verwezenlijken van je verlangens

Je Verlangens Verwezenlijken met Neville’s Krachtige Oefeningen1370 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
1370 keer gelezen sinds

0
(0)

Ben je klaar om de sleutel te ontdekken om je verlangens te verwezenlijken? Leer hoe je je innerlijke beweging kunt beheersen met de krachtige oefening die Neville leerde van zijn vriend Abdullah en verander zo je verlangens in realiteit.

Hallo daar! Ben je op zoek naar manieren om je verlangens te verwezenlijken? Veel mensen hebben dezelfde vraag, en gelukkig ben ik hier om je te helpen. Vandaag laat ik je precies zien hoe je dit kunt doen, stap voor stap. En wat nog beter is, ik deel zelfs de exacte oefening die Neville leerde van zijn vriend Abdullah. Deze oefening is zo krachtig dat je er zeker baat bij zult hebben als je op zoek bent naar manieren om je verlangens te verwezenlijken.

verwezenlijken van je verlangens

Wat is de sleutel tot het verwezenlijken van je verlangens?

Laten we beginnen bij het begin. Wat is de sleutel tot het verwezenlijken van verlangens? Neville stelt in zijn lezing “The Secret of Prayer” dat de sleutel “motion” is. Maar wat bedoelt hij daar precies mee? Nou, Neville gelooft dat het beheersen van innerlijke beweging cruciaal is om verlangens te verwezenlijken. Dit betekent dat je in staat moet zijn om jezelf in je verbeelding naar de plek te verplaatsen waar je wilt zijn. En dat is precies waar de oefening van Neville en Abdullah om draait.

De oefening die Neville leerde van Abdullah

De oefening die Neville leerde van Abdullah is eigenlijk heel eenvoudig. Elke dag zou Neville in zijn woonkamer gaan zitten, waar hij de telefoon in de hal niet kon zien. Met zijn ogen dicht zou hij zich voorstellen dat hij zat op de stoel naast de telefoon. Dan zou hij zichzelf terugbrengen naar de woonkamer, maar dit keer met het gevoel dat hij daadwerkelijk op de stoel naast de telefoon zat. En hij zou dit herhalen, totdat hij het gevoel had dat hij daar echt zat. Hierdoor leerde Neville wat het gevoel is om de beweging van verlangen naar vervulling te ervaren.

Hoe werkt manifestatie?

Maar waarom is dit zo belangrijk? Nou, Neville gelooft dat we allemaal het resultaat van onze verbeeldingskracht zijn. Dus als we onszelf in onze verbeelding naar de plek verplaatsen waar we willen zijn, zal dit uiteindelijk objectief worden. Dit is hoe manifestatie werkt.

En hoe kun je dit nu toepassen op je eigen verlangens?

Het is eigenlijk heel simpel. Vraag jezelf af: “Wat zou het zijn als mijn verlangen nu een realiteit was? Hoe zou ik me dan voelen?”. Probeer zo gedetailleerd mogelijk te zijn. Voel de emoties die je zou ervaren als je verlangen een realiteit was. Probeer deze emoties zo intens mogelijk te voelen. Dit helpt je om jezelf in de verbeelding naar de plek te verplaatsen waar je wilt zijn. En hoe meer je dit oefent, hoe gemakkelijker het wordt.

Dus.. wat is jouw verlangen vandaag?

Het maakt niet uit of je geldproblemen hebt, of dat je problemen hebt in je huwelijk of met je gezondheid. Wat is jouw verlangen? En wees niet bang om het te delen. Laat ons weten wat jouw verlangen is, en hoe je je voelt nadat je de oefening hebt gedaan. We zijn benieuwd naar je ervaringen!

Conclusie

Het verwezenlijken van verlangens is een kwestie van innerlijke beweging. Door jezelf in je verbeelding naar de plek te verplaatsen waar je wilt zijn, kun je de beweging van verlangen naar vervulling ervaren. En hoe meer je dit oefent, hoe gemakkelijker het wordt om je verlangens te verwezenlijken. Dus, waar wacht je nog op? Doe de oefening vandaag en deel je ervaringen met ons!

Joshua Tongol’s website:

Veelgestelde Vragen

Wat is de sleutel tot het verwezenlijken van verlangens?

De sleutel tot het verwezenlijken van verlangens is innerlijke beweging. Neville Goddard geloofde dat je jezelf in je verbeelding moet verplaatsen naar de plek waar je wilt zijn.

Wat houdt de oefening van Neville en Abdullah in?

De oefening houdt in dat je jezelf dagelijks in je verbeelding verplaatst naar een andere plek, zoals Neville deed door zich voor te stellen dat hij naast de telefoon zat. Dit helpt je de beweging van verlangen naar vervulling te ervaren.

Hoe werkt manifestatie volgens Neville Goddard?

Manifestatie werkt volgens Neville Goddard doordat je jezelf in je verbeelding verplaatst naar waar je wilt zijn. Door dit consistent te doen, wordt je verlangen uiteindelijk objectief en realiteit.

Hoe kan ik de oefening toepassen op mijn eigen verlangens?

Vraag jezelf af hoe het zou voelen als je verlangen nu realiteit was. Voel de emoties intens en gedetailleerd. Dit helpt je om je verlangen in je verbeelding te verplaatsen naar vervulling.

Wat zijn de voordelen van deze oefening?

De voordelen zijn dat je leert je verlangens te beheersen en te vervullen door innerlijke beweging, wat uiteindelijk leidt tot de manifestatie van je verlangens in de realiteit.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken