Hoe je met pen en papier manifesteert in 5 eenvoudige stappen

Hoe je met pen en papier manifesteert in 5 eenvoudige stappen234 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
234 keer gelezen sinds

0
(0)

In dit artikel ontdek je hoe je met pen en papier kunt manifesteren in vijf eenvoudige stappen. Plus, krijg bonustips en meer bronnen om liefde, overvloed en meer te manifesteren.

Wat is manifestatie?

Manifestatie is in de kern creatie.

Jij bent een schepper. Gedurende je leven heb je je realiteit gecreëerd door middel van je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Dit is misschien moeilijk te zien in het begin. Immers, als jij De Schepper bent van je eigen realiteit, zou je dan niet al alles hebben wat je wilt?

Maar zo werkt het niet echt. Zoals Wayne Dyer ooit zei: “Je trekt niet aan wat je wilt. Je trekt aan wat je bent.”

Dus er kunnen veel dingen zijn die je echt wilt in het leven: liefde, succes, overvloed. Maar om deze dingen in je buitenwereld te ervaren, moet je deze gevoelens eerst in jezelf cultiveren.

Dit is waar bewuste manifestatie in beeld komt.

Bewuste manifestatie is de praktijk van het visualiseren van je dromen en verlangens en afstemmen op de frequentie van je verlangens alsof ze al werkelijkheid zijn geworden. Dit betekent dat je opzettelijk een mooie innerlijke wereld creëert zodat het zich uitstrekt naar je buitenwereld en iets buitengewoons buiten jou creëert.

Of om het nog verder uit te leggen – wil je echt meer succes ervaren in je leven? Dan moet je eerst in contact komen met het gevoel van succes in jezelf. Als je je ogen sluit en jezelf voorstelt op het hoogtepunt van succes, hoe voelt dat dan? Hoe reageert je hart? Welke veranderingen vinden er plaats in je lichaam?

Kun je dit gevoel elke dag voortdurend oproepen? Kun je de plek in jezelf vinden waar geen grenzen zijn? Kun je je droomleven van binnenuit beginnen te creëren?

Dit is manifestatie. En het is niet altijd gemakkelijk. Het vereist dat je voortdurend bewust wordt van wat er binnenin je gebeurt en je gedachten, gevoelens en overtuigingen kiest. Een manier om je voortdurend af te stemmen op de gewenste staat van zijn, is door verschillende manifestatiespelletjes te spelen. En een van de eenvoudigste activiteiten die je vandaag kunt proberen? Manifesteren met pen en papier.

Hoe je met pen en papier manifesteert in 5 eenvoudige stappen

Hoe je met pen en papier kunt manifesteren

Stap 1: Schrijf je droomleven op

Misschien wel de krachtigste methode om met pen en papier te manifesteren is het schrijven van een script. Scripting is de praktijk van het schrijven over je dromen en verlangens in verhaalvorm, alsof je al alles bezit wat je wilt manifesteren. Het is een beetje zoals het schrijven van een dagboek, maar in plaats van te schrijven over je huidige leven, schrijf je over het leven dat je wilt leven alsof je het al leeft.

Dus als je liefde wilt manifesteren, zou je kunnen schrijven over hoe je met de liefde van je leven woont in je droomhuis. Wanneer je dit doet, schrijf je alleen in de verleden of tegenwoordige tijd. Als je in de verleden tijd schrijft, kun je bijvoorbeeld de dag beschrijven waarop je je partner ontmoette. Je kunt ook schrijven alsof het het einde van de dag is en je zojuist je eerste date hebt gehad met de perfecte persoon.

De sleutel om scripting te laten werken, is om alle positieve emoties te voelen alsof je je verlangens nu al in dit huidige moment hebt. Dus als je schrijft over hoe blij je bent om je leven door te brengen met deze perfecte persoon, sta jezelf toe om echt vreugdevol en dankbaar te voelen voor alles wat je hebt. En nog belangrijker, geef jezelf toestemming om geliefd, gekoesterd en aanbeden te voelen door deze perfecte persoon. Voeg dankbaarheid toe aan je script en eindig door het universum te bedanken voor het vervullen van al je diepste dromen en verlangens.

Stap 2: Schrijf je affirmaties op met de 55×5-methode

De 55×5-methode is een populaire manifestatietechniek waarbij je een affirmatie 55 keer achter elkaar opschrijft gedurende 5 achtereenvolgende dagen. Het idee is dat door je affirmatie zo vaak te herhalen, je je onderbewustzijn herprogrammeert om te geloven dat je affirmatie waar is.

Om de 55×5-methode te gebruiken, kies je eerst een affirmatie die je wilt manifesteren. Het kan iets zijn als “Ik ben overvloedig” of “Ik ben geliefd”. Schrijf deze affirmatie vervolgens 55 keer achter elkaar op. Doe dit gedurende 5 achtereenvolgende dagen.

Stap 3: Schrijf je tekens en synchroniciteiten op

Wanneer je begint te manifesteren, zul je merken dat het universum je tekens en synchroniciteiten stuurt om je te laten weten dat je op de goede weg bent. Deze tekens kunnen in vele vormen komen, zoals het zien van herhalende nummers, het vinden van veren op je pad, het horen van een bepaald liedje op de radio, enzovoort.

Het is belangrijk om deze tekens en synchroniciteiten op te schrijven om je te helpen herinneren dat het universum altijd met je samenwerkt om je dromen en verlangens te manifesteren. Het helpt je ook om je af te stemmen op de frequentie van je verlangens en om je manifestatiepraktijk te versterken.

Stap 4: Schrijf je dankbaarheid op

Dankbaarheid is een krachtige manifestatietool. Wanneer je dankbaar bent voor wat je al hebt, trek je meer van dat aan in je leven. Dus als je meer liefde, overvloed, succes, enzovoort wilt manifesteren, begin dan met dankbaar te zijn voor wat je al hebt.

Om dankbaarheid te oefenen, kun je elke dag een dankbaarheidsdagboek bijhouden. Schrijf elke dag op waar je dankbaar voor bent. Het kan iets kleins zijn, zoals een kopje koffie in de ochtend, of iets groots, zoals een promotie op het werk. Het belangrijkste is dat je je concentreert op het gevoel van dankbaarheid en dat je jezelf toestaat om dat gevoel volledig te ervaren.

Samenvatting

Manifesteren met pen en papier is een krachtige manier om je dromen en verlangens te manifesteren. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

  1. Schrijf je droomleven op
  2. Schrijf je affirmaties op met de 55×5-methode
  3. Schrijf je tekens en synchroniciteiten op
  4. Schrijf je dankbaarheid op

Ik hoop dat deze gids je helpt om je dromen en verlangens te manifesteren. Vergeet niet dat manifestatie een reis is, geen bestemming. Het gaat erom te genieten van het proces en te leren groeien en evolueren als een bewuste schepper van je eigen realiteit.

Veel succes met je manifestatiereis!

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken