Rockets of Desire

Rockets of Desire – Esther Hicks644 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
644 keer gelezen sinds

0
(0)

Ben je klaar om het volledige potentieel van al je verlangens te ontgrendelen en je dromen te manifesteren in je eigen werkelijkheid door middel van de kracht van jouw Rockets of Desire?

Rockets of Desire

Tip: lees eerst de begrippenlijst:

[accordions]
[accordion title=”Rocket of Desire” load=”show”]Een Rocket of Desire is een term die gebruikt wordt om de gedachten en verlangens te beschrijven die we uitsturen naar het universum, met de bedoeling om onze realiteit te veranderen of te manifesteren.[/accordion]
[accordion title=”Vortex” load=”hide”]Vortex is een term die wordt gebruikt om de energiestromen te beschrijven die ontstaan uit onze gedachten en emoties. Het is een soort plek waar onze gedachten en verlangens naar toe gaan en vandaan komen[/accordion]
[accordion title=”InnerBeing” load=”hide”]InnerBeing is een term die wordt gebruikt om ons innerlijke zelf te beschrijven, ons hogere zelf, ons innerlijk weten, ons spirituele wezen. Het is dat deel van ons die ons leidt, ons helpt om onze wensen en verlangens te realiseren en ons helpt om onze levensdoelen te bereiken.[/accordion]
[accordion title=”Vibrationele energie” load=”hide”]Dat is de energie die je uitzend. Negatieve energie komt vanuit negatieve emoties. Het moment dat je ontevredenheid, verdriet, jaloezie etc voelt. Positieve energie komt uit liefde, zorg, geven, creëren, eigenlijk alles waar je blij van wordt.[/accordion]
[/accordions]

Rockets of Desire


De rampage van Esther Hicks:

Het is zo’n geweldige ontdekking als je eindelijk begrijpt dat je geen controle meer hoeft te hebben over de omstandigheden om je heen om je emoties onder controle te houden. Het is een enorme verademing als je op een bepaald moment alle controle los kunt laten en de onmogelijke taak om oncontroleerbare dingen onder controle te houden op kunt geven.

Maar het belangrijkste is dat je begrijpt dat negatieve situaties en omstandigheden er zijn om je te helpen helder te krijgen wat je wel en niet wilt. Door je emoties als een soort van sorteersysteem te gebruiken kun je zien wat je echt niet wilt. Maar deze keer zal je die spanning niet meer voelen zoals je dat altijd eerder wel hebt gevoeld, omdat je nu begrijpt dat al die negatieve omstandigheden je op dat moment in staat stellen helder te krijgen wat je wel- en wat je niet wilt.

Dit is de eerste stap naar helderheid in wat je wel en niet wilt. En als je deze stap zet, zul je zien dat je met je Rockets of Desire alles kan manifesteren wat je maar wilt. Dus wees niet bang om de controle los te laten, maar wees dankbaar voor deze negatieve situaties en gebruik ze om helder te krijgen wat je wel wilt.

En begrijp dat je InnerBeing altijd weet hoe het je kan leiden naar alles wat je ooit hebt gewild. Je InnerBeing heeft al die tijd geweten hoe je kunt manifesteren wat je wilt, dus vertrouw erop en wees dankbaar voor de dingen die je niet wilt, want ze zijn er om je te helpen.

Laat je gedachten vrijelijk stromen, wees je bewust van de vibraties die je uitzendt en wees in harmonie met je InnerBeing. Door te leven vanuit deze staat van bewustzijn, kun je manifesteren wat je maar wilt en een prachtig leven creëren. Dus wees dankbaar voor de negatieve situaties, gebruik ze om helder te krijgen wat je wel wilt en vertrouw op de kracht van je InnerBeing om je te leiden.

Met deze kennis kun je verder gaan met het creëren van jouw droomleven. Door de controle los te laten, dankbaar te zijn voor de negatieve situaties en in harmonie te leven met je InnerBeing. Het leven is een cadeau en het is aan jou hoe je dit cadeau wilt ervaren.

Dus maak de keuze om de controle los te laten, dankbaar te zijn voor alles wat je tegenkomt en vertrouw op je InnerBeing om je te leiden. Het leven is een prachtige reis en jij bent de piloot van je eigen vliegtuig. Dus stijg op en vlieg naar de ongekende hoogten van jouw droomleven.

Rockets of Desire


Het artikel

Het gevoel dat je geen controle hoeft te hebben over de omstandigheden om je heen om zo je emoties de baas te kunnen blijven, is een geweldig gevoel. Het is een enorme verademing voor je als je op een bepaald moment alle controle los kunt laten en de onmogelijke taak om oncontroleerbare dingen in eigen hand te houden op kunt geven.

Maar waarom zijn er negatieve situaties en omstandigheden in ons leven?

Het antwoord is simpel: er is geen andere mogelijkheid. Het leven zal ons hoe dan ook in aanraking brengen met allerlei negatieve situaties, en negatieve omstandigheden. Maar tegelijkertijd stellen deze ervaringen en omstandigheden ons in staat heel duidelijk te weten te komen wat we beslist niet willen en wat we wel willen.

Het begrijpen van de vibrationele energie van onze gedachten

Zie het als een sorteersysteem waarbij onze emoties ons vertellen hoe we er tegenover staan. Het heeft ons altijd heel duidelijk laten weten wat we echt niet leuk vinden. Maar deze keer niet! Deze keer zal je die spanning niet meer voelen zoals je dat altijd eerder wel hebt gevoeld, omdat je deze keer begrijpt dat al die negatieve omstandigheden je op dat moment in staat stellen helder te krijgen wat je wel- en wat je niet wilt.

Rockets of Desire zijn de verlangens die we uitzenden naar het universum, en ze helpen ons onze vibrationele realiteit te veranderen in overeenstemming met wat we willen. Door onze Rockets of Desire te lanceren, breiden we onze Vortex uit en creëert onze InnerBeing nieuwe kansen en mogelijkheden voor ons.

Hoe we weten of we op de juiste weg zijn

Een belangrijke sleutel is om te begrijpen welke vibraties we uitzenden en waar ze vandaan komen. We willen dat we moment voor moment de harmonie of de chaos in de gedachte die we denken, kunnen herkennen, in vergelijking met de gedachte die onze InnerBeing over hetzelfde onderwerp denkt op hetzelfde moment. Als er harmonie is tussen ons en onze InnerBeing, voelen we ons geweldig.

Het begrijpen van de vibrationele energie van onze gedachten en het lanceren van Rockets of Desire zijn krachtige manieren om onze emoties en onze realiteit te veranderen in overeenstemming met wat we willen.

Het belangrijke van de innerlijke staat

Onze innerlijke staat is van groot belang als het gaat om het manifesteren van onze wensen en verlangens. Onze InnerBeing weet precies hoe het ons moet leiden naar alles wat we willen, en hoe we onze innerlijke staat kunnen veranderen om in harmonie te zijn met onze verlangens. Wanneer we in een positieve innerlijke staat zijn, zijn we meer ontvankelijk voor de dingen die we willen manifesteren in onze levens.

De kracht van intentie

Onze intentie is een ander belangrijk onderdeel van het manifesteren van onze verlangens. Onze intentie is de energie achter onze gedachten en gevoelens. Door onze intentie op een positieve manier te richten, kunnen we onze vibraties verhogen.

Het belang van focus

  • Hoe we onze focus kunnen gebruiken om onze verlangens te manifesteren
  • Hoe we onze focus kunnen veranderen om die ervaringen aan te trekken die we willen

Onze focus is een belangrijk onderdeel van het manifesteren van onze verlangens. Door onze focus op positieve dingen te richten, trekken we positieve dingen aan in ons leven. Door onze focus te veranderen, kunnen we aantrekken wat we willen in ons leven. Het is belangrijk om ons te realiseren dat we de macht hebben om onze focus te veranderen en zo ons leven te veranderen.

Ja, door onze focus te veranderen, kunnen we aantrekken wat we willen in ons leven en zo ons leven veranderen. Het is belangrijk om te beseffen dat we de controle hebben over onze focus en dat we deze kunnen gebruiken om onze verlangens te manifesteren. Door onze focus te richten op de dingen die we willen, in plaats van op de dingen die we niet willen.

De kracht van positieve emoties

  • Hoe positieve emoties ons helpen onze verlangens te manifesteren
  • Hoe we onze emoties kunnen veranderen om positiever te zijn

Positieve emoties zijn een krachtige tool om onze verlangens te manifesteren. Wanneer we positieve emoties ervaren, verhogen we onze vibraties en trekken we positieve dingen aan in ons leven. Het is belangrijk om onze emoties te begrijpen en te leren hoe we ze kunnen veranderen.

Het belang van dankbaarheid

  • Hoe dankbaarheid ons helpt onze verlangens te manifesteren
  • Hoe we onze dankbaarheid kunnen vergroten

Dankbaarheid is een belangrijk onderdeel van het manifesteren van onze verlangens. Wanneer we dankbaar zijn, verhogen we onze vibraties en trekken we positieve dingen aan in ons leven. Het is belangrijk om onze dankbaarheid te vergroten door dankbaar te zijn voor alles wat we al hebben in ons leven.

Nieuwe helderheid dringt tot ons door

We denken dat het een prachtige ervaring je zal zijn, wanneer je deze dingen begint te begrijpen. En deze nieuwe verkregen helderheid gaat als volgt:

Ik ben een menselijk wezen, maar ik ben veel meer dan dat en als ik menselijke ervaringen heb, lanceer ik Rockets of Desires om mijn menselijke ervaring en die van anderen om me heen nog wonderbaarlijker te maken dan het al was. Maar! Als ik in deze modus blijf van alleen maar kijken naar wat er al is en wat ik al heb, zal ik nooit in staat zijn om nieuwe dingen te creëren en mezelf of mijn omgeving te verbeteren.

Focus en stem af op je InnerBeing

In plaats van te proberen onze omstandigheden te controleren, moeten we ons richten op onze InnerBeing en onze vibratie en de frequentie die wij uitzenden. Door ons bewust te zijn van onze vibratie en deze bewust te beïnvloeden, kunnen we positieve nieuwe uitkomsten creëren in ons leven.

Laat de kracht van je InnerBeing voor je werken

Door ons te concentreren op onze InnerBeing, de kracht van onze vibratie en je Rockets of Desire die we lanceren, geven we ons InnerBeing de ruimte om te werken en ons te leiden naar alles wat we willen in ons leven. Richt je op je vibratie in plaats van altijd te vechten tegen de omstandigheden om ze te controleren.

Conclusie

In conclusie is manifesteren van onze verlangens een proces dat begint bij onze innerlijke staat. Door onze focus, intentie, emoties, dankbaarheid en innerlijke staat te veranderen, kunnen we onze vibraties verhogen en aantrekken wat we willen in ons leven. Het is belangrijk om te beseffen dat we de controle hebben over onze gedachten en emoties en dat we deze kunnen gebruiken om onze verlangens te manifesteren. We nodigen de lezer uit om deze principes toe te passen en hun eigen leven te veranderen.

Veelgestelde vragen

Wat is een Rocket of Desire?

Een Rocket of Desire is een term die gebruikt wordt om de gedachten en verlangens te beschrijven die we uitsturen naar het universum, met de bedoeling om onze realiteit te veranderen of te manifesteren. Het is de kracht van onze wensen en intenties die we uitstralen, die onze vibratie beïnvloeden en ons InnerBeing activeren om ons te helpen die wensen en verlangens te realiseren.

Wat is een Vortex?

Een Vortex is een term die wordt gebruikt om de energiestromen te beschrijven die ontstaan uit onze gedachten en emoties. Het is een soort plek waar onze gedachten en verlangens naar toe gaan en vandaan komen en ons helpt al onze wensen en verlangens te manifesteren in onze realiteit.

Wat is een InnerBeing?

Een InnerBeing is een term die wordt gebruikt om ons innerlijke zelf te beschrijven, ons hogere zelf, ons innerlijk weten, ons spirituele wezen. Het is dat deel van ons die ons leidt, ons helpt om onze wensen en verlangens te realiseren en ons helpt om onze levensdoelen te bereiken.

Het doel is om de relatie tussen jou en je InnerBeing te harmoniseren. Je emoties geven je altijd aan hoe je staat in verhouding tot je InnerBeing. Voel je een negatieve emotie? Dan weet je dat je InnerBeing er anders over denkt dan jij.

Deze negatieve emoties zijn jouw kompas. Voel je je geweldig en/of geïnspireerd? Dan weet je dat je in harmonie bent met je InnerBeing en die harmonie weten te behouden, dat is wat eigenlijk altijd The Secret is geweest, maar slechts deels is geland in ons bewustzijn.

Bron: Youtube video

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken