Meester-Manifesteerders

3 Dingen die alle Meester-Manifesteerders doen – De Wet van Aantrekking1145 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
1145 keer gelezen sinds

0
(0)

Ontdek wat alle Meester-Manifesteerders altijd iedere ochtend, voor de dag begint, doen. Om de wet van aantrekking onder de knie te krijgen en iemand te worden die consistent de dingen manifesteert die ze willen, deel ik vandaag drie dingen die alle Meester-Manifesteerders doen. Zorg ervoor dat je deze ook doet.

1. Respecteer de paradox

Een van de dingen die veel mensen gewoon niet begrijpen of niet weten, is om de paradox te respecteren. Bijvoorbeeld, vanmorgen reed ik naar de sportschool en toen ik de parkeerplaats opreed, kreeg ik het idee dat ik een van de plekken vooraan wilde manifesteren. Ik denk niet altijd aan het manifesteren van parkeerplekken, maar af en toe denk ik eraan.

Terwijl ik de parkeerplaats opreed, merkte ik dat iemand uit een plek trok, het was bijna de plek die ik wilde, maar niet helemaal. Dus ik dacht: “Goed genoeg, ik neem die wel.” En het moment dat ik dat in mijn hoofd zei, trok de persoon uit de plek die ik eigenlijk wilde en kon ik precies de plek krijgen die ik wilde in de parkeerplaats. Waarom? Omdat ik de paradox heb gerespecteerd.

De paradox is dit: als je iets wilt manifesteren, moet je het letterlijk loslaten en oké zijn met het niet krijgen ervan. Je moet het loslaten en oké zijn met het niet krijgen ervan. Een van de grootste fouten die mensen maken bij het manifesteren, is dat ze denken dat willen het belangrijkste is en dus proberen ze hun perfecte parkeerplek te manifesteren.

Wat ze zullen doen, is dat ze, terwijl ze de parkeerplaats oprijden, ernaar op zoek zijn, kijken of deze vrijkomt, kan ik die plek krijgen? Krijg ik die plek die ik wil? Dat is een hoge weerstand biedende houding die de paradox niet respecteert. Het eren van de paradox draait allemaal om uit te zetten wat je wilt, maar dan oké zijn met het niet krijgen ervan, want zodra je oké bent met het niet krijgen ervan, verschijnt het vanzelf. Vastklampen aan willen, vastklampen aan verlangen voorkomt eigenlijk manifestatie en Meester-Manifesteerders begrijpen dit en zijn altijd oké met het loslaten ervan als het niet verschijnt.

2. Zet Flow State op de eerste plaats

Meester-Manifesteerders zetten altijd Flow State op de eerste plaats. Bijvoorbeeld, een van de dingen waar ik altijd grapjes over maak met mijn man is dat de dagen waarop ik niet veel werk verricht, de dagen zijn waarop ik het meeste geld verdien. Ik verdien al mijn geld eigenlijk van de omzet van een online bedrijf en dan ook van advertentie-inkomsten.

Het geld komt gewoon binnen wanneer het binnenkomt, ik krijg geen vast salaris. Maar het lijkt er altijd op dat de dagen waarop ik het rustig aan doe, de dagen zijn waarop er meer verkopen binnenkomen. Misschien moet ik nu stoppen met werken en op de bank gaan zitten, zodat ik meer geld kan verdienen. Maar goed, ik ga dit artikel afmaken, maar dat is mijn mantra: want ook ik probeer zoveel mogelijk in Flow State te blijven.

Je kent vast wel iemand die niet echt hard lijkt te werken of niet veel doet of helemaal geen moeite doet en toch lijkt alles in hun leven mee te zitten. Heb je dat wel eens gezien? Nou, dat zijn mensen die dit principe van manifestatie echt hebben beheerst, namelijk Flow State op de eerste plaats zetten. Flow State of de staat van ontspanning, receptiviteit en meegaan met de stroom is de staat waarin je toelaat en daarom is het super belangrijk dat je zo vaak mogelijk in deze staat bent.

Ik raad je ten zeerste aan om je hele dag te structureren rond het in Flow State komen voordat je de wereld in rent om dingen te doen. “Flow State eerst” is belangrijk. Hoe kun je je dag beginnen in een goede stemming? Hoe kun je jezelf op een aangename en vloeiende manier in beweging krijgen? Voor mij werkt naar de sportschool gaan.

Zo begin ik mijn dag op de juiste toon en wanneer ik pauzes nodig heb, ontspan ik en zorg ik ervoor dat ik me goed voel. Veel mensen begrijpen het belang van Flow State, maar zetten het niet altijd op de eerste plaats. Vaak staan ze op en rennen ze de hele dag door. Als dingen dan niet goed gaan, gaan ze in Flow State, mediteren ze of nemen ze een dutje. Een veel betere manier is om Flow State elke dag op de eerste plaats te zetten en het als zodanig te behandelen, zodat je zoveel mogelijk in Flow State blijft en zo veel mogelijk manifesteert.

Een can-do attitude hebben

Als je een meester manifesteerder wilt zijn, moet je absoluut een can-do attitude hebben. Een van mijn minst favoriete zinnen aller tijden is “ja, maar”. Veel mensen leven met deze zin als een constante die ze gebruiken. Iemand geeft hen een idee voor iets dat ze kunnen doen en dan komen de “ja, maar’s”. “Ja, maar mijn moeder zal het niet leuk vinden”, “Ja, maar mijn cijfers zijn niet goed genoeg”, “Ja, maar mijn heuppijn speelt op”, “Ja, maar ik ben als kind misbruikt.

Dat soort manier van denken werkt echt niet. Als er iets is dat je wilt, als er een idee is dat leuk klinkt, als er iets is dat je wilt manifesteren, geef jezelf dan toestemming om het te manifesteren door niet automatisch blokkades op te werpen. Zorg ervoor dat je een can-do attitude hebt en dat je altijd gelooft dat alles mogelijk is. Als je gelooft dat dingen onmogelijk zijn, zullen ze onmogelijk zijn, want het Universum zegt altijd: JA! Als je gelooft dat alles mogelijk is, zul je alles manifesteren wat je wilt.

Conclusie

Om een meester manifesteerder te worden, moet je Flow State op de eerste plaats zetten en een can-do attitude hebben. Probeer zoveel mogelijk in Flow State te blijven en sta jezelf toe om te manifesteren wat je wilt. Geloof altijd dat alles mogelijk is en vermijd “ja, maar” denken. Manifestatie is een kunst en het vereist oefening en toewijding. Met deze principes in gedachten kun je jouw manifestatievaardigheden verbeteren en een leven creëren dat je op alle niveaus gelukkig maakt.

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Gerelateerde Artikelen

Wat- en Waarvoor zijn Cacao Ceremonies?

Wat- en Waarvoor zijn Cacao Ceremonies?

20 mei 202489 views10 min leestijd
Waarom ADHD Een Voordeel Kan Zijn Bij Mediteren

Waarom ADHD Een Voordeel Kan Zijn Bij Mediteren

30 april 202431 views12 min leestijd

Zoeken