Esther Hicks

The Secret 2006 – Esther Hicks – Neville Goddard

Wie is Esther Hicks en wat is Abraham?

Esther Hicks is een Amerikaanse zelfhulpauteur en spreker die verschillende boeken heeft geschreven, waaronder “The Law of Attraction,” dat populair werd nadat het genoemd werd in de bestseller “The Secret”. Hicks staat bekend om haar lessen over de wet van aantrekking en om haar werk als kanaal voor een groep niet-fysieke entiteiten die Abraham heet.

Volgens Hicks is Abraham een groep van “oneindige intelligentie” die zij kanaliseert om leiding en onderricht te geven over verschillende onderwerpen, waaronder relaties, welvaart en persoonlijke groei. Hicks’ lessen met Abraham zijn alom populair en zijn in diverse boeken, workshops en seminars opgenomen.

Hicks’ lessen over de wet van aantrekking zijn gebaseerd op het idee dat gedachten en gevoelens ervaringen, mensen en omstandigheden kunnen aantrekken in iemands leven. Volgens Hicks kan iemand, door zich op positieve gedachten en gevoelens te richten, positieve ervaringen en omstandigheden in zijn leven aantrekken. Omgekeerd kan iemand, door zich op negatieve gedachten en gevoelens te richten, negatieve ervaringen en omstandigheden aantrekken.

Kun je me meer vertellen over de film “The Secret”?

“The Secret” is een zelfhulpfilm en boek dat in 2006 werd uitgebracht. De film en het boek onderzoeken het concept van de wet van aantrekking, het idee dat iemands gedachten en gevoelens ervaringen, mensen en omstandigheden in zijn leven kunnen aantrekken. De film en het boek waren gebaseerd op het werk van verschillende zelfhulpauteurs en sprekers, waaronder Esther Hicks, die bekend staat om haar lessen over de wet van aantrekking en om haar werk als kanaal voor een groep niet-fysieke entiteiten die Abraham heet.

De film en het boek werden wijd en zijd populair en hebben het concept van de wet van aantrekking geïntroduceerd bij een breder publiek. De film en het boek zijn echter ook door sommigen bekritiseerd omdat ze onwetenschappelijk zouden zijn en bewijs zouden missen.

Waarom werd Ester Hicks verwijderd uit de tweede editie van The Secret?

Esther Hicks werd niet verwijderd uit de tweede editie van “The Secret. Hicks kwam voor in de oorspronkelijke versie van de film en het boek, die in 2006 werden uitgebracht. Hicks droeg bij aan de film en het boek door seminars te geven over de wet van aantrekking en door haar ervaringen te delen als kanaal voor Abraham, een groep niet-fysieke entiteiten.

Het is echter mogelijk dat je gehoord hebt dat Hicks uit latere versies van “The Secret” werd verwijderd vanwege een juridisch geschil. In 2011 kondigden Hicks en haar man Jerry Hicks aan dat ze niet langer verbonden waren met “The Secret” of met de bedenker ervan, Rhonda Byrne. Volgens berichten was de splitsing het gevolg van een meningsverschil over het gebruik van Abrahams leringen in de film en het boek.

Het is belangrijk op te merken dat deze informatie betrekking heeft op de oorspronkelijke versie van “The Secret” en dat Esther Hicks niet uit latere edities van de film of het boek werd verwijderd.

Hoe is The Secret vandaag de dag nog relevant en hoe staat in verhouding tot Neville Goddard?

The Secret” is een zelfhulpfilm en boek dat in 2006 werd uitgebracht en het concept van de wet van aantrekking verkent, dat is het idee dat iemands gedachten en gevoelens ervaringen, mensen en omstandigheden in zijn leven kunnen aantrekken. De film en het boek werden wijd en zijd populair en hebben het concept van de wet van aantrekking geïntroduceerd bij een breder publiek.

Neville Goddard was een zelfhulpauteur en spreker die veel schreef en lezingen gaf over de kracht van de geest en het concept van de wet van aantrekking. De lessen van Goddard leken op die van “The Secret”, omdat ze de nadruk legden op het idee dat iemands gedachten en gevoelens zijn werkelijkheid kunnen vormen.