Hoe geld jou kan achtervolgen

Hoe geld jou kan achtervolgen682 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
682 keer gelezen sinds

0
(0)

Heb je ooit gemerkt dat sommige mensen gemakkelijk geld aantrekken terwijl anderen moeite hebben om zelfs maar het meest basale levensonderhoud te verdienen?

Dit kan erg frustrerend zijn, maar het is niet echt een groot mysterie.

Er is een manier om geld naar je toe te laten komen, net zoals dat gebeurt bij rijke en welvarende mensen.

Hoe het werkt

Deze mensen hebben bepaalde gewoonten die ervoor zorgen dat geld hen gemakkelijk kan achtervolgen en deze gewoonten zijn eigenlijk heel eenvoudig. In dit blog zal ik enkele van deze gewoonten bespreken die je zelf kunt toepassen zodat geld ook jou kan achtervolgen, in plaats van altijd het gevoel te hebben dat je niet genoeg hebt.

Ik weet hoe het is om nauwelijks rond te kunnen komen. Ik heb zelf ook in die benarde situatie gezeten, maar ik heb ook ervaren hoe het is om in een situatie te zitten waarin er meer geld binnenkomt dan ik kan uitgeven. Het toepassen van deze technieken heeft een enorme verbetering in mijn leven gebracht en ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.

Hoe geld jou kan achtervolgen

Waardering

Als je wilt dat geld jou achtervolgt, is waardering en dankbaarheide een belangrijk aspect waar je aan moet werken. Ik weet dat we in de Wet van Aantrekking veel praten over waardering en dankbaarheid tonen, maar het is vaak moeilijk voor mensen die worstelen met geld om dat te doen. Er is vaak de neiging om te focussen op wat er ontbreekt in plaats van op wat er wel is.

Ik herken dit gevoel heel goed. Ik wist zelf dat ik dankbaar moest zijn voor wat ik had, maar het was moeilijk om dankbaarheid te voelen als ik rekeningen had die ik niet kon betalen of als ik het gevoel had dat ik niet de dingen kon doen die ik wilde doen. Zeker als ik zag dat anderen het financieel beter hadden dan ikzelf.

Maar hier is een trucje dat mij heeft geholpen en ik wil het graag met je delen. Het is een eenvoudige zin en het is waar, ook al voelt het misschien niet zo. Als je deze zin vaak genoeg herhaalt, zal het meer geld naar je toe trekken. De zin is: “Ik heb altijd meer dan genoeg.”

Leef in overvloed

Als je in overvloed leeft, zal geld ook naar je toe stromen. Dit betekent niet dat je roekeloos moet zijn met geld of dat je jezelf moet verwennen met dure spullen. Het betekent dat je jezelf toestaat om te genieten van wat je hebt en dat je jezelf de ruimte geeft om te groeien en te bloeien.

Als je jezelf toestaat om te leven in overvloed, dan trek je ook overvloed aan. Dit betekent dat je niet alleen financieel overvloedig bent, maar ook op andere gebieden van je leven. Je zult merken dat er meer kansen op je pad komen en dat je meer succes hebt in alles wat je doet.

Hoe geld jou kan achtervolgen

Investeer in jezelf

Als je in jezelf investeert, dan investeer je ook in je financiële toekomst. Dit betekent niet dat je al je geld moet uitgeven aan dure cursussen of trainingen. Het betekent dat je tijd, energie en geld moet investeren in de dingen die belangrijk zijn voor jou en die jou helpen groeien en ontwikkelen.

Dit kan variëren van het volgen van online cursussen tot het lezen van boeken, het bijwonen van seminars of het werken met een coach. Het belangrijkste is dat je investeert in jezelf en in de dingen die jou helpen groeien en slagen.

Handel in overvloed

Als je handelt vanuit een gevoel van overvloed, dan trek je ook overvloed aan. Dit betekent dat je niet handelt vanuit een gevoel van tekort of angst, maar vanuit een gevoel van vertrouwen en overvloed.

Als je handelt vanuit een gevoel van overvloed, dan zul je merken dat er meer kansen op je pad komen en dat je meer succes hebt in alles wat je doet. Je hoeft niet te streven naar perfectie, maar je kunt wel handelen vanuit een gevoel van vertrouwen en overvloed in plaats van angst en tekort.

Ik begrijp de opdracht en zal de zinnen in de juiste paragrafen plaatsen in het Nederlands. Ik zal ook HTML-markeringen gebruiken en alle URL’s overnemen naar de afbeeldingen in de tekst.

Hoe meer geld aantrekken?

Als je wilt dat geld jou achtervolgt, moet je werken aan waardering en dankbaarheid tonen. Dit heeft alles te maken met de Wet van Aantrekking waar we vaak over praten. Maar wat je vaak ziet bij mensen die worstelen met geld, is dat het moeilijk voor hen is om te waarderen wat ze hebben. Er is een sterke neiging om te focussen op het tekort in plaats van de overvloed.

Het is moeilijk om dankbaar te zijn wanneer er rekeningen zijn die moeilijk te betalen zijn of wanneer je het gevoel hebt dat je niet de dingen kunt doen die je wilt doen. Vooral als je ziet dat anderen het goed doen en jij het gevoel hebt dat je niet zo goed presteert als zij. Het is dan erg uitdagend om overvloed te voelen of waardering te tonen in dat moment.

Mijn kleine truc voor dit probleem is om de volgende verklaring te gebruiken. Het is geen woordspeling of zo, het is voor mij gewoon waar. Het kan zijn dat het niet waar aanvoelt, maar het is wel waar. Wanneer je de waarheid ervan erkent, kun je het altijd vol vertrouwen uitspreken. Als je het vaak zegt, zal er meer geld naar je toe komen. De verklaring is als volgt:

Ik heb altijd meer dan genoeg

“Ik heb altijd meer dan genoeg”. Het zal vast zijn dat het niet zo aanvoelt, maar het is wel de waarheid. Als je dit altijd zegt, zal er meer geld naar je toe komen.

Herhaal deze zin zo vaak als nodig is en probeer het gevoel te krijgen dat het waar is. Dit zal je helpen om je te concentreren op de overvloed in je leven in plaats van op het tekort. Het zal je helpen om dankbaar te zijn voor wat je hebt en om meer overvloed aan te trekken.

Onthoud dat de Wet van Aantrekking werkt door middel van vibraties. Wanneer je je concentreert op tekort, trek je meer tekort aan. Maar wanneer je je concentreert op overvloed en dankbaarheid, trek je meer overvloed aan. Het is belangrijk om te onthouden dat het niet gaat om het geld zelf, maar om het gevoel van overvloed en welzijn dat het geld vertegenwoordigt.

Hoe geld jou kan achtervolgen

Altijd genoeg geld hebben

Omdat je nog steeds leeft en hier bent, heb je altijd meer dan genoeg. Je bent altijd in staat geweest om rond te komen, dus je hebt altijd meer dan genoeg. Het kan misschien niet zoveel zijn als je wilt, maar je hebt altijd meer dan genoeg.

Dit is enorm belangrijk bij de wet van aantrekking, omdat de vibratie van deze gedachte is: “Ik heb meer dan genoeg. De wet van aantrekking zal je teruggeven wat je regelmatig zegt en denkt. Dus als het onderwerp van geld ter sprake komt, bijvoorbeeld een rekening die binnenkomt waar je niet blij mee bent, haal diep adem en herinner jezelf eraan dat je altijd meer dan genoeg hebt.

Als je deze mantra dagelijks herhaalt, zal het een gewoonte worden die je automatisch zegt. Het richt zich op waardering voor het feit dat je wordt ondersteund door het universum. Je krijgt middelen en geld toegewezen. We willen dat dit meer wordt, maar we willen altijd waarderen wat we hebben. Wat we waarderen, groeit en breidt zich uit.

Altijd meer dan genoeg

Het kan misschien niet zoveel zijn als je wilt, maar je hebt altijd meer dan genoeg. Het is belangrijk om te onthouden dat je altijd meer hebt dan genoeg, ook al is het misschien niet zoveel als je zou willen hebben.

Deze gedachte is enorm belangrijk bij de wet van aantrekking, omdat de vibratie van deze gedachte is: “Ik heb meer dan genoeg“. De wet van aantrekking zal je teruggeven wat je regelmatig zegt en denkt. Dus als het onderwerp van geld ter sprake komt, bijvoorbeeld een rekening die binnenkomt waar je niet blij mee bent, haal diep adem en herinner jezelf eraan dat je altijd meer dan genoeg hebt.

Het is ALTIJD ok

Als er grote uitgaven aankomen, is dat oké, omdat je altijd meer dan genoeg hebt. Herinner jezelf eraan dat je altijd genoeg middelen hebt om rond te komen, ongeacht de grootte van de uitgaven.

De vibratie van deze gedachte is enorm belangrijk bij de wet van aantrekking. De wet van aantrekking zal je teruggeven wat je regelmatig zegt en denkt. Dus als het onderwerp van geld ter sprake komt, bijvoorbeeld een rekening die binnenkomt waar je niet blij mee bent, haal diep adem en herinner jezelf eraan dat je altijd meer dan genoeg hebt.

Hoe geld jou kan achtervolgen

Geld wil daarheen gaan waar het wordt uitgegeven.

Geld heeft een symbolische betekenis en het stagneert zijn energie als we het niet gebruiken voor zijn doel. Als we geld niet gebruiken voor zijn doel, blijft het vastzitten en stokt het.

Als we geld willen aantrekken, moeten we het uitgeven. Het uitgeven van geld is goed om meer geld aan te trekken. Maar het gaat voornamelijk om vibratie. Als we geld vibrerend uitgeven door ons voor te stellen dat we iets kopen wat we ons kunnen veroorloven, zeggen we tegen het universum: “Ik heb meer dan genoeg”. Dit is een geweldig spel om te spelen om geld te laten stromen.

Geld heeft een doel.

Het heeft een symbolische betekenis. Als we geld niet gebruiken voor zijn doel, blij ft het vastzitten en stagneert het zijn energie. Het is belangrijk om te begrijpen dat geld bedoeld is om te worden gebruikt voor zijn doel en om ons te helpen onze doelen te bereiken.

Als we geld willen aantrekken, moeten we begrijpen dat het niet alleen draait om het hebben van geld, maar ook om het begrijpen van de symbolische betekenis ervan. Geld is bedoeld om ons te helpen onze doelen te bereiken en ons te ondersteunen in ons leven.

Het spel dat we gaan spelen om geld te laten stromen is heel eenvoudig.

Je neemt een geldbedrag dat je van plan bent te houden, maar dat je vibrerend gaat uitgeven in je gedachten. Het kan bijvoorbeeld om een briefje van twintig euro gaan of om een briefje van honderd euro. Hoe groter het bedrag, hoe beter het werkt.

Je neemt wat geld dat je van plan bent te houden, maar dat je “vibrerend” gaat uitgeven.

Het idee is dat je het geld meerdere keren per dag in je gedachten uitgeeft. Als je iets wilt kopen dat je je kunt veroorloven, kijk dan naar het geldbedrag en stel je voor dat je het uitgeeft aan datgene wat je wilt kopen. Dit helpt je om in de vibratie te komen van het uitgeven van geld en om het idee te versterken dat je altijd meer dan genoeg hebt.

Dit is een geweldig spel dat je kunt spelen om geld te laten stromen.

Het spel helpt je om in de vibratie te komen van het uitgeven van geld en om het idee te versterken dat je altijd meer dan genoeg hebt. Als je dit spel regelmatig speelt, zul je merken dat er meer geld naar je toe komt en dat je in staat bent om meer te kopen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Hoe geld jou kan achtervolgen

Het spel is eigenlijk heel eenvoudig.

Je hebt een geldbedrag nodig dat je meerdere keren per dag in je gedachten kunt uitgeven. Het maakt niet uit hoeveel het is, maar hoe groter het bedrag, hoe beter het werkt. Gedurende de dag, wanneer je iets ziet dat je wilt kopen en je hebt het geld ervoor, geef het dan in je gedachten uit. Herhaal dit zo vaak als je wilt en je zult merken dat je in de vibratie van overvloed komt en dat het geld naar je toe stroomt.

Stel dat ik software wil kopen die 400 euro kost en ik kijk naar het geld.

Ik zeg dan bijvoorbeeld tegen mezelf: “Ik kan dit nu kopen, ik koop het nu in mijn gedachten.” Dit helpt me om in de vibratie van het uitgeven van geld te komen en het universum te laten weten dat ik in staat ben om te kopen wat ik nodig heb.

De beste investering

Laat me je iets vertellen over die 700 euro die daar ligt. Het is waarschijnlijk de beste investering die ik ooit heb gedaan.

Ik heb al jarenlang 700 euro op een speciale plek in mijn kantoor liggen en ik gebruik het geld alleen in mijn gedachten. Toch heb ik altijd genoeg geld gehad om te kopen wat ik nodig heb voor mijn bedrijf. Dit spel heeft me geholpen om in de vibratie van overvloed te komen en meer geld aan te trekken dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Dit was voordat ik de 700 euro had om in mijn bedrijf te investeren.

Door dit spel te spelen, heb ik geleerd om in de vibratie van overvloed te komen en meer geld aan te trekken dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het heeft me geholpen om te leren hoe ik mijn geld op de juiste manier kan uitgeven en om te geloven dat ik altijd meer dan genoeg heb.

Hoe geld jou kan achtervolgen

Kleine trucjes

Dit spel is een geweldige manier om meer geld aan te trekken en in de vibratie van overvloed te komen. Het is een eenvoudige techniek die iedereen kan gebruiken om meer geld en overvloed in hun leven te brengen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het spelen van dit spel en zie hoe het je leven verandert!

Conclusie

Het spelen van het ‘Geld laat stromen’-spel is een geweldige manier om in de vibratie van overvloed te komen en meer geld aan te trekken in je leven. Door jezelf aan te leren om geld in je gedachten uit te geven, herhaal je de mantra ‘ Ik heb altijd meer dan genoeg’ en versterk je de overtuiging dat je in staat bent om te kopen wat je nodig hebt. Het is een eenvoudige techniek die iedereen kan gebruiken en die je helpt om te leven in overvloed en welvaart. Begin vandaag nog met het spelen van dit spel en zie hoe het je leven verandert!

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views