richten op wat wel gewenst is en ons daarop concentreren. Dit kan ons helpen om onze vibratie te verhogen en meer positieve ervaringen aan te trekken.

Maar hoe kunnen we ons richten op wat wel gewenst is?

Hieronder volgen enkele praktische tips:

  • Focus op de positieve aspecten: In plaats van te focussen op wat we niet willen, is het beter om ons te concentreren op wat we wel willen. Dit kan worden gedaan door positieve affirmaties te gebruiken of door te visualiseren hoe het leven eruit zou zien als onze wensen werkelijkheid werden.

  • Verander onze overtuigingen: Vaak zijn onze overtuigingen de oorzaak van ons contrast. Als we bijvoorbeeld geloven dat we iets niet kunnen bereiken, dan zullen we daar moeite mee hebben. Het is daarom belangrijk om onze overtuigingen te onderzoeken en te veranderen als ze ons niet langer dienen.

  • Werk aan onze emoties: Onze emoties zijn de beste graadmeter voor onze vibratie. Als we ons goed voelen, dan zitten we op de goede vibratie en trekken we positieve ervaringen aan. Als we ons slecht voelen, dan zitten we op de verkeerde vibratie en trekken we negatieve ervaringen aan. Het is daarom belangrijk om te werken aan onze emoties en ons goed te voelen.

Door ons te richten op wat wel gewenst is en ons daarop te concentreren, kunnen we ons leven transformeren en meer positieve ervaringen aantrekken. En dat is uiteindelijk waar de Wet van Aantrekking over gaat.

Veelgestelde vragen

Wat is contrast?

Contrast is het verschil tussen wat we wel en niet willen. Het is een natuurlijk onderdeel van het leven en stelt ons in staat om te bepalen wat we wel en niet willen.

Hoe helpt contrast bij het begrijpen van de wet van aantrekking?

Contrast helpt bij het verduidelijken van wat we wel en niet willen, wat ons helpt om onze aandacht te richten op wat wel gewenst is. Door ons daarop te concentreren, verhogen we onze vibratie en trekken we meer positieve ervaringen aan.

Hoe kunnen we ons richten op wat wel gewenst is?

We kunnen ons richten op wat wel gewenst is door ons te concentreren op de positieve aspecten, onze overtuigingen te veranderen en te werken aan onze emoties. Door ons daarop te concentreren, verhogen we onze vibratie en trekken we meer positieve ervaringen aan.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken

Gerelateerde Artikelen

Persoonlijkheidstesten

Doe de ADHD test
vorm voorkeurstest
Persoonlijkheidstest op Goodfeeling.nl