De Kracht Van Je Innerbeing

De Kracht Van Je Innerbeing (hoger bewustzijn)

Via ons InnerBeing (ons hogere bewustzijn), hebben we toegang tot een immense bron van wijsheid, intuïtie en positieve energie in onszelf. Door ons bewust te verbinden met dit hogere zelf en onze vibratie af te stemmen, kunnen we de wet van aantrekking in ons voordeel laten werken. In dit blog gaan we dieper in op hoe we onze InnerBeing kunnen inzetten om meer positiviteit en vreugde aan te trekken in ons leven. Lees mee en ontdek je eigen innerlijke kracht!

De Kracht Van Je Innerbeing 1

De dag begint met als een soort draaiende schijf met allerlei mogelijkheden. De Wet van Aantrekking verzamelt alles daar alles voor je, afhankelijk van waar je op focust. Dus focus zorgvuldig.

Wat betekent “InnerBeing”?

De term InnerBeing verwijst naar het hogere bewustzijn in ieder mens. Het is het deel van jou dat verbonden is met je ziel en je hogere zelf. Je InnerBeing vertegenwoordigt als het ware je ‘ware zelf’, je essentie voorbij je persoonlijkheid en ego. Het is dat stille stemmetje van wijsheid en intuïtie in jezelf, je geweten. Je InnerBeing weet wat goed voor je is op zielsniveau en gidst je naar meer vreugde, liefde en harmonie

Terwijl je persoonlijkheid en ego zich focussen op het fysieke en materiële, richt je InnerBeing zich op het spirituele. Je InnerBeing voelt zich thuis in de hogere frequenties van licht, liefde en eenheid. Het opent je hart en geest voor compassie.

Door je bewust te verbinden met je InnerBeing, kom je meer in contact met je intuïtie, levensdoel en kwaliteiten. Je kunt de stem van je InnerBeing leren herkennen door stilte, meditatie en reflectie. Het vraagt om over je ego heen te stappen en het hogere perspectief in te nemen.

Als je vanuit je InnerBeing leeft in plaats van je ego, ervaar je meer innerlijke rust, tevredenheid en betekenis. Je handelt dan meer vanuit je ziel in plaats van je angsten en behoeften. Het contact maken met dit hogere bewustzijn in jezelf is een reis naar je authentieke zelf. Je InnerBeing wijst je de weg naar een rijker en bewuster leven.

Sta je stil bij een conflict van gisteren?

Dan blijf je in die negatieve energie hangen. Je blijft je gelijk willen halen en dit leidt tot irritatie. Zo creëer je een neerwaartse spiraal van negativiteit. Je trekt onbewust meer van dit soort ervaringen aan.

Net als bij een radiofrequentie, moet je trilling overeenkomen met wat je wilt manifesteren. Stel je voor dat je je frequentie bewust kunt beïnvloeden! In een positieve staat trek je positiviteit aan, en vice versa.

Het draait om kalibratie – jezelf afstemmen zoals een basketballer zijn worp afstemt om te scoren. Maar dan mentaal en emotioneel, door af te stemmen op je InnerBeing. Zo worden je gedachten en overtuigingen bepalend voor je trilling en realiteit.

De Kracht Van Je Innerbeing

Wat voel je, en hoe voel je je?

Dat is cruciaal. In een goede stemming trek je positiviteit aan, ongeacht externe factoren. Dit betekent niet dat je anderen moet negeren, maar dat je je eigen kracht centraal stelt.

Stel je voor dat je je trilling kunt verhogen, onafhankelijk van anderen. Focus op wat je kracht geeft. Net als die basketballer kun je door bewuste keuzes je vibratie perfectioneren. Segment Intending, gericht focussen op wat je versterkt, is een krachtig hulpmiddel.

Jij hebt de keuze om je te verbinden met je InnerBeing en je positieve energie. Jij bepaalt je trilling, niet anderen. Zo kun je stap voor stap je vibratie verhogen en de wet van aantrekking benutten.

Onthoud, jouw InnerBeing is sterker dan andermans mening. Focus op je eigen kalibratie. Laat je trilling en frequentie je leven transformeren. Jij stuurt je vibratie en realiteit. Ga voorbij externe invloed en focus op je innerlijke kracht. 

Daar ligt je aantrekkingskracht!

Link: YouTube video


Gerelateerde artikelen: