Je bent een energetisch wezen in een energetische wereld

Je bent een energetisch wezen in een energetische wereld251 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
251 keer gelezen sinds

0
(0)

Je bent niet alleen een fysiek wezen dat leeft in een fysieke wereld, maar je bestaat uit energie en bevindt je in een universum waar alles trilt en energie is.

Je hebt hierdoor het vermogen om energie te zenden en te ontvangen. Een van de grootste uitdagingen voor jou is om te begrijpen hoe je als een energetisch wezen kunt leven in een wereld waar alles uit energie bestaat.

De kracht van trillingen en energie

Elk woord dat je spreekt en elke handeling die je verricht, van de eenvoudigste taken zoals ademen, lopen en eten tot de complexiteit van je emoties en gedachten, vereist energie.

Deze emoties en gedachten, of ze nu positief of negatief zijn, dragen hun eigen energetische trillingen met zich mee die je ervaringen kunnen vormen en invloed kunnen hebben op de wereld om je heen.

Je energetische uitstraling

Denk aan jezelf als een zender van energie. Voortdurend zend je signalen uit die het universum iets vertellen over jezelf. Deze signalen kunnen andere energetische wezens, gebeurtenissen en ervaringen aantrekken of afstoten.

De kracht van je gedachten en emoties

Als je energetische zelf boosheid en frustratie uitstraalt, zal je fysieke realiteit dat ook weerspiegelen. Van nature trek je dingen aan die overeenkomen met hoe je je voelt en wie je bent.

Hoe energie je realiteit vormt

Als je een energie van welvaart en overvloed uitstraalt, zal je leven dat weerspiegelen door meer welvaart en overvloed naar je fysieke realiteit te brengen.

Op dezelfde manier zul je negatieve of onsamenhangende energieën afstoten en ervaringen vermijden die niet overeenkomen met jouw gemoedstoestand.

Het beheersen van je energie

Zodra je begrijpt dat je vibrerende zelf soortgelijke dingen aantrekt, wordt het duidelijk dat als je een andere ervaring in je leven wilt, je de signalen die je uitzendt moet veranderen.

De invloed van gedachten op energie

Je gedachten zijn niet zomaar willekeurige mentale processen, ze dragen energie en trillingen met zich mee. Elke gedachte die je genereert, activeert een specifieke frequentie van trillingen in de neuronen van je brein.

De kracht van bewuste aandacht

Je hebt de vrijheid om te kiezen, en zelfs de daad van een beslissing nemen vereist energie. Albert Einstein zei ooit: “Alles is energie.”

In feite vereist zelfs het bekijken van deze video energie. De energie waarop we ons richten vormt uiteindelijk onze werkelijkheid.

Je rol in het universum

Het universum werkt in jouw voordeel en brengt alles wat resoneert met jouw energie naar je toe. Vertrouwen hebben in de kracht van energie kan opmerkelijke transformaties in je leven teweegbrengen.

Het effect van energie op welzijn

Vertrouwen hebben in energie brengt opmerkelijke veranderingen teweeg in je welzijn. Je energie komt in lijn, je cellen worden vernieuwd en je algehele gezondheid verbetert.

Geloof in jezelf en in het universum

Sluit je ogen en maak verbinding met je innerlijke zelf. Voel de energie door je heen stromen. Voel de liefde, de kracht en de helderheid. Jij bent energie met het vermogen om je werkelijkheid te creëren en je ambities te realiseren.

Het cultiveren van vrede en vreugde

Om je gedachten te transformeren in overtuigingen is het essentieel om actief te oefenen met geloven door vertrouwen te stellen in het vermogen van het universum om te voorzien in je behoeften, door je potentiële verlangens en dromen te erkennen en door je eigenwaarde van liefde en geluk te omarmen.

Je bent de oceaan in een druppel

Onthoud dat je niet slechts een druppel bent in de oceaan, je bent de hele oceaan in een druppel. Laat je trillingen weerklinken tot in de eeuwigheid, en moge je reis er een zijn van eindeloze ontdekking, groei en transformatie.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken

Gerelateerde Artikelen

Persoonlijkheidstesten

Spiritualiteit Test
Emotionele Intelligentie Test
Inclusiviteit Test