Manifesteer je eigen werkelijkheid

Manifesteer je eigen werkelijkheid | Rampage of invincibility – Esther Hicks587 keer gelezen sinds
7
minuten leestijd
7
minuten leestijd
587 keer gelezen sinds

0
(0)

Manifesteer je eigen werkelijkheid vandaag nog! Waarom zou je willen wachten tot morgen? Laten we direct beginnen.

We gaan beginnen vanaf waar je nu bent en bouwen je op tot de vibratie die nodig is voor je om alles te zijn of te doen of te hebben wat je maar wilt. 

Rampage of invincibility begint hier:

Ik begin te begrijpen dat ik meer ben dan dat ik hier in dit fysieke lichaam kan zien. Ik erken ook dat er een groter deel van mij is, een Bronenergie deel van mij dat de werkelijke essentie is van wie ik ben.

En ik accepteer dat een deel van dat bewustzijn nu door dit fysieke lichaam van mij stroomt. Kennelijk is er dus een soort dualiteit gaande in mij, waarbij ik het stabiele “eeuwige zijn” ervaar in een altijd voortdurende expansie.

Dan is er het deel van mij dat zich hier in dit fysieke lichaam bevindt. En ik begrijp heel helder de waarde van deze twee delen die ik beiden ben. Ik voel het!

En ik voel ook de eeuwigheid van wie ik werkelijk ben en ik kan deze specifieke kenmerken voelen wat betreft wie ik ben in deze menselijke vorm op dit bijzondere platform die we Aarde noemen.

Want ik begin de waardering te voelen voor al het contrast dat mij omgeeft. Wat ik ooit veroordeelde, omarm ik nu. Omdat ik kan voelen dat het contrast mij inspireert tot weer een nieuw idee.

En ik herinner me nog dat er een nieuw idee in me geboren werd en dat ik de geboorte ervan verafschuwde, omdat het een idee was waarin ik niet geloofde en dat me daarom veel pijn bracht.

Maar nu ervaar ik de sensatie van het laten ontstaan van nieuwe ideeën. En ook al weet ik niet hoe, of wanneer, of wie het tot stand zal brengen.

Ik weet ook niet waar, want ik ken de details niet van hoe het zich zal ontvouwen, maar ik heb wel geloof en daarbij geloof ik in de wetten van het Universum.

En ik weet dat ik een Schepper ben die na de geboorte van dit nieuwe idee, alle voordelen zal ontvangen uit de Bron om het te verwezenlijken.

Dus, terwijl ik op dit moment iets wil waarvan ik niet weet hoe het zal uitpakken, voel ik me kalm in het besef dat ik het niet weet en ook niet hoef te weten. Niets meer dan kalm en gerustgesteld.

Ik voel me niet alleen heel kalm omdat ik een nieuw idee heb voortgebracht van iets dat ik graag wil, maar ik voel me er ook door geactiveerd omdat het grotere deel van mij onmiskenbaar weet dat ik De Schepper ben van mijn eigen ervaring en werkelijkheid.

En dat grotere deel van mij kijkt er niet alleen naar en is het ermee eens, maar het is ook het vibrationele equivalent ervan geworden. In feite is het grotere deel van mij al dat geworden waar ik om heb gevraagd. En dus is het nu slechts een kwestie van deze achterstand inlopen.

Nu ik weet wat ik weet, denk ik niet dat dit al te veel moeite zal kosten. Als ik beweeg in de richting van het inlopen van deze achterstand, voel ik me beter. En als ik me beweeg in de tegengestelde richting van het inlopen van deze achterstand, voel ik me slechter.

En ik ben zo ontvankelijk voor de manier waarop ik me deze dag voel. Ik ben zo trots op mezelf omdat ik me bewust ben van wanneer ik bewust met de stroom mee ga en wanneer ik dat niet doe. Ik weet wanneer ik stroomafwaarts ga en wanneer ik stroomopwaarts ga.

Ik kan voelen wanneer ik mezelf laat zijn wie ik geworden ben en ik kan ook voelen wanneer ik mezelf niet laat zijn wie ik geworden ben.

En ik ben niet langer boos op mezelf op de momenten dat ik me niet laat zijn wie ik ben geworden, want die momenten helpen me alleen maar om het verschil in het gidssysteem van mijn emoties te herkennen.

Ik kan voelen dat ik eigenlijk degene ben die de klei aan het vormen is. Want ik ben eindelijk op de plaats waar ik niet de gemanifesteerde ontvanger hoef te zijn van alles wat ik in één keer wil, omdat ik weet dat het allemaal nog gaat komen.

Dat er nooit een tijd zal komen dat ik geen Rockets of Desire mijn toekomst in zal sturen. Ik begin eindelijk door te krijgen dat ik het nooit helemaal voor elkaar zal krijgen en dat ik het ook nooit fout kan doen, omdat alles wat ik ervaar gewoon alleen maar een nieuwe expansie veroorzaakt.

En ik kan aan de manier waarop ik me voel zien of ik naar die expansie toe beweeg of niet. Tenslotte begin ik te begrijpen dat het uiteindelijk toch nooit om die vervulling of die manifestatie ging.

Die dingen die ik wil zijn slechts mijn doel en een middel om me op te focussen zodat ik deze rivier van het leven kan moeiteloos kan bevaren. Ik ben vervuld in de wetenschap dat ik aan het groeien ben in mijn eigen expansie en ik ben verheugd in de wetenschap dat ik het nooit helemaal af zal krijgen.

En ik ben tevreden, diep tevreden, met waar ik nu ben. Ik voel de opwinding en verheug me in de wetenschap dat ik ben waar ik ben en dat ik mijn boot overal in het water kan leggen en maakt niet uit vanaf welke plek ik dit doe.

Mijn besef dat deze stroom altijd stroomafwaarts zal gaan, op weg naar alles wat ik uiteindelijk zal creëren, is voor mij genoeg om diepe tevredenheid te voelen over waar ik nu ben.

Ik zal niet meer zitten muggenziften als ik de afstand weer eens meet tussen waar ik ben en daar waar ik wil zijn. In plaats daarvan stroom ik op deze vreugdevolle rivier en ervaar ik het opwindende gevoel van beweging in de richting van mijn expansie.

Ik kan aanvoelen dat de Bron in mij die van mij houdt en mij liefheeft, de geëxpandeerde versie van mij is geworden. En ik kan voelen dat er geen enkele wroeging of ongemak is in het wezen van mijn Bron. Geen moment kijkt zij naar mij waar ik sta en vergelijkt mij waar ik nu ben, met waar zij is en zij spot niet met mij als ik voel dat ik in gebreke ben gebleven.

In plaats daarvan staat deze Bron naast mij en ervaart de expansie als gevolg van wat ik heb geleefd en beleefd in liefde en dankbaarheid. In liefdevolle waardering voor alles wat ik ben geworden en roept me er eindeloos en onvermoeibaar naar toe. En nu snap ik het. Dit is wat het leven is.

Dat de dualiteit van mij, deze Bronenergie die bereid was naar voren te treden door middel van mijn fysieke lichaam en zich verder uitbreidde naar weer een nieuwe expansie.

En nu is het fysieke deel van mij bereid deze achterstand in te halen zodat mijn fysieke lichaam en mijn InnerBeing zich kunnen herenigen.

Ik begrijp nu mijn plaats in dit Universum. Want ik ben een belangrijke schakel in de expansie van het Universum en het is tijd dat ik het profijt en de beloning van mijn expansie ontvang. En nu weet ik hoe.

Manifesteer je eigen werkelijkheid door middel van concentratie op positieve energie

In deze video bespreekt Esther Hicks een duidelijke opdracht en verzoek: Manifesteer je eigen werkelijkheid door middel van concentratie op positieve energie om je wensen te verwezenlijken.

Esther Hicks legt het concept uit van afstemming op je InnerBeing en acceptatie van de dualiteit van je bestaan om de kracht van dit Universum aan te boren.

Ze benadrukt de noodzaak te vertrouwen op de wetten van het Universum, het contrast dat ons omringt te waarderen en te genieten van de reis van het leven terwijl we gericht blijven op onze expansie. Uiteindelijk is de boodschap dat we allemaal belangrijk zijn en de kracht hebben om onze eigen werkelijkheid te creëren.

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231203 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023907 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023573 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023635 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211737 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211012 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021805 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021541 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211126 views