verhoog je vibratie

Verhoog je vibratie in 3 stappen – Andrea Schulman1244 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
1244 keer gelezen sinds

0
(0)

Hey daar! Ben je ook zo moe van al die slechte vibes? Voel je je soms gewoon niet lekker in je vel en weet je niet precies waarom? Geen paniek, want ik ben hier om je te helpen Verhoog je vibratie in 3 stappen om weer positief door het leven te gaan.

Het maakt niet uit of je een ruzie hebt gehad met iemand of dat je gewoon een slechte dag hebt gehad op het werk, want ik ga je laten zien hoe ik altijd mijn vibratie weer opkrik en het werkt elke keer weer. Dus laten we snel aan de slag gaan met mijn drie stappenplan om je vibratie super snel te verhogen.

Stap 1: herinner je dat een lage vibratie zichzelf versterkt

In stap 1 kan ik uitleggen dat een lage vibratie zichzelf versterkt. Dit betekent dat als ik me in een lage vibratie bevind, ik meer dingen aantrek die mijn lage vibratie versterken. Dit kan leiden tot een vicieuze cirkel waarbij ik me steeds slechter ga voelen en meer negatieve gebeurtenissen en omstandigheden aantrek. Het is daarom belangrijk om mij bewust te zijn van dit fenomeen en me te herinneren.

Verhoog je vibratie in 3 stappen:

Stap 2: voer een mentale of emotionele reiniging uit

Oké, stap 2 in ons driestappen plan om je vibratie snel te verhogen is om een mentale of emotionele reiniging uit te voeren. Als je je rot voelt, kan het zijn dat je alle soorten negatieve gedachten en emoties hebt die rondspoken in je hoofd. Dit kan ervoor zorgen dat je je nog slechter gaat voelen en dat je in een neerwaartse spiraal terechtkomt.

Dus het is belangrijk om deze negatieve gedachten en emoties te “reinigen” en te vervangen door positieve. Dit kan je doen door bijvoorbeeld te mediteren, te visualiseren of affirmaties te gebruiken. Als je nog nooit hebt gemediteerd of affirmaties hebt gebruikt, dan is dit een geweldige manier om te beginnen. Probeer een paar minuten per dag te mediteren en stel jezelf positieve affirmaties voor, zoals “Ik verdien liefde en respect” of “Ik ben krachtig en sterk.

Dit kan helpen om je mentale en emotionele staat te verbeteren en verhoog je vibratie. En als je het moeilijk vindt om dit alleen te doen, zoek dan hulp bij een vriend, familielid of professioneel. Zoek iemand die je vertrouwt en die je kan helpen om je mentale en emotionele staat op te krikken.

Stap 3: voeg positieve activiteiten en gedachten toe aan je dag

Oké, we zijn bijna aan het einde van ons driestappen plan om je vibratie snel te verhogen. Dus laten we doorgaan naar stap 3, wat inhoudt dat je positieve activiteiten en gedachten aan je dag toevoegt. Als je je rot voelt, kan het zijn dat je de neiging hebt om te veel tijd binnen te blijven, naar slechte tv te kijken of te veel te eten. Maar als je echt je vibratie wilt verhogen, moet je actie ondernemen en positief denken.

Dus misschien wil je een leuke wandeling maken in de natuur, een nieuw recept uitproberen in de keuken of gewoon een paar minuten dansen op je favoriete muziek. Het gaat erom dat je dingen doet die je blij maken en die je helpen om je energie op te krikken. En als je je mentale staat wilt verbeteren, probeer dan positieve gedachten toe te voegen aan je dag.

Dit kan je doen door bijvoorbeeld een dankbaarheidsdagboek bij te houden of door iedere dag een paar dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Dit kan helpen om je aandacht te verleggen van negatieve gedachten naar positieve. Dus probeer vandaag nog een paar positieve activiteiten en gedachten toe te voegen aan je dag en voel hoe je vibratie stijgt. En onthoud, als je het moeilijk vindt om dit alleen te doen, zoek dan hulp bij een vriend, familielid of professioneel. Zoek iemand die je vertrouwt en die je kan helpen om je vibratie op te krikken.

Conclusie:

Oké, we hebben ons driestappenplan doorgenomen om je vibratie snel te verhogen. Dus laten we even samenvatten wat we hebben geleerd.

Stap 1 is om te herinneren dat een lage vibratie zichzelf versterkt, wat betekent dat je de neiging hebt om dingen te attracteren die je in een lagere vibratie houden. Dus als je je rot voelt, is het belangrijk om te herinneren dat dit een tijdelijke staat is en dat je de macht hebt om je vibratie te verhogen.

Stap 2 is om een mentale of emotionele reiniging uit te voeren, wat betekent dat je negatieve gedachten en emoties moet “reinigen” en vervangen door positieve. Dit kan je doen door te mediteren, te visualiseren of affirmaties te gebruiken.

En stap 3 is om positieve activiteiten en gedachten toe te voegen aan je dag, wat betekent dat je dingen moet doen die je blij maken en die je helpen om je energie op te krikken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een leuke wandeling te maken, een nieuw recept te proberen of gewoon een paar minuten te dansen op je favoriete muziek. En als je je mentale staat wilt verbeteren, probeer dan positieve gedachten toe te voegen aan je dag, zoals een dankbaarheidsdagboek of een lijst met dingen waar je dankbaar voor bent.

Dus als je je rot voelt en verhoog je vibratie lukt niet, volg dan deze drie stappen. En onthoud, als je het moeilijk vindt om dit alleen te doen, zoek dan hulp bij een vriend, familielid of professioneel. Zoek iemand die je vertrouwt en die je kan helpen om je vibratie op te krikken.

En als je deze stappen volgt, zul je zien dat je vibratie snel stijgt en dat je in staat bent om je vibratie op een hoog niveau te houden. Door regelmatig te werken aan het verhogen van je vibratie, zul je merken dat je je gelukkiger, gezonder en meer tevreden voelt.

Je zult ook merken dat je meer positieve ervaringen aantrekt in je leven en dat je beter in staat bent om te gaan met uitdagingen en stress. Dus laat dit drie stappenplan je gids zijn om je vibratie te verhogen en te behouden op een hoog niveau. Probeer het vandaag nog uit en voel hoe je je beter voelt.

Youtube video

Verhoog je vibratie verder met:

Numerieke patronen als teken van alignment: wat ze betekenen en hoe je het kunt gebruiken in 2023 – Esther Hicks

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views