verwezenlijken van je verlangens

Het verwezenlijken van je verlangens – Neville Goddard1235 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
1235 keer gelezen sinds

0
(0)

Ben je klaar om de sleutel tot het verwezenlijken van je verlangens te ontdekken? Leer hoe je innerlijke beweging kunt beheersen met de krachtige oefening die Neville leerde van zijn vriend Abdullah en verander je verlangens in realiteit.

verwezenlijken van je verlangens

Yo, hallo daar! Ben je op zoek naar manieren om je verlangens te verwezenlijken? Veel mensen hebben dezelfde vraag, en gelukkig ben ik hier om je te helpen. Vandaag ga ik je precies laten zien hoe je dit kunt doen, stap voor stap. En wat nog beter is, ik ga je zelfs de exacte oefening delen die Neville leerde van zijn vriend Abdullah. Deze oefening is zo krachtig dat je er zeker baat bij zult hebben als je op zoek bent naar manieren om je verlangens te verwezenlijken.

Wat is de sleutel tot het verwezenlijken van je verlangens?

Laten we beginnen bij het begin. Wat is de sleutel tot het verwezenlijken van verlangens? Neville stelt in zijn lezing “The Secret of Prayer” dat de sleutel tot het verwezenlijken van verlangens “motion” is. Maar wat bedoelt hij daar precies mee? Nou, Neville gelooft dat het beheersen van innerlijke beweging cruciaal is om verlangens te verwezenlijken. Dit betekent dat je in staat moet zijn om jezelf in je verbeelding naar de plek te verplaatsen waar je wilt zijn. En dat is precies waar de oefening van Neville en Abdullah om draait.

De oefening die Neville leerde van Abdullah

De oefening die Neville leerde van Abdullah is eigenlijk heel eenvoudig. Elke dag zou Neville in zijn woonkamer gaan zitten, waar hij de telefoon in de hal niet kon zien. Met zijn ogen dicht zou hij zich voorstellen dat hij zat op de stoel naast de telefoon. Dan zou hij zichzelf terugbrengen naar de woonkamer, maar dit keer met het gevoel dat hij daadwerkelijk op de stoel naast de telefoon zat. En hij zou dit herhalen, totdat hij het gevoel had dat hij daadwerkelijk op die stoel zat. Hierdoor leerde Neville wat het gevoel is om de beweging van verlangen naar vervulling te ervaren.

Hoe werkt manifestatie?

Maar waarom is dit zo belangrijk? Nou, Neville gelooft dat we allemaal het resultaat van onze verbeeldingskracht zijn. Dus als we onszelf in onze verbeelding naar de plek verplaatsen waar we willen zijn, zal dit uiteindelijk objectief worden. Dit is hoe manifestatie werkt.

En hoe kun je dit nu toepassen op je eigen verlangens?

Het is eigenlijk heel simpel. Vraag jezelf af: “Wat zou het zijn als mijn verlangen nu een realiteit was? Hoe zou ik me dan voelen?”. Probeer zo gedetailleerd mogelijk te zijn. Voel de emoties die je zou ervaren als je verlangen een realiteit was. Probeer deze emoties zo intens mogelijk te voelen. Dit helpt je om jezelf in de verbeelding naar de plek te verplaatsen waar je wilt zijn. En hoe meer je dit oefent, hoe gemakkelijker het wordt.

Dus.. wat is jouw verlangen vandaag?

Het maakt niet uit of je geldproblemen hebt, of dat je problemen hebt in je huwelijk of met je gezondheid. Wat is jouw verlangen? En wees niet bang om het te delen. Laat ons weten wat jouw verlangen is, en hoe je je voelt nadat je de oefening hebt gedaan. We zijn benieuwd naar je ervaringen!

Conclusie

Het verwezenlijken van verlangens is een kwestie van innerlijke beweging. Door jezelf in je verbeelding naar de plek te verplaatsen waar je wilt zijn, kun je de beweging van verlangen naar vervulling ervaren. En hoe meer je dit oefent, hoe gemakkelijker het wordt om je verlangens te verwezenlijken. Dus, waar wacht je nog op? Doe de oefening vandaag en deel je ervaringen met ons!

Ook lezen:

Joshua Tongol’s website:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231202 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023907 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023573 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023635 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211737 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211012 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021805 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021540 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211126 views