Gebruik je Innerlijke Kracht en Creëer je eigen realiteit

Gebruik je Innerlijke Kracht en Creëer je eigen realiteit411 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
411 keer gelezen sinds

0
(0)

Heb je je wel eens afgevraagd of je meer controle kunt hebben over je eigen realiteit?

Dat je leven eruit kan zien zoals jij dat wil, in plaats van hoe het nu is?

Wat als ik je vertel dat je veel meer invloed hebt op je eigen realiteit dan je misschien denkt?

Dat er in jou een enorm scheppend vermogen schuilt, klaar om ontketend en benut te worden?

Je lichaam is meer dan een fysieke vorm

In ieder mens zit een innerlijke kracht, een vonk van goddelijk vermogen dat de grenzen van het lichamelijke, het bekende en het gewone kan overstijgen. Dit vermogen is meer dan een abstract idee. Het is een echte waarheid die in elke cel, elk stukje DNA en elke kern van je lichaam zit ingebakken. Het is het merkteken van de oneindige intelligentie die het heelal vult en het leven aanstuurt.

Dit vermogen in jou is niet passief. Het is een actieve schepper die wacht tot jij zijn kracht gebruikt, als een slapende vulkaan met de energie om landschappen te veranderen. Dit vermogen kan jouw werkelijkheid vormgeven – elke gedachte, emotie en bedoeling die je koestert, roept dit vermogen op om jouw levenservaringen te creëren.

Je lichaam is een miniatuurversie van wie je werkelijk bent, vol intelligentie en creatief vermogen. Je cellen zijn niet alleen biologische structuren, maar bewustzijn op zich. Ze reageren op je gedachten, emoties en weerspiegelen je overtuigingen en houdingen. Wanneer je hen duidelijk en overtuigend instrueert, gehoorzamen ze je wil, echoën ze je intenties en doelen en transformeren ze deze om je gewenste realiteit te laten verschijnen.

Je innerlijke kracht is verbonden met het heelal

Je innerlijke vermogen is verbonden met de oneindige intelligentie van het heelal, de energie die sterrenstelsels in beweging zet en leven mogelijk maakt. Het ontwaken van dit vermogen betekent niet iets nieuws krijgen, maar beseffen wat altijd al in je zat. Het gaat om je kosmische geboorterecht opeisen en bewust de rol van schepper aannemen. Je bent geen onbelangrijk deeltje in het heelal, maar het heelal zelf in dit kleine stukje bestaan dat jij bent.

Adem diep in en stem je af op je lichaam, hart en ziel. Hoor het stille gefluister van je cellen en DNA, die de universele waarheid weerkaatsen: je bent onmetelijk krachtig. Word nu wakker voor deze waarheid, voor je oneindige vermogen, word wakker voor de schepper in jou.

Je lichaam als partner op je levenspad

Besef dat je lichaam meer is dan een omhulsel. Het is een levend wezen dat reageert op je gedachten en emoties. Elke cel, meer dan 30 biljoen in totaal, is doordrongen van bewustzijn en vermogen.

Deze cellen zijn geen puur biologische structuren, maar wezens van bewustzijn die je gedachten en emoties voelen en je overtuigingen en houdingen weerspiegelen. Wanneer je hen duidelijk en overtuigend instrueert, stemmen ze zich af op je wil en echoën ze je intentie. Ze transformeren, regenereren en verjongen in lijn met de realiteit die je wilt laten verschijnen.

Lichaam en geest werken samen

Het is belangrijk om te beseffen dat jouw lichaam en geest geen aparte wezens zijn. Ze zijn met elkaar verbonden en werken samen. Je gedachten, emoties en intenties sturen signalen door je brein en creëren neurale paden die je gedrag en ervaringen vormgeven.

Deze paden worden sterker en efficiënter naarmate je bepaalde acties en gedachten herhaalt, dankzij de neuroplasticiteit van de hersenen. Met andere woorden, wat je herhaaldelijk doet, wordt een gewoonte – iets wat automatisch en onbewust wordt.

Hoe ontketen je dit vermogen?

Hoe kun je dit vermogen ontketenen en in je voordeel gebruiken? Blijf consequent in de dingen die je doet. Het draait niet om intense inspanningen, maar om langzame, regelmatige vooruitgang. Dagelijkse kleine stapjes tellen mee.

Of je nu mediteert, oefent, een nieuwe vaardigheid leert of een positieve mindset ontwikkelt, het gaat erom dat je het consequent doet. Het is deze consequentie die je gewenste realiteit uiteindelijk verankert in je leven.

Onthoud dat wat je herhaaldelijk doet niet alleen je gedrag, maar ook je identiteit beïnvloedt. Het bepaalt wie je bent en wat je uitstraalt naar de wereld. Elke actie die je onderneemt, elke gedachte die je denkt, draagt bij aan het vormgeven van je realiteit. Dus, waarom zou je jezelf niet leiden naar de realiteit die je wenst?

Jij bent de architect van je realiteit

Je bent de architect van je eigen realiteit, en je hebt de kracht om je innerlijke vermogen te ontketenen en te gebruiken om de wereld om je heen vorm te geven.

Dus, omarm deze kracht, wees je bewust van je gedachten en acties, en blijf consequent in je streven naar groei en positieve verandering. Je hebt altijd al de sleutel tot jouw beste zelf binnen handbereik gehad. Nu is het tijd om deze te gebruiken en de realiteit te creëren die je verdient.

https://youtu.be/h_X9PhyXRfI

Link: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231228 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views