Misvattingen Over De Sigma Man: Waarom Wordt Hij Soms Gezien Als Een Narcist?

Misvattingen Over De Sigma Man: Waarom Wordt Hij Soms Gezien Als Een Narcist?156 keer gelezen sinds
9
minuten leestijd
9
minuten leestijd
156 keer gelezen sinds

0
(0)

Er zijn veel misvattingen over de sigma man en de meest voorkomende is dat Sigma mannen vaak worden beschuldigd van grofheid en arrogantie en van het ontbreken van empathie en mededogen.

De reden hiervoor is dat hun woorden verkeerd worden begrepen en uit hun verband worden getrokken. Dus, waarom wordt de sigma man zo verkeerd begrepen en als narcistisch beschouwd?

Laten we dat uitzoeken!

Een sigma man is een narcist?

Een narcist is iemand die vol zit met egoïsme en trots. Hij toont extreme genegenheid, liefde en bewondering voor zichzelf. Hoge niveaus van narcistisch gedrag kunnen schadelijk en zelfvernietigend zijn.

Er zijn veel mensen die geloven dat de sigma man een narcist is, maar is dat echt zo, of wordt een sigma man gewoon verkeerd begrepen? Vandaag worden al je vragen beantwoord in deze video, dus blijf kijken. Laten we er zonder verder oponthoud meteen induiken.

2. Sigma Man: Een Misverstand of een Narcist?

Mensen beschuldigen sigma mannen vaak van grofheid, arrogantie, kilheid, gevoelloosheid en narcisme. Dit komt doordat ze verkeerd begrepen worden en alles uit zijn verband wordt halen.

Dus waarom wordt de sigma man zo verkeerd begrepen en als narcist beschouwd? Om dit te begrijpen, zullen we het sigma archetype snel ontleden. Allereerst maakt het de sigma niet uit of iemand weet wie hij is, wat hij heeft of wat hij kan doen.

Ook geeft hij echt niet om sociale goedkeuring of goedkeuring van anderen, wat anders is dan bij andere mensen. De sigma man spreekt nooit over zichzelf om zichzelf goed te laten lijken in de ogen van anderen.

Dit is niet omdat hij doet alsof of zo handelt; dat is gewoon de aard van een sigma man. Als hij over zichzelf spreekt, is dat om iets uit te leggen, een voorbeeld te geven of iemand iets te leren.

3. Misvattingen over de Sigma Man

Mensen beschuldigen sigma mannen vaak van grofheid, arrogantie, kilheid, gevoelloosheid en narcisme. Dit komt doordat ze verkeerd begrepen worden en alles uit zijn verband wordt gehaald. Dus waarom wordt de sigma man zo verkeerd begrepen en als narcist beschouwd?

Om dit te begrijpen, zullen we het sigma-archetype snel ontleden. Allereerst maakt het de sigma niet uit of iemand weet wie hij is, wat hij heeft of wat hij kan doen.

Ook geeft hij echt niet om sociale goedkeuring of goedkeuring van anderen, wat anders is dan bij andere mensen.

De sigma man spreekt nooit over zichzelf om zichzelf goed te laten lijken in de ogen van anderen. Dit is niet omdat hij doet alsof of zo handelt; dat is gewoon de aard van een sigma man. Als hij over zichzelf spreekt, is dat om iets uit te leggen, een voorbeeld te geven of iemand iets te leren.

4. Sigma Man Mindset en Emotionele Onverschilligheid

De sigma man is de eenzame wolf in de samenleving, wat betekent dat hij niet veel vrienden heeft, maar een kleine innerlijke kring waarmee hij communiceert.

Hij geeft er de voorkeur aan om op te gaan in de menigte en kan in de schijnwerpers stappen als dat nodig is. De sigma man staat bekend als de introverte alfa.

De alfa is zeer extravert, wat betekent dat de sigma dezelfde dingen bereikt als de alfa, maar op een volledig andere manier. Waar de alfa dingen bereikt door bruut geweld en agressie, gebruikt de sigma intellect en een strategie zoals bij schaken om zijn doelen te bereiken.

Hij is introvert maar niet verlegen. De sigma staat bekend om zijn charisma in sociale situaties, maar houdt ervan om alleen te zijn om na te denken en op te laden. Hij is ook uiterst intelligent en heeft een zeer groot zelfvertrouwen.

5. Zelfvertrouwen van een Sigma Man versus een Alpha

Laten we eens kijken naar een paar factoren die ervoor zorgen dat de sigma man vaak verkeerd wordt begrepen door de mensen om hem heen, en waarom sommige mensen hem als een narcist zien.

De eerste factor is dat de mentaliteit van de sigma man gebaseerd is op logica en redenering en nooit op emotie. Laat me je dit vertellen: de sigma vat kritiek nooit persoonlijk op, of iets persoonlijks, om maar iets te noemen.

Stel je voor dat je een sigma man bekritiseert en hij beweegt niet, of hij toont helemaal geen emoties. Ik weet zeker dat je dan tot de conclusie zult komen dat hij een narcist is. Maar eigenlijk is dat gewoon niet het geval; dat is gewoon wie hij is.

De sigma begrijpt dat mensen die over hem roddelen of hem haten, dat doen omdat ze onzeker zijn of gebroken van binnen, en daarom neemt de sigma persoonlijke aanvallen niet persoonlijk op. Hij gelooft dat het iets is van een gebroken persoon en een gebroken plek.

We weten dat de meeste mensen in de samenleving zeer weinig emotionele controle of emotionele volwassenheid hebben, en dat mensen beslissingen nemen op basis van emoties in plaats van logica.

De reden waarom zoveel mensen geen geldige of opbouwende kritiek kunnen verdragen, is dat hun emoties of gevoelens gekwetst of beledigd zullen worden, vooral in de huidige maatschappij.

Omdat de sigma niet-reactief is en niet wordt gecontroleerd door emoties, werkt zijn geest al precies het tegenovergestelde van de meeste mensen in de samenleving, zoals ik al zei. De manier waarop de sigma opereert, is gebaseerd op logica en redenering en nooit op emoties.

6. Waarom de Sigma Man Niet Probeert te Verklaren

Laten we doorgaan naar de tweede factor waarom de sigma man zo verkeerd wordt begrepen en dat komt door zijn zelfvertrouwen, dat volledig verschilt van de andere archetypen, met name de alfa. Omdat de beta, delta en omega niet zelfverzekerd zijn, zijn ze in wezen allemaal onzeker.

Volgens de sigma is de reden dat het zelfvertrouwen van sigma anders is dan dat van de alfa, omdat het zelfvertrouwen van de alfa gebaseerd is op externe factoren. Zijn zelfvertrouwen is gebaseerd op zijn genetica, geld of sociale validatie van anderen.

Dus als een van deze externe factoren wordt weggenomen, wordt het zelfvertrouwen van de alfa beïnvloed, wat betekent dat het zelfvertrouwen van de alfa kan worden geschokt. Dit geldt niet voor de sigma, omdat zijn zelfvertrouwen gebaseerd is op interne factoren.

Zijn zelfvertrouwen komt voort uit het kennen van wie hij is van binnen, het hebben van controle over zijn emoties en zijn hoge intellect en vaardigheden.

En aangezien dit zaken zijn die hem niet kunnen worden afgenomen door externe krachten, is zijn zelfvertrouwen altijd hoog en onwankelbaar.

7. Aantrekkingskracht van de Sigma Man op Vrouwen

Nu is dit onwankelbare zelfvertrouwen dat de sigma met zich meedraagt de bron van het merendeel van de misverstanden door andere mensen en andere archetypen. Daarom zien zij de sigma als arrogant of narcistisch.

Maar waarom probeert de sigma man niet altijd de misverstanden te verduidelijken en het verkeerde beeld dat veel mensen van hem hebben, recht te zetten?

Hij hoeft de misvatting of het verkeerde beeld niet recht te zetten, omdat hij geen moeite wil doen om aan iemand uit te leggen dat hij hun taal niet spreekt.

En daarmee bedoel ik iemand die niet zijn eigenschappen of gedrag heeft op basis van zijn ervaringen en ontmoetingen met mensen.

De sigma gelooft dat mensen hem niet zullen begrijpen, dus probeert hij niet eens uit te leggen, omdat dat alleen maar tot frustratie zou leiden en de sigma man zal altijd proberen frustratie te vermijden.

Daarom laat hij mensen gewoon geloven wat ze over hem willen geloven, en dat is iets wat veel voorkomt onder sigma’s.

Sigma’s zijn altijd kalm en kalm onder intense druk en je zult maar heel zelden een sigma zien flippen of gestrest zijn.

8. De Sigma man kent zijn niveau

Dat is nog niet alles; de sigma reageert altijd niet op bedreigingen en beledigingen van anderen, omdat hij weet dat deze komen van mensen die simpelweg niet op zijn niveau zijn.

En al deze eigenschappen geven veel mensen de indruk dat de sigma een narcist is. Eigenlijk, als je een van deze eigenschappen of kenmerken tegenkomt, is er een grote kans dat je ze zult zien als iemand vol egoïsme en trots, wat de perfecte definitie is van een narcist.

Bovendien is de sigma man zeer aantrekkelijk voor vrouwen zonder enige moeite. Hij is van nature aantrekkelijk voor vrouwen vanwege de manier waarop hij in elkaar zit. Hij kan zich integreren en mengen met verschillende sociale kringen zonder indruk te hoeven maken op iemand.

Conclusie

In het kort: de perceptie dat de sigma man een narcist is, komt voort uit misverstanden en verkeerde interpretaties van zijn natuurlijke neiging tot bescheidenheid, zelfstandigheid en een gebrek aan behoefte aan sociale validatie.

Deze eigenschappen worden vaak verkeerd begrepen en geïnterpreteerd als arrogantie of zelfingenomenheid, terwijl ze eigenlijk voortkomen uit zijn natuurlijke manier van communiceren en zijn onafhankelijke karakter.

Het is essentieel om deze misvattingen te corrigeren en een dieper begrip te bevorderen van wat de sigma man werkelijk kenmerkt.

Veelgestelde Vragen

Vraag 1: Waarom wordt de sigma man soms als een narcist gezien?

Antwoord 1: De sigma man wordt vaak verkeerd begrepen vanwege zijn neiging tot bescheidenheid en onafhankelijkheid, wat soms kan worden aangezien voor arrogantie of zelfingenomenheid.

Vraag 2: Hoe verschilt het zelfbeeld van een sigma man van dat van een narcist?

Antwoord 2: Een sigma man heeft een authentiek en intrinsiek zelfbeeld, terwijl een narcistisch zelfbeeld wordt gestuurd door externe validatie en superioriteitsgevoelens.

Vraag 3: Zijn sigma mannen echt onverschillig ten opzichte van anderen?

Antwoord 3: Nee, sigma mannen zijn niet onverschillig, maar eerder selectief in hun sociale interacties. Ze hechten waarde aan diepgaande connecties en geven de voorkeur aan een kleine innerlijke kring.

Link YouTube Video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken